Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Nesuprantu kodel nepriima mastercard. Nugi vakar pirkau kitur g.gif jau paskaiciau ta pirmaji puslapi 4u.gif dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lollipop_stars: 25 balandžio 2015 - 14:14
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 04 25, 15:14)
Nesuprantu kodel nepriima mastercard. Nugi vakar pirkau kitur g.gif jau paskaiciau ta pirmaji puslapi  4u.gif dekui

gal saugiuose atsiskaitymuose neregistruota (jei sweed)? Arba pinigu truksta g.gif
Atsakyti
http://en.etam.com/
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 25, 10:44)
As sugeriu buteliuka, tada pertrauka pora men ir vel. Siaip man ilgokai tas piveikis buvo po pirmo kurso. Dabar geriu antra.

Ačiū, bandysiu. mąstau, ar iš Amerikos apsimoka siųstis kai toks aukštas dolerio kursas.
Atsakyti
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 04 25, 12:32)
Aciu  4u.gif  tada reikes megint, kazin geriau pirkti anuos is amazono ar tuos antrus kur uzrodet... O kiek siuntimas is Iherb?  ax.gif reik eik studijuot ju puslapi... ar tieisia siuncia ar per uk adresa geriau
Papildyta:
nesuprantu ju puslapyje siuntimo  unsure.gif  pasakykit merginos, tiesiai i LT siunciates?

Neseniai juos gavau, uz siuntima mokejau 2dolerius (ten nuo svorio priklauso, ten iki 480g man rodo 2dol. siuntima, o jeii daugiau sveria 3,56dol.), bet patarciau daugiau nieko su jais nesisiusti, nes as dar muila isidejau, tai pakibo mano siuntinys muitinej doh.gif
Atsakyti
Siandien pirkau is open24.lt basutes - visoms prekems taiko 30% nuolaida. Bet dar negavau jokio patvirtinimo g.gif cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 04 25, 10:22)

Merginos ,kuris hialuronas geresnis ,kelieniu sanariams butu? Tas amazon ar iherb kur katik apsneketi buvo?
Atsakyti
gal kur uzmatet lavinimo kilimeliu su nuolaida?
Atsakyti
As geriu siuos ir matau poveiki,dar nebaigus vienos bonkutes,sanariai tik retkarciais sutraska
http://www.iherb.com...0-Capsules/4457
Atsakyti
QUOTE(skaiblue @ 2015 04 25, 10:38)
Patarkite, noriu grazinti prekes i GAP.eu ir atsispausdinau ju puslapyje ta grazinimo forma ir nustebau, kad adresas nurodomas ne GAp'o o DHL Vokietijoje g.gif , taip ir turi buti? Kazkaip suabejojau 4u.gif

taip ir turi būti. su ta forma eiti į paštą reikia.
Atsakyti
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 04 25, 12:08)

Kaip manote ar galima maitinaciai mazyli?  blush2.gif

Šiaip nesiūlyčiau Jums gerti jokių papildų kol maitinat kūdikį. Išskyrus specialiai maitinančioms mamoms skirtus vitaminus ir papildus ir tuos, kuriuos paskiria gydytojas. smile.gif Nieks ten tų papildų taip išsamiai netiria nei nėštumo nei žindymo metu. O ir maitinsit gi ne amžinai wink.gif Pabaigsit ir gerkit tada ką tik norit wink.gif
Atsakyti
Panos, help. Mano mergaitems skubiai reikia kepuriuku, tokiu trikotaziniu su drugeliais, kaip puse miesto dabar nesioja:). Lyg neseniai kalba buvo...,, atrodo ir nuoroda kazkas buvo ikeles g.gif .
Puse dienos tarp kepuriu blaskausi, o kad butu wauu, nerandu unsure.gif
Atsakyti