Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Erszebeth @ 2015 05 07, 13:42)
Kaip galima rimtai vertinti tavo atsakymą, jeigu ignoruoji tas detales, kurių pati "nenori išgirst"? Kas čia per atsirinkinėjimai - jeigu murzina mėlyna ar pelenų rožinė blogai, tada ignoruojam, jeigu oranžinė nelabai gerai - tada kaip vėliava mojuojam? O pačias plačiausias apibendrinančias išvadas darai iš vienos detalės (konkrečiai - iš "ciklameno" tikimo, nors nei tose nuotraukose spalvos tobulai nepersiteikė, ryškias link elektrinių spalvas perteikti be galo sunku, nei apskritai ta spalva yra radikaliai šalta - ji veikiau švari vidutiniškai šilta, hot pink).

Man tos Tavo "baisios" vasarinės patiko kur kas labiau už Tavo giriamas rudenines. Taškas. Daugiau nebekomentuoju. Dėvėk patinkančias sau spalvas ir paprašysiu nuo manęs atsikabint smile.gif

P.s. ką matau, tą sakau. Jei kažko nematau, tai taip ir sakau. Arba patyliu.
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 05 07, 13:43)
tai moteriai foto, kurios skaitosi geriausiai? Nes aš tai nematau doh.gif

Mano akiai jai 1 graziai, ax.gif del kitu nesu tikra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 05 07, 13:43)
tai moteriai foto, kurios skaitosi geriausiai? Nes aš tai nematau doh.gif

Negaliu sakyt, kad ten labai matosi. Ten akivaizdžiai negerai 3 ir 4. Tarp 1 ir antro aš abejočiau.
Nustatė atrodo vasarą.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 05 07, 13:23)
Bet čia jis saulės tiesiogiai apšviestas - argi galima iš to ką nors pasakyti? Visos spalvos "atskiestos" geltona, iš rožinės atsiradusi oranžinė...

Ne, pirštas ne tiesiogiai saulės, va ranka jau tiesiogiai. Pirštui tik "pilkumą" nuėmiau, kad matytus iš kokios spalvos gaunasi jis toks koks buvo.
QUOTE(Dilukai @ 2015 05 07, 13:34)
buvau pasisiuntus telefonui programėlę "spalvų nuskaitymui", fotikas ten lotuliukas.gif padaro fotkę ir pasiurbliuoja spalvas nuo fotkės, su visais to proceso trūkumais

Aš tai mačiau kad kažkokia firma aparatą padarė krem pudros atspalviui parinkt, tai pamaniau greit ir į telefoną įsabačins ką nors panašaus. Kita vertus gal kartą nuėjęs į kokią kosmetikos parduotuvę nusiskanuosi ir pakaks...

QUOTE(Dilukai @ 2015 05 07, 13:43)
tai moteriai foto, kurios skaitosi geriausiai? Nes aš tai nematau doh.gif


Klausė ir osinkoje kodėl šias foto parinko, nes nesimato kas gerai... geriausios buvo pirmos... toliau nepamenu, bet nutestino į SSu.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 05 07, 13:49)
Nu jo, logiskai galvojant tai taip...  inc pavasari nustate, tik neprisimenu pas ja 23 ar 32 sake buvo? g.gif
O kazin kas turetu duoti rudeni? 3-4?

http://club.osinka.r...044?start=16380 - Sadovnica Roz žinutė. Jei iš tikrųjų neutralius tipus BFAS meta į šiltus ( o tikrai panašu, kad taip ir yra), tada viskas, kas prasideda 3, turėtų patekt į šiltą tipą. 3-4 manau bus ruduo.
Dar dėl tos žinutės - dėl 41 manau apsiriko. Kiek žinau 41 duoda ne pavasarį, o žiemą arba vasarą.

Dėl Inc - sakė kad jai sezoniniai pavasario geresni, nei rudens.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 05 07, 13:55)
Ne, pirštas ne tiesiogiai saulės, va ranka jau tiesiogiai. Pirštui tik "pilkumą" nuėmiau, kad matytus iš kokios spalvos gaunasi jis toks koks buvo.

Sudėk šalia - koks "originalas" ir su nuimtu pilku?
Ir kodėl taip stipriai išlindo geltona spalva? Ar ji tokia aktyvi ir realiai buvo?
Atsakyti
Jo aš irgi radau, kad BFAS neutralius, kiek į šiltumą, visus masiškai į pavasarius meta g.gif , čia kai ieškojau aprašymo apie tą sesiją su skuduriukais...
dar radau:
"это "старые" драпировки Жаник еще до развала, мне так кажется."
"мои ощущения какие? мне очень понравились драпировки - очень наглядно видна разница.
Если честно мне не понравились тестеры кожи, волос и глаз - все таки очень они условны, гадаешь как на кофейной гуще - какой выбрать, выбираешь на ощупь. Мне кажется системе не хватает именно натуральных драпировок - сезонных. Побольше ткани хочется прикладыватьк лицу.
Про палитры новые уже оскомину все набили в соответственной теме, поэтому я не буду выступать на эту тему.
Да, и фото вышли не такие показательные как хотелось бы, я уж молчу кака я так "чудесно" получилась."

Kad mano rankos geltonos - faktas... tokios ryškios - tikrai ne... normaliai geltonos, kol indų neplaunu biggrin.gif Kaip Noa vis bumba - nebūna tokių ryškių žmonių, visi kiek pilki. Bet grįžtant prie munselio... Yra spalva pagal ratą, tada ją pilkini/juodini/balini, ir gauni vis kitokią spalvą. Bet jai žiūrėt ružava šilta ar šalta, reik žiūrėt ji ten į mėlyną krypsta ar geltoną spalviniu ratu, ir visai nesvarbu pilka ar balta ta ružava. Tai va, aš padariau priešingą variantą - išryškinau spalvą, kad nebūtų tokių klaustukų šilta/šalta. Kaip minėjau, nežinau ar būna išvis toks spalvinis reiškinys - šaltų spalvų žmogus, ir kokie tie "šalti" pagal mūsų sezonus nežinau. Faktas, kad dvi spalvos turinčios tą pačią spalvą, ją "nuima", tai spalvos su mėlyna nuima odos mėlynumą, ir jai jau tos mėlynos per daug, reik jį nuimt (teoriškai graži oda turi būt neutrali, kaip kokia pilka), ir priešingai su geltona nuimt geltoną. Tai vat taip kažkaip ir veikia tie škuduriukai pridedant... bet kodėl aš tokia "graži" nežinau... nuima mėlyna, lieka per daug raudonos? ir dar purvinos... kurią mes suvokiam kaip šaltą?
Atsakyti
Žėkit, kokį žaislą radau. Bent jau teigia, kad sezonas aiškiau pasimato, nei su tradicinėmis palomis, ir teisingai pasimato prie bet kokio apšvietimo. Kažin, kiek tame gali būti tiesos? Šiaip būtų smagu parsisųsti ką nors iš tų testavimo priemonių, kur spalvos preciziškai atrinktos, tada visą šeimą, gimines ir draugus galima ištestuot, ir SM pusę biggrin.gif
Atsakyti
aa tai dar gerai, nes tai moteriai man irgi pirmosios palos lyg geriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 07, 14:40)
Faktas, kad dvi spalvos turinčios tą pačią spalvą, ją "nuima", tai spalvos su mėlyna nuima odos mėlynumą, ir jai jau tos mėlynos per daug, reik jį nuimt (teoriškai graži oda turi būt neutrali, kaip kokia pilka), ir priešingai su geltona nuimt geltoną.

na taip, nelieka disonanso.

QUOTE(bytte @ 2015 05 07, 14:40)
bet kodėl aš tokia "graži" nežinau... nuima mėlyna, lieka per daug raudonos? ir dar purvinos... kurią mes suvokiam kaip šaltą?

O ką Tavo atveju daro geltona?

Dėl išlendančios raudonos - jei esi šiltas tipas, šaltos spalvos negali raudonint, pati rašai - mėlynina, pilkina. Pagal klasikinį variantą raudoną į paviršių ištraukia tinkama žalia.
Purvina raudona - visai nebūtinai šalta. Murzina ir šilta gali būt - pridėk raudonai šiltos murzos, juk gausi rudenį.
Kada dar raudona lenda į paviršių - nesugalvoju, neteko susidurt.
O šiaip - greitai raudonuoji?
Atsakyti
Gerai, kad viena namie lotuliukas.gif Prasinešiau per knygų lentynas. 2 ir 3 spalvas fotikas kaip gana vienodas meta, nors jos tikrovėje gana tiksliai atitinka tas iš palų. Na ir kokios išvados? Kokia eilės tvarka numeruotumėt?

user posted image
Atsakyti
Kita versija.

user posted image
Atsakyti
Pribėgau ir pamatau, kad kai tik klausimas konkretus, taip ir atsakinėjančių nėra biggrin.gif

Atvirai pasakius, aš čia nieko nematau tragiško biggrin.gif Man čia viskas daugiau mažiau normaliai, o 2 ir 3 pirmoj foto mano monitoriuj išvis nesiskiria biggrin.gif Pirmoj foto gal man visos spalvos kiek per ryškios (atskiest baltu norėtųsi), gražiausia gal 2/3, tada 4, tada 1?

O antroj foto 3241. Nors ta pirma antroj gaunasi iš tokios šiltos violetinės - irgi visai nieko biggrin.gif



Atsakyti