QUOTE(Noa @ 2015 04 27, 10:13)
Šiaip tai tokia buvo mano parašymo mintis Nereikia man patarinėti to, ką aš pati teigiu jau 30tą kartą Aš tai labai gerai žinau Kad reikia pirkti maikes, skareles, apyrankes ir tapkes per pirštą
Fu tas odinis paltas
Fu tas odinis paltas
Tai aš dar pazvimbsiu, gal įsisavint bus lengviau? Taip pamatai ryškų bazinį daiktą, ir net nupurto - štai ir nebeperki
Nors aš galiu iš ryškų paltą pirkt. Tik derint sunkiau būna... Ir turkio paltą matuočiausi, jei tik spalva vėsi būtų...
QUOTE(snickers @ 2015 04 27, 10:41)
Nu ką- sėdžiu nagais susibraižiusi, kaip kačių numylėta. Anei kur išeit dabar. Rausvi tie dryžiai, be jokių užuominų į melsvumą.
Neatsakėt, kada ta baltarusė žada būt Lietuvoj? Gal kuri žinot? Kankinuosi čia su jumis jau daugiau nei 10 temų, o tolko jokio Tai pavasaris, tai ruduo.
Neatsakėt, kada ta baltarusė žada būt Lietuvoj? Gal kuri žinot? Kankinuosi čia su jumis jau daugiau nei 10 temų, o tolko jokio Tai pavasaris, tai ruduo.
Mano kačių dryžiai - avietiniai. Jokių minčių apie šiltą spalvinį tipą nekyla. Ir spuogas buvo avietiškai ciklameninis.
Baltarusė Lietuvoj būt nežada - ką tik buvo. Jei apmokat vizą ir kelionę, gali atvažiuot (sakė, kad taiko tokią praktiką)