QUOTE(Noa @ 2015 05 07, 17:40)
Pribėgau ir pamatau, kad kai tik klausimas konkretus, taip ir atsakinėjančių nėra
Atvirai pasakius, aš čia nieko nematau tragiško Man čia viskas daugiau mažiau normaliai, o 2 ir 3 pirmoj foto mano monitoriuj išvis nesiskiria Pirmoj foto gal man visos spalvos kiek per ryškios (atskiest baltu norėtųsi), gražiausia gal 2/3, tada 4, tada 1?
O antroj foto 3241. Nors ta pirma antroj gaunasi iš tokios šiltos violetinės - irgi visai nieko
Atvirai pasakius, aš čia nieko nematau tragiško Man čia viskas daugiau mažiau normaliai, o 2 ir 3 pirmoj foto mano monitoriuj išvis nesiskiria Pirmoj foto gal man visos spalvos kiek per ryškios (atskiest baltu norėtųsi), gražiausia gal 2/3, tada 4, tada 1?
O antroj foto 3241. Nors ta pirma antroj gaunasi iš tokios šiltos violetinės - irgi visai nieko
Kaip suprantu, tos hue testinės spalvos nėra skirtos nešiojimui, jos visos daugiau ar mažiau tragiškos Tiek, kad čia jau reikia jas atkurti būtent milimetrų tikslumu. Dėl to ir šitas mano pasižaidimas su knygom tėra tiesiog pasižaidimas - kažkas į tą pusę. Pirmoj ir antroj 1 yra tos pačios knygos, šviesioji spalva (ciklameno) net labai teisingai perteikta pirmojoje serijoje, antrojoje jau nebe taip. Užtat antrojoje serijoje geriau matosi 2 ir 3 (raudonos ir oranžinės-rudos).
32 tai kas išeitų? Ruduo su pavasario įtaka? 23 - pavasaris su rudens?
Man asmeniškai 4 atrodo gražu. 3 - kaip ir tvarkoje, bet kažkaip "išpliurina" veidą. 1 irgi "išpliurina", bet dar ir visokių fingalų užstato. 2 - kaip ir neutraliai. Jeigu rikiuot pagal gražumą (ar pagal mažiausią bjaurumą), man atrodytų 4-2-3-1. O 42 tai WS?