QUOTE(Noa @ 2015 04 27, 20:12)
Oi motin, tai čia kai kalbi, taigi viskas šakėm ant vandenio. Visi mes tai, kuo tikim, ir matyt pradedam Ir taip gražu pasidaro Kai aš maniau, kad esu vasara, man taip darniai vasaros spalvos tiko
Sakyk kaip nori bet BFAS sistema tikrai ne iš tos serijos. Nereikia ten nieko manyt, ten MATOSI. Kad viena spalva akivaizdžiai geriau už kitą ar kitas. Ant ryškesnių (akivaizdesnių) tipų matosi iš karto, su neutralesniais sunkiau.
Juodą nuo baltos juk kažkaip skiri? Ar dėl to, kad Tave įtikino, kad jos skirtingos? Ar visgi skirtumą matai?
p.s. man šiltos spalvos niekada netiko. Tik anksčiau aš parametrų, pagal kuriuos atskirt šiltą spalvą nuo šaltos, nežinojau. Akivaizdžiai šiltą spalvą - morkinę - nešiojau tik ankstyvoje vaikystėje. Paskui atmesdavau. Nes vaizdas veidrody buvo tragiškas.
Dabar niekas nepasikeitė. Tik tiek, kad žinau, ko man geriau neliesti
Paskaičiau ir pagalvojau - na netiki, kad matosi, vadinasi netiki Aš irgi anksčiau galvojau, kad tai kažkoks tylus susitarimas, kad štai, visi vaidina matančius, o aš viena "nematanti" lieku. Dabar juokinga žinoma Ir juokinga skaityt visokių stilisčių nuomones, kad štai, visi pragyveno be spalvinių tipų, ir kam jų reikia. Mano supratimu - reikia. Kvaila išradinėti dviratį, kai jis jau seniai išrastas ir dar įrodinėt, kad jis negali egzistuot - kaip čia dabar kažkokie rėmai ant dviejų ratų ir dar važiuot drįsta??? Nesąmonė!!!