Va šita labai labai artima:
http://withgood.co/r...-glaze-lucious/
QUOTE(snickers @ 2015 04 27, 13:52)
Aha - lygiai taip pat ruda Tiksliau - dar rudesnė nei baldai
QUOTE(prek @ 2015 04 27, 13:45)
Sakyčiau ruduo. Man per murzina ir per ruda.
QUOTE(bytte @ 2015 04 27, 13:55)
Pierkūnas ten žino Ta vidurinė gal , nors neidealiai.
QUOTE(snickers @ 2015 04 27, 14:26)
Pierkūnas ten žino Ta vidurinė gal , nors neidealiai.
man tokia pasirodė tarp DA 08.2 ir DA 07.1 , nors baldas labiausiai pridėjus atitiko DA 08.2 , kitos paletės ni to.
Nu žinot ką, aš ant baldų nesuprantu nieko Ką aš žinau, kam koks stalas tinka ar netinka, jei ant to stalo niekieno morda neguli Pagal stalus nieko negaliu pasakyt
Jei čia esat, visų mordas žiūrit, tai nepasiusit ir savo įsidėję, jei norit konsultacijos
Jei čia esat, visų mordas žiūrit, tai nepasiusit ir savo įsidėję, jei norit konsultacijos
QUOTE(Noa @ 2015 04 27, 15:59)
Nu žinot ką, aš ant baldų nesuprantu nieko Ką aš žinau, kam koks stalas tinka ar netinka, jei ant to stalo niekieno morda neguli Pagal stalus nieko negaliu pasakyt
Tai vot aš giliam apmąstyme: ar eit pas Katią, ar sutaupyt ir konsultuotis čia?
Galėtumėt turėt uždaresnį nuotraukų albumą.
QUOTE(snickers @ 2015 04 27, 16:29)
Tai vot aš giliam apmąstyme: ar eit pas Katią, ar sutaupyt ir konsultuotis čia?
Kai kitų foto žiūrėt, tai tada gerai, tada įdomu, esu aktyvi skaitytoja ir žiūrėtoja O jau kai savo, tai pageidaujam uždaresnio, ania
Yr kaip yr.
Užtat ir kainų skirtumas
QUOTE(prek @ 2015 04 27, 16:59)
Kryptį galim pamėgint pasakyt. Užtat pačios atsakomybe
O kai pagalvoji, ar pas Katią - kieno kito atsakomybė? Irgi paties Na ir kas, kad susimoki. Ji pasako savo nuomonę, o jei paskui kas kitas nustatys geriau, tai ji gi pinigų negrąžins
Gal mano ta ana prieš 100 metų suklydo, ir iš tikro aš esu Dark Winter
QUOTE(Noa @ 2015 04 27, 18:58)
O kai pagalvoji, ar pas Katią - kieno kito atsakomybė? Irgi paties Na ir kas, kad susimoki. Ji pasako savo nuomonę, o jei paskui kas kitas nustatys geriau, tai ji gi pinigų negrąžins
Vis svajoji? na tarkim kai Katia testavo mane, ji suklydo. Čia tiesiog prielaida - kad jau taip nori Nes tada aš dar ganėtinai žalia spalvose buvau ir mačiau kur kas mažiau. Bet dabar kai testavo, tai galiu patvirtint, kad viskas teisingai 2 atvejai iš trijų buvo visai aiškūs po hue skudurėlių. Trečias buvo gana neutralus šalčio-šilumos požiūriu.
BFAS asmeninės nuomonės ne per daug yra. Nebent konsultantas būtų žlibas ar daltonikas. Bet jei konsultantas laikosi visos eigos -tai jau kaip kompas išmeta, taip ir bus.
Oi motin, tai čia kai kalbi, taigi viskas šakėm ant vandenio. Visi mes tai, kuo tikim, ir matyt pradedam Ir taip gražu pasidaro Kai aš maniau, kad esu vasara, man taip darniai vasaros spalvos tiko Nors spalvose gluša tikrai nesu
Dar ant svetimo yra lengviau pamatyt, o ant savo - baisiai sudėtinga. Gi esi tai vienas, pats savęs su niekuo palygint negali. Didelis čia skaitosi kontrastas ar mažas? Man tai akys nuo veido skiriasi, tada gal didelis
Žo, jei suklydo, tai tu to ir nesužinosi, nebent nueisi pas kokį Vasiljevą ir jis tau sakys - nu miela ponia, ką jūs kalbate, jums visiškai netinka tokios spalvos! Jums tinka štai tokios! Ir tada akys tau atsivertų, iš serijos, jofana, kaip aš anksčiau to nemačiau
Dar ant svetimo yra lengviau pamatyt, o ant savo - baisiai sudėtinga. Gi esi tai vienas, pats savęs su niekuo palygint negali. Didelis čia skaitosi kontrastas ar mažas? Man tai akys nuo veido skiriasi, tada gal didelis
Žo, jei suklydo, tai tu to ir nesužinosi, nebent nueisi pas kokį Vasiljevą ir jis tau sakys - nu miela ponia, ką jūs kalbate, jums visiškai netinka tokios spalvos! Jums tinka štai tokios! Ir tada akys tau atsivertų, iš serijos, jofana, kaip aš anksčiau to nemačiau