Tai kad neapsimokės čia kalbėtis - kur kas patogiau tai bus daryti grupėje po nuotraukomis.
Ot galas žino. Dalyvavau dviejų temų išėjime į FB - tai viena išėjo suvisam, o kita - ir čia, ir ten makaluojasi...
Na, grupė jau sukurta. Kas norit prisijungti - rašykit man arba Noa a.ž. su nuoroda į savo FB profilį - prijungsim
O nedėsit foto - išjungsim
Eei, mergos, paliekat ant ledo? Išeinat?? Aš irgi noriu
ot tai... tik spejau tema surast, buvau pametus, o jos jau kitur kraustos
ir as noriu
ir as noriu
Aš fecbooke nelabai reiškiuosi... nesu jokioje grupėje, neįsivaizduoju kaip ten diskusijos vyktų atmetant foto aptarimus... Foto aptart tai gerai.
Paskaičiuokim, protingieji kurmiai.
Kiek narių temoje, kurie bent kartas nuo karto parašo? Turbūt užteks rankos pirštų suskaičiuot. Bet atviroje temoje dar yra kažkoks šansas, kad prisijungs nauji žmonės. Uždaroje - bus pelkė. Netrumpą laiką esu dalyvavus keliuose forumuose, dėl vienų ar kitų priežasčių jie užsislaptino - ir pasmirdę arba merdėja, arba jau ir numiro. Ten kur liko atviros temos, jos gyvos - bet ten bendraujantys skaičiuojami šimtais, o ne rankų pirštais.
Verčiau nuotraukas demonstruot kažkaip privačiai, bet aptarinėt čia - vis mažiau pelkėsim.
Kiek narių temoje, kurie bent kartas nuo karto parašo? Turbūt užteks rankos pirštų suskaičiuot. Bet atviroje temoje dar yra kažkoks šansas, kad prisijungs nauji žmonės. Uždaroje - bus pelkė. Netrumpą laiką esu dalyvavus keliuose forumuose, dėl vienų ar kitų priežasčių jie užsislaptino - ir pasmirdę arba merdėja, arba jau ir numiro. Ten kur liko atviros temos, jos gyvos - bet ten bendraujantys skaičiuojami šimtais, o ne rankų pirštais.
Verčiau nuotraukas demonstruot kažkaip privačiai, bet aptarinėt čia - vis mažiau pelkėsim.
Na, as to daigto vadinamo "facebook" neturiu ir nevartoju, tai pasilieku ant zemes kaip tas namelis is Skrajojancio laivo.
bet foto aptart gerai, daug patogiau nei bėgt kažkur pažiūrėt, paskui rašyt ta ir ta... paskui trink...
Nors va kitoje temoje buvo albumas, dėjom ten foto, paskui išsikraustė dalis grynai į spalvinį tipą, ir ana tema numiro. Albumas kažkur plaukioja niekam nereikalingas
Nors va kitoje temoje buvo albumas, dėjom ten foto, paskui išsikraustė dalis grynai į spalvinį tipą, ir ana tema numiro. Albumas kažkur plaukioja niekam nereikalingas
Aš būčiau už albumą kokioj foto talpykloj ir bendravimą čia
Gal tada rubų kapsulės albumiuką išvalyti ir padaryti šios temos albumu? My Webpage, nors kita vertus nieko ten doro nėr...