QUOTE(Dilukai @ 2015 04 24, 19:05)
insiterpsiu man juodi batai su zydrais dzinsais irgi baisu, na aisku gali but isimciu su kokiais ten ultra trendy daikteliais, bet is esmes man ne. Ir kai pradejus dometis spalviniais tipais prisipirkau sviesesniu nei juodi batu tai labai man palengvejo derinimas visko (kalbu jeigu ka is light'o poziciju).
Bet turiu ir juodu batu ir nesioju su juodom pedkelnem arba tamsiais dzinsais
Ir nesu gerbeja to matchy matchy kaip anglai sako derinimo, batai prie rankines, rankine prie salikelio, salikelis prie guziku, guzikai prie lupu NE, taip irgi negrazu
Nu jo, man irgi tie dideli kontrastai ant mūsų negražu. Kažkaip jei jau juoda, tai geriau tada su kokia vidutine mėlyna ar pilka, bet ne su itin šviesia. Ir ypač baisu, kai tos šviesios ir tamsios plotai maždaug vienodi, net nežinau kodėl, baisiai ant manęs, ir tiek.
Mums aišku, kad geriausiai derinti vidutinę spalvą su šviesia, arba iš bėdos - tamsią su vidutine. Bet ne šviesią ir tamsią... Labai ryškiai išein
Turiu pošviesius džinsus, tai su juodais batais tikrai debiliškai atrodo. Nešioju su kūno spalvos tapkėm arba sportbačiais - šviesiai pilkais ar mėlynais...
Bet aš kažkaip manau, kad šviesūs džinsai ir juodi batai ant bet ko debiliškai atrodo
nebent, kelmas žino, batai iki kelių, paltas žemiau šiknos ir kojos labai gražios?