QUOTE(prek @ 2015 05 19, 22:59)
Ir ne paSIaiškint, o pAAiškinti. Tai vienas iš geresnių būdų pasiekti, kad žmogus pradėtų galvot.
Bent aš geresnių nežinau.
Nepyk, bet jei tu nepakeisi galvojimo ir tono, tai taip su niekuo grupėj ir nesusišnekėsi
Tu čia ateini kažkokios ponios vedėjos arba Didžios mokytojos teisėmis. Esi ne tarp bendraminčių, o tarp kažkokių čiabuvių, kurie patys savaime yra durni ir juos reikia priversti kažką iškalti
Priversti kažką galvoti, bože moi, kokios ambicijos
Ar tu suvoki, kad mes čia suaugę žmonės, ir kad tavęs niekas nesamdė nieko perauklėti?
O tie, kas ateina pasidomėti, koks galėtų būti jų tipas, irgi niekaip ne durni, jie tiesiog nenori gilintis, jie turi kur kitur gilintis, sužino nuomones, pasako ačiū, ir drožia sau, ir nereikia jų nieko mokyti?
Aš suprantu, kad tu gal gali pamokint kokią savo kaimynę, kai ji nežino, kurį Avon lūpdažį pirkti. Ir suprantu, kad labai
nori pamokint, yra žmonių, kuriems baisiai smagu jaustis viršesniu ir kažką mokint, moka pats ar nemoka. Bet tau neužtenka, škia, kompetencijos šitoj temoj kažką mokyt, ar tu supranti? Nes tavo visos žinios padrikos, jos neturi pagrindo - tu skaitei, gilinaisi, bet tik apie BFAS ir nesuvedei visko į sistemą. kai aiškini sistemą, balti siūlai kyšo iš kiekvieno kampo, kad ir ta 'odos reakcija" - tau aksioma, ir basta
Savo tipą žinai, bet tik dėl to, kad Katia pasakė. O čia gi ne žmogaus žinių įrodymas
Visi čia pasiskaitę
Aš savo tipą žinau 20 metų, ir kas iš to
Juolab sakau, BFAS - tai siaura. Spalvos yra daug plačiau. Jei BFAS būtų vau, tai visi modeliuotojai, stilistai tai naudotų - o net Vasiljevas apie tipus (ir ne apie BFAS, o apie 12 sezonų) užsimena tik skūpiai ir taip - na, yra toks variantas. BFAS yra ramentai visiškai spalviškai glušam asmeniui. Tai yra toks fast food, greitai ir daugmaž suprantamai, imk paletę, ji tavo, ir nesuk galvos. O tu tai suabsoliutini kaip koks Jehovos liudytojas ir nieko aplink daugiau nematai
Tai nėra intelekto anei išprusimo rodiklis. Lygiai kaip užkietėjęs Jehovos liudytojas nelygu senam religijotyrininkui...
Taigi kai tu diskutuoji su Bytte, tai nepyk, bet mokai tėvą vaikus daryti
Ji dėl savo tipo neapsisprendžia ne dėl to, kad nežinotų, nes ji žino daugiau už mus visas kartu sudėjus. Tave įskaičiavus
Tiesiog daugiau žinant iš kitos perspektyvos daugiau variantų...
Keisk toną, motin.
QUOTE(akoya_lt @ 2015 05 20, 00:13)
Dėl grupiės tai faina būtų, nes nu kodėl čia turim vienos dėti (aš iš tų, kur mažiau dedu savo feisą), o kitos tik vėpso ir pasakas seka, o pačios paprašytos pasidemonstruoti (prek), pradeda atsikalbinėti. Noa teisingai parašė. O dėl to, kad tema užsidarys- nu gal SM jinai sulėtės, bet FB ar kur kitur (aš kažkodėl už FB, tik Hiver davai susikurk savo profilįįįį
) manau, kad gyvuos sau sėkmingai, nes narės bendrauja ir už spalvinio tipo temos
Taigi moč, jau yra ta grupė, ir jau net su foto
Ateik ir dėk sau į sveikatą