QUOTE(bytte @ 2015 05 19, 14:20)
Tai ir sako: tokio pat pilkai gelsvo atspalvio (tarkim) skūra, jai reaguos teigiamai į skirtingus škurliukus pataps skirtingu potipiu, gali būt ir vasara, ir žiema, ir pavasaris pavyzdžiui. Tarkim suveda kad tiko raudonos skarelės ir daugiau niekas (hue - 10 berots) ir duoda BFAS tau žiemos paletę
, o įvedi kad nei vienos skarelės netiko, tik tos raudonos ne itin baisiai (hue - 01) ir duoda jau BFAS tau pavasario paletę... o jai puse velnio bus ta šalta skarelių grupė (tarkim buriu 02, nes nežinau kuri grupė galėtų tikt) - gausi vasaros paletę...
Kaip suprantu čia dėl to UNDERTONO
Kas blin per reakcija, jei imamos koordinatės
Nu vat mašina. Gali būti dvi žalios mašinos, viena ten vos vos šiltesnė, kita šaltesnė, viena perlamutras, kita metalikas, skirtumas nedidelis, bet jis yra... Nu tai vat skirtumas yra žiūrint ake. Bet jei tu imi spalvą pagal kodą, parašytą po bako dangteliu, tai tada viskas, į ten įeina visi perlamutrai, metalikai, šiltumas, šaltumas, hue, chrienue ir viskas. Arba imk koordinatę žurnalo nuotraukos kaip yra ir tos pat, apipiltos arbata. Tai tavo akis atpažins, kad tai mėlyna spalva, o nuimta koordinatė sakys - anė fig, žalsvai pilka.
Man atrodo, ta mistinė "odos reakcija" yra greičiausiai odos derėjimas su plaukais, akimis ir prie to viso komplekto - prie skarelių. Jei oda, sakykim, neutrali, akys šiltos, plaukai šilti - tai geriau tiks šiltos spalvos, o jei anie šalti - šaltos. Gi kaip Chromčenka sakė - nori gerai atrodyt - imk skarą, pasidažyk tokios pat spalvos lūpdažiu, ir bus super, net jei tai ne visai tavo spalva. Na ir čia tas pats iš esmės
O jei ne, tai manau, kad apie tą "odos reakciją" kažkas kažkam patingėjo aiškint, ir tiek
Kokia dar ypatinga reakcija, žmogus gi ne koks chameleonas. Va pas tą tai tikrai reakcija
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 05 19, 14:31)
Man tai fainiausiai kad kai komentuoja prek kartais remiasi spalva kurią mato, o kartais aiškina - kad spalva visai nesvarbu, svarbu reakcija odos į spalvą... o kai žiūri mūsų snukučius vėl ieško spalvos ir skūros spalvų panašumo, visai nežiūri ar ta skūra sureagavo teigiamai ar neigiamai... arba parašo - negalima spręst hue reakcijos, nes skuduriukas neatitinka, ir be to reik kad visi trys skuduriukai būtų...
Paskui sako kad UNDERTONAS kaip tavo skūra atrodo nubraižyta, nukasyta ar sušalus... IMHO visų skūros sušalusios - mėlynuoja... galim spėliot kaip WS undertonas į pamėlynavimą reaguotų... geltona+mėlyna... ruda. O BS... magenta+mėlyna? nu tai ką reik į žiemas jau keliaut, nes šaltas undertonas
Man sykiais - dažnai - atrodo, kad ji nori tik pasakyt priešingai
Ji nori ne išreikšt kažkokią nuomonę, o pasakyt, kad tavo nuomonė bloga, ir jei tu sakysi, kad balta, ji sakys, kad juoda, ir atvirkščiai
Man įsiminė, kaip ana Erszebeth mokė - sako, nori išgirsti tai, ką nori girdėti? neišdegs!
Aš tai tada pagalvojau - o kodėl ne? Aš, tarkim, sakyčiau kaip manau, nepriklausomai nuo to, ką žmogus mano. Ir jei žmogus mano taip, kaip ir aš, tai aš pasakysiu tai, ką jis nori girdėti. O ne kad būtinai priešingai
Kitaip tariant, ateina pasiginčyt ir tiktai