QUOTE(Noa @ 2015 05 20, 10:17)
Visi čia pasiskaitę
Aš savo tipą žinau 20 metų, ir kas iš to
Tu paklausei, aš atsakau.
Mano požiūriu - Tu gavusi iš testavimo žuvį, taip ir neįsigijai meškerės ir įgūdžių žvejot. Spalvas žinai, viską atrodo žinai, o stringi... Kaip pasakyt. Man tai atrodo paprasta, Tau kažkodėl krūva klausimų ir dar pašiepiamas tonas - tipo jei jau Tu kažko nesupranti, tai aiškiai aplinkiniai arba kvailiai, arba maivosi ir nori Tau kažką įrodyt, ko gyvenime nebūna.
Juolab sakau, BFAS - tai siaura. Spalvos yra daug plačiau. Jei BFAS būtų vau, tai visi modeliuotojai, stilistai tai naudotų - o net Vasiljevas apie tipus (ir ne apie BFAS, o apie 12 sezonų) užsimena tik skūpiai ir taip - na, yra toks variantas. BFAS yra ramentai visiškai spalviškai glušam asmeniui. Tai yra toks fast food, greitai ir daugmaž suprantamai, imk paletę, ji tavo, ir nesuk galvos. O tu tai suabsoliutini kaip koks Jehovos liudytojas ir nieko aplink daugiau nematai
Jeigu aš taip absoliutinčiau, tai aš paletę juk turiu? Ko man dar?
Taigi kai tu diskutuoji su Bytte, tai nepyk, bet mokai tėvą vaikus daryti
Ji dėl savo tipo neapsisprendžia ne dėl to, kad nežinotų, nes ji žino daugiau už mus visas kartu sudėjus. Tave įskaičiavus
Tiesiog daugiau žinant iš kitos perspektyvos daugiau variantų...
Aš nesiginčiju, ji tikrai žino labai daug, ir būtent tos teorijos, kurios trūksta man. Jai dabar tereiktų pamatyt testavimą ir manau ji jau turėtų savo meškerę....
Nes paaiškinti ką aš mačiau ir matau, man nesigauna.
Papildyta:QUOTE(bytte @ 2015 05 20, 11:02)
Kas yra gryna spalva?
Pagrindinė raudona iš spalvinio rato