Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(prek @ 2015 05 20, 10:46)
Prie grynos spalvos pridėta mėlynos.

Kas yra gryna spalva?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 05 20, 10:17)
Visi čia pasiskaitę biggrin.gif Aš savo tipą žinau 20 metų, ir kas iš to lotuliukas.gif

Tu paklausei, aš atsakau.
Mano požiūriu - Tu gavusi iš testavimo žuvį, taip ir neįsigijai meškerės ir įgūdžių žvejot. Spalvas žinai, viską atrodo žinai, o stringi... Kaip pasakyt. Man tai atrodo paprasta, Tau kažkodėl krūva klausimų ir dar pašiepiamas tonas - tipo jei jau Tu kažko nesupranti, tai aiškiai aplinkiniai arba kvailiai, arba maivosi ir nori Tau kažką įrodyt, ko gyvenime nebūna.

Juolab sakau, BFAS - tai siaura. Spalvos yra daug plačiau. Jei BFAS būtų vau, tai visi modeliuotojai, stilistai tai naudotų - o net Vasiljevas apie tipus (ir ne apie BFAS, o apie 12 sezonų) užsimena tik skūpiai ir taip - na, yra toks variantas. BFAS yra ramentai visiškai spalviškai glušam asmeniui. Tai yra toks fast food, greitai ir daugmaž suprantamai, imk paletę, ji tavo, ir nesuk galvos. O tu tai suabsoliutini kaip koks Jehovos liudytojas ir nieko aplink daugiau nematai smile.gif

Jeigu aš taip absoliutinčiau, tai aš paletę juk turiu? Ko man dar? smile.gif

Taigi kai tu diskutuoji su Bytte, tai nepyk, bet mokai tėvą vaikus daryti biggrin.gif Ji dėl savo tipo neapsisprendžia ne dėl to, kad nežinotų, nes ji žino daugiau už mus visas kartu sudėjus. Tave įskaičiavus biggrin.gif Tiesiog daugiau žinant iš kitos perspektyvos daugiau variantų...

Aš nesiginčiju, ji tikrai žino labai daug, ir būtent tos teorijos, kurios trūksta man. Jai dabar tereiktų pamatyt testavimą ir manau ji jau turėtų savo meškerę....
Nes paaiškinti ką aš mačiau ir matau, man nesigauna.

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 05 20, 11:02)
Kas yra gryna spalva?

wink.gif
Pagrindinė raudona iš spalvinio rato
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 05 20, 11:04)
Pagrindinė raudona iš spalvinio rato

Pagrindinės trys-raudona, mėlyna ir geltona. Tai pagrindinė spalva + mėlyna gaunam šaltą spalvą?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 20, 09:45)
Be to inc atveju hue - ruduo/žiema, o rezultatas pavasaris biggrin.gif .

Tu neteisi dėl Inc. Inc gavosi ruduo/pavasaris, t.y. 3-2. 2 nerodo žiemos, tai neutrali paletė, dažniausiai rodanti švarų tipą. 2 žiemą rodys komplekte 2-1 arba 1-2.

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 05 20, 11:18)
Pagrindinės trys-raudona, mėlyna ir geltona. Tai pagrindinė spalva + mėlyna gaunam šaltą spalvą?

gaunam.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 20, 08:45)

O aš nežinau kažkaip... va pagalvojau: mano mamos oda tamsi (ji kokią egipto žemę gali vietoj budros teptis), plaukai juodi... nu kokia ji suvargelė kai juodos daug, o visai juoda - visai kaip žemė lieka. Tiesiog manau kad užgesina tamsūs rūbai jos akis (jos pas ją gan šviesios). Tuo tarpu su skaisčiai balta - ok, ir jai geriau tikrai balta suknelė su juodais žirneliais nei atvirkščiai. Bet ji mano akimis ne Cool winter, o greičiau Bright... Aš tarkim ne žiema (bent jau tikrai ne deep ir ne bright), bet man geriau daugiau juodos, nei baltos. Tai neduočiau 100% šitam postui blush2.gif

Aš save DA laikau, nu man juoda labai gera spalva, sutinku, kad turbūt yra ir geriau tinkančių, bet juoda labiausiai prieinama, jei kada ką sutinki kitos tinkančios spalvos, tai valio. Bet šiaip man (subjektyviai) juoda yra geriau už baltą, reikėtų pasidėliot iš tikro, bet kiek pamenu, tai šviesios spalvos manęs apskritai per daug nepuošia. Ir šviesių drabužių net neturiu, vieną striukę sesės atiduotą tokią off white spalvos, bet ji su tokiu teal pamušalu, tai gal jis kiek reikalą taiso be kita ko. O su savo darbine apranga (baltu medicininiu chalatu) atrodau hmmmm kaip čia pasakius, negražiai. Niekada nesusimąsčiau, ar jis mane purvina, varguolina ar dar ką daro, nu bet negražiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 05 20, 11:04)
Tu paklausei, aš atsakau.
Mano požiūriu - Tu gavusi iš testavimo žuvį, taip ir neįsigijai meškerės ir įgūdžių žvejot. Spalvas žinai, viską atrodo žinai, o stringi... Kaip pasakyt. Man tai atrodo paprasta, Tau kažkodėl krūva klausimų ir dar pašiepiamas tonas - tipo jei jau Tu kažko nesupranti, tai aiškiai aplinkiniai arba kvailiai, arba maivosi ir nori Tau kažką įrodyt, ko gyvenime nebūna.
Jeigu aš taip absoliutinčiau, tai aš paletę juk turiu? Ko man dar? smile.gif

Ko tau dar, tai ir aš galvoju. Na ko jehovininkui dar? Kitus verbuot? Mokyt? Svarbia pasijaust? Akademinėj aplinkoj pasakytų - direktyvus tonas biggrin.gif Jei tu iš tokios, tai gal suprasi biggrin.gif O jei ne, tai drožk ten, ten tau būtų labai gerai, gautuum durnų studentų ir galėtum juos mokyti į sveikatą, ir paskui vertinti biggrin.gif
Žinai ką, kol tavo tonas bus pamokslaujantis, ir manysi, kad tavo pareiga visus priversti susimąstyti, kaip šeštokų klasės auklėtojai, tol mano bus pašiepiamas, nes man pasikėlę pamokslautojai yra baisiai juokingi biggrin.gif Jie tiesiog traukia būti lazdavojami. Atsiprašau biggrin.gif

Aš žinok manau, kad visai ne faktas, kad tu turi įgūdžių žvejoti biggrin.gif Nes tavo foto tai niekas taip ir nematė biggrin.gif Ir tu vargiai gali teigti, kad aš stringu biggrin.gif Bet kokio spalvų derinimo esmė yra geras atrodymas. O ar tu mane matei gatvėj? Ar žinai, kaip aš atrodau, gražiai ar negražiai? Tai ką čia gali šnekėt lotuliukas.gif

Papildyta:
Nauja tema
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 05 20, 11:21)
Tu neteisi dėl Inc. Inc gavosi ruduo/pavasaris, t.y. 3-2. 2 nerodo žiemos, tai neutrali paletė, dažniausiai rodanti švarų tipą. 2 žiemą rodys komplekte 2-1 arba 1-2.

Papildyta:

gaunam.

taip pat kiek žinau rodys žiemą ne tik šios (21 bei 12) kombinacijos, o kai tinka tik 2 (tai yra 20) - tai duoda žiemą... kaip ir derinys 30 - rudenį, vadinasi pati viena iš savęs raudonų grupė - galim sakyt yra žiemos, o rudų - rudens. Inc tiko geriausiai rudens skuduriukai, antroje vietoje - žiemos, taip ir parašiau... ruduo/žiema... apie sezoninę žiemą nekalbėjau...

Tai pagal tave žalia - šalta spalva (nes be mėlynos žalios nebūna)?
Violetinė - taip pat šalta?
l

Atsakyti

ojei... kokia čia diskusija verda doh.gif špagų tik betrūksta... ar teptkuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai aš čia vangiai biggrin.gif Pro šalį eidama biggrin.gif Nors gali būti, kad žmogaus nepakeisi... O gal ir pakeisi, ana visai durna tai nėr! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 gegužės 2015 - 12:30
Dilukai - va nuoroda į tą "odos skanerį". Kaip manai kaip jis - ar labai toli iki reikiamo prieinamumo, tikslumo? Man pati įdėja patiko, manau jai bus populiaru greit ištobulins, jai ne - tai ir procesas vyks lėtai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti