QUOTE(Hiver @ 2015 05 08, 11:06)
O, kaip idomu, aciu
Va sitas man ne iki galo aisku...
Skirtumas tarp 01 ir 10, arba tarp 20 ir 02. Tarkim kai 13 ir 31 tai viskas aisku, kai 13 - geriausiai 1, antroj vietoj 3, o 31 - graziausiai 3, paskui 1. O kaip siuo atveju?
Ir dar:
Разбеливание дает эффект молочного коктейля, цвет остается плотным. Разбеленный оранжевый идет зимам, например. А осветление сохраняет прозрачность цвета. Обычно рекомендуют брайтам.
Kuo jie tarpusavyje skiriasi. Ar teisingai suprantu kad "Разбеливание" reiskias ipilta pieno, o "осветление" - vandens? Ir raso kad pirmaji siulo ziemoms, o antraji brightams, o kaip tada kazin su clear winter?
Va sitas man ne iki galo aisku...
Skirtumas tarp 01 ir 10, arba tarp 20 ir 02. Tarkim kai 13 ir 31 tai viskas aisku, kai 13 - geriausiai 1, antroj vietoj 3, o 31 - graziausiai 3, paskui 1. O kaip siuo atveju?
Ir dar:
Разбеливание дает эффект молочного коктейля, цвет остается плотным. Разбеленный оранжевый идет зимам, например. А осветление сохраняет прозрачность цвета. Обычно рекомендуют брайтам.
Kuo jie tarpusavyje skiriasi. Ar teisingai suprantu kad "Разбеливание" reiskias ipilta pieno, o "осветление" - vandens? Ir raso kad pirmaji siulo ziemoms, o antraji brightams, o kaip tada kazin su clear winter?
01 ir 10 , tai kad 0 - reiškia kaip ir nieks netiko, bet 1 - mažiausiai baisus, o atvirkščiai 1 -tiko puikiai ir daugiau visi kiti akivaizdžiai ne į temą.
Įdomiausiai kad 40 kur gavo aš esu jos foto dėjus kaip ji "vasarojo", nu total košmar... pagal 16-likos sistemą pasirinko toned spring, 12-likoje nerado matyt atitikmenų... mačiau mėtėsi ir rudens temose.
Aha teisingai, čia kaip tik ir buvo pataisymas kad pašviesinimas nėra lygus balinimui. Aš šitą reikala pastebėjau su skarelėmis, tos kur rodos spalva lyg ir ta, bet tokios skaidrios - jos daug mažiau tinka, nei kitokios. O kartais net ir neskaidri medžiaga duoda va tokį mažą skirtumą vaizdo.