[quote=gritute,2015 04 25, 23:29]
visom idomu koks nikas. tai apie mane parase. o dabar papasakosiu situacija is savo pozicijos. visu pirma nei apsaukiau, nei ka. prisijungiau pie sios nares del adidas keduku. viskas gerai, aciu nupirko. ramiai laukiau, nieko visai neklausiau. 04.18 buvo gautas laiskas su skaiciukais ir rekvizitais apmokejimui. laiske buvo parasyta del atsiemimo"bus 16.90 eur ir galesiu paduoti vilniuje si sestadieni kai busiu zirmunuose-arba galiu uz 1.50 eur siusti lpexpress"
Laiska perskaiciau sekmadieni 04.19 velai jau vakare, atsiprasau apmokejau pirmadieni 04.20 apie 12 val, paprasiau siusti per terminala. nes norejau greiciau batus gauti, nei iki sestadienio. As kiek pati tariuosi su zmonemis, visada ispeju apie terminus kada galiu issiusti. ar taip sunku prirasyti zodeli," galiu siusti, bet nezinau kada tai bus". apmokejus parasiau, paprasiau kur siusti. bet nare visai nieko neatrase. tada savaites vidury paklausiu tikrai graziai ar kas atsitiko, ar issiunte. vel nieko visai neatrase, nors maciau kad laiskus skaite. tada dar karta paklausiau, ar kas atsitiko kad laiskus skaito, bet visai nieko neraso. ir tada vakar jau man atejo laiskas ( kuri as tik siandein i vakara perskaiciau) pilnas nepasitenkinimo, ko as cia klausineju ir nekantrauju. kurioje savo laisku vietoje Jus apsaukiau, taip ir nesupratau.
tiesiog jei tiek keblumu sudaro siuntimas, juk galima zmoniskai parasyti, kad tai uztrunka ilgiau. jei zinociau kad per 5 dienas tikrai nesius, buciau sestadieni, t.y. siandien gyvai atsiemus, butu greiciau ir paprasciau.
p.s. atrasyti keliu zodziu nera kada, bet temoje viska iskreipti laiko atsirado. tokia buvo mano pirma patirtis jungtis prie sios nares. o kitoms narems labai lengva smerkti, nezinant visko, ir net neskaicius ne vieno mano laisko. nes tikrai nesupratau kurioje vietoje apsaukiau.
[/quote] cia jus taip "grazia" prasete -nuo pirmadienio turejau kasdien i poliklinika vaziuoti ( jau niekas neapsaugotas nuo ligu ir negaliu numatyti kada susirgsiu) , treciadieni net ne as zinute perskaiciau, o dukra kai isijunge daryti pristatyma, automatiskai pas mane pirmas puslapis Supermamos . beveik menesi nuo uzsakytu batuku jums nesiunciau apmokejimo kad paskaiciuoti is karto su siuntimu, kai gavau is karto ir atsiunciau zinute susimoketi . pridedu jusu laiskus ir mano atsakymus ir manau mergaites patys padarys isvadas ar cia as nekomunikabili ar jus . Kai galejau ir issiunciau-tiesiog labai nemalonu, kai del 4 dienu taip uzsipuolama[QUOTE][QUOTE][QUOTE][QUOTE][QUOTE][QUOTE][QUOTE][QUOTE][QUOTE][QUOTE][QUOTE][QUOTE][QUOTE]
[/QUOTE]
sveiki,
matau kad laiskus skaitote, bet nieko neatrasote. norejau kad siustumete per pastomata kad greiciau gauti, o dabar visai nerasote. sumokejau tvarkingai, uz siuntima pridejau, kokios bedos, net neatsakote i laiskus, bent parasytumete ka nors. aciu
[/QUOTE] sveiki-kai galesiu, issiusiu, nes prie terminalo nepykite bet nesedziu
o ir be to as jus neatakavau vis zinutemis kad veskite greiciau pinigelius-gi visi zmones ir suprantame kad akimirksniu ne viskas pasidaro kaip suplanuota-pradedu suprasti kodel kitos mergaites neapsiima siuntimu i kitus miestus ...
[/QUOTE]
nesuprantu Jusu pykcio. Jei parasytumete kad per termiinala siusyte keliu savaiciu laikotarpyje, tai pasirinkciau sestadieni atsiemima. man reikejo greiciau ir suprantama kad pasirinkau siuntima, nei laukti savaite. o prie ko sedejimas prie terminalo. jei sudaro keblumu siuntimas, kam siulyti toki buda. kazkaip truksta tiesiog komunikabilumo. ir 3 vaikai nepasiteisinimas irgi turiu 3 vaikus, bet parasyti kad isiusiu negretai nesudaro jog sunkumu, o netyleti, o po to pulti. nemalonu
[/QUOTE]
tai kad jus pirma uzsipuolete o ne as-isiusta siandien ir nereikia mano vaiku painioti i visa reikala-as prie jusu vaiku nesikabineju. labai nemalonu ir man is jusu tokius priekaistus girdeti -sekmes jums ir daugiau tikrai nenoriu kad jungtumetes salia manes jei truksta ir is jusu puses supratimo-sekmes jums [/QUOTE]
aciu kad issiuntete. prie vaiku nesikabineju, tik parasiau kad tai negali buti priezastis, kad neparasyti keliu zodziu, kad per terminala siunciu, bet kada neaisku, nes jei zinociau kad nebus greiciau nei iki setadienio, tai siandien gyvai vilniuje atsiimciau. patikekite manimi daugiau ir pati neturiu noro prie Jusu jungtis. labai pas Jus sudetinga su kominikacija. sekmes [/QUOTE]