Jo aš irgi radau, kad BFAS neutralius, kiek į šiltumą, visus masiškai į pavasarius meta
, čia kai ieškojau aprašymo apie tą sesiją su skuduriukais...
dar radau:
"это "старые" драпировки Жаник еще до развала, мне так кажется."
"мои ощущения какие? мне очень понравились драпировки - очень наглядно видна разница.
Если честно мне не понравились тестеры кожи, волос и глаз - все таки очень они условны, гадаешь как на кофейной гуще - какой выбрать, выбираешь на ощупь. Мне кажется системе не хватает именно натуральных драпировок - сезонных. Побольше ткани хочется прикладыватьк лицу.
Про палитры новые уже оскомину все набили в соответственной теме, поэтому я не буду выступать на эту тему.
Да, и фото вышли не такие показательные как хотелось бы, я уж молчу кака я так "чудесно" получилась."
Kad mano rankos geltonos - faktas... tokios ryškios - tikrai ne... normaliai geltonos, kol indų neplaunu
Kaip Noa vis bumba - nebūna tokių ryškių žmonių, visi kiek pilki. Bet grįžtant prie munselio... Yra spalva pagal ratą, tada ją pilkini/juodini/balini, ir gauni vis kitokią spalvą. Bet jai žiūrėt ružava šilta ar šalta, reik žiūrėt ji ten į mėlyną krypsta ar geltoną spalviniu ratu, ir visai nesvarbu pilka ar balta ta ružava. Tai va, aš padariau priešingą variantą - išryškinau spalvą, kad nebūtų tokių klaustukų šilta/šalta. Kaip minėjau, nežinau ar būna išvis toks spalvinis reiškinys - šaltų spalvų žmogus, ir kokie tie "šalti" pagal mūsų sezonus nežinau. Faktas, kad dvi spalvos turinčios tą pačią spalvą, ją "nuima", tai spalvos su mėlyna nuima odos mėlynumą, ir jai jau tos mėlynos per daug, reik jį nuimt (teoriškai graži oda turi būt neutrali, kaip kokia pilka), ir priešingai su geltona nuimt geltoną. Tai vat taip kažkaip ir veikia tie škuduriukai pridedant... bet kodėl aš tokia "graži" nežinau... nuima mėlyna, lieka per daug raudonos? ir dar purvinos... kurią mes suvokiam kaip šaltą?