QUOTE(Dilukai @ 2015 05 08, 15:34)
man atrodo kontrasto reikia, bet ne tiek kiek tuose ugniniuose marškinėliuose
Aha,ten jau daugoka, sutinku. Išvis ir toliau sutinku, prisirinkau citatų, man irgi buvo neaišku "veido surinkimas", nes mano suvokimu išrinktas veidas - tai pas Picasso
Vadinasi, visos tos mistinės "odos reakcijos" ir "veido surinkimai" - tai yra tiesiog spalvos atspindžiai ant veido, teisingai?
Bet tada išeina, kad toje vietoje, kur atspindžių ant veido nėr, gali būti belekokia spalva, kad tik tą kontrastą išlaikyt. Pvz. imi lašišinį megztuką, gerai. Bet džinsai tai jau gali būti bet kokio sezono mėlynumo, ibo labai reikia stengtis, kad ant veido atsirastų džinsų atspindžiai. Suprantu, kad iš toliau žiūrint kokia smėliava gali kirstis su veidu ir plaukais, bet, tarkim, mėlyna - ar tokia, ar kitokia?
QUOTE(Erszebeth @ 2015 05 08, 15:46)
Bet kuriuo atveju, tos, kur atrodo tinkamiausios - tinkamos ir BS, ir WS.
Aik tu šikt
Man atrodo tinkamiausia 3, taigi visiems trims pavasariams
Trukt už vadžių, vėl iš pradžių
QUOTE(Erszebeth @ 2015 05 08, 16:13)
Aš kaip suprantu... Įdedu, mano požiūriu, iliustratyviausią pavyzdį. Abi spalvos, matosi, meta šešėlį ant smakro. Savo pačių šešėlį. Su juodu šešėliu po smakru veido kontūras lyg paryškėja, ir pats veidas pasidaro tarsi mažesnis. O su šviesios lašišinės šešėliu ta vieta, kur turi būti pasmakrė, tampa lyg veido pratęsimu, nes tos vietos nušviesėja dėl spalvos poveikio. Ir veidas atrodo pariebėjęs
Kontūrai nebeaiškūs. Veidas kaip tik su lašišine "patemptas žemyn" - t.y. atrodo, jog veidas tęsiasi iki pat tos vietos, kur prasideda drabužis (spalva).
Bet tai dabar žiūrėk. Suprantama, kad jei snukis žieminis mėlynas - tai geriau tinka koks šaltai rožinis atspindys, o jei šiltas - tada oranžinis lašišinis, nes jis neprieštarauja visai mordografijai.
Bet jei pavasarį ružava spalva blerina, tai kaip tada išeina? Tada ružavos skarelės pavasariams išvis nebetinka? O tai kokios tinka, grybinės? O kaip tada mėlynos visokios spalvos, žalios? Kad ir tinkamos, jos gi meta žalią atspalvų, o žalias snukys, dovanokitės, pavasariui irgi ne kažką?
Tada išeina, kad visiems tinka skaros tik bombordavos, nes jos mažina visokius pagurklius. Tik šiltiems tipams - plytinės, o šaltiems - burokėlinės. Nes raudonos ir tamsios
Papildyta:
Skaros abi nebaisiai, bet neabejotinai geriau antra! Irgi tokios noriu, kur gavai
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.