Nesuprantu kodel nepriima mastercard. Nugi vakar pirkau kitur jau paskaiciau ta pirmaji puslapi dekui
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 04 25, 15:14)
Nesuprantu kodel nepriima mastercard. Nugi vakar pirkau kitur jau paskaiciau ta pirmaji puslapi dekui
gal saugiuose atsiskaitymuose neregistruota (jei sweed)? Arba pinigu truksta
QUOTE(JMD @ 2015 04 25, 10:44)
As sugeriu buteliuka, tada pertrauka pora men ir vel. Siaip man ilgokai tas piveikis buvo po pirmo kurso. Dabar geriu antra.
Ačiū, bandysiu. mąstau, ar iš Amerikos apsimoka siųstis kai toks aukštas dolerio kursas.
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 04 25, 12:32)
Aciu tada reikes megint, kazin geriau pirkti anuos is amazono ar tuos antrus kur uzrodet... O kiek siuntimas is Iherb? reik eik studijuot ju puslapi... ar tieisia siuncia ar per uk adresa geriau
Papildyta:
nesuprantu ju puslapyje siuntimo pasakykit merginos, tiesiai i LT siunciates?
Papildyta:
nesuprantu ju puslapyje siuntimo pasakykit merginos, tiesiai i LT siunciates?
Neseniai juos gavau, uz siuntima mokejau 2dolerius (ten nuo svorio priklauso, ten iki 480g man rodo 2dol. siuntima, o jeii daugiau sveria 3,56dol.), bet patarciau daugiau nieko su jais nesisiusti, nes as dar muila isidejau, tai pakibo mano siuntinys muitinej
Siandien pirkau is open24.lt basutes - visoms prekems taiko 30% nuolaida. Bet dar negavau jokio patvirtinimo cia normalu?
QUOTE(JMD @ 2015 04 25, 10:22)
Merginos ,kuris hialuronas geresnis ,kelieniu sanariams butu? Tas amazon ar iherb kur katik apsneketi buvo?
gal kur uzmatet lavinimo kilimeliu su nuolaida?
As geriu siuos ir matau poveiki,dar nebaigus vienos bonkutes,sanariai tik retkarciais sutraska
http://www.iherb.com...0-Capsules/4457
http://www.iherb.com...0-Capsules/4457
QUOTE(skaiblue @ 2015 04 25, 10:38)
Patarkite, noriu grazinti prekes i GAP.eu ir atsispausdinau ju puslapyje ta grazinimo forma ir nustebau, kad adresas nurodomas ne GAp'o o DHL Vokietijoje , taip ir turi buti? Kazkaip suabejojau
taip ir turi būti. su ta forma eiti į paštą reikia.
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 04 25, 12:08)
Šiaip nesiūlyčiau Jums gerti jokių papildų kol maitinat kūdikį. Išskyrus specialiai maitinančioms mamoms skirtus vitaminus ir papildus ir tuos, kuriuos paskiria gydytojas. Nieks ten tų papildų taip išsamiai netiria nei nėštumo nei žindymo metu. O ir maitinsit gi ne amžinai Pabaigsit ir gerkit tada ką tik norit