Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2015 05 05, 12:29)
todėl radus ją kitam ampluą iškart pažinau... spėkit kokiam?


Išgooglinau, kad moteriškė atrado save kaip true winter biggrin.gif

user posted image

Nors aš šitoj fotkėj ją ir pavasariu galėčiau palaikyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 05 gegužės 2015 - 12:40
taigi BSp nustatė...
user posted image

berots trečias konsultantas biggrin.gif ...
Atsakyti
Cha cha biggrin.gif Akys - mano spalvos, maniškės gal dar tamsesnės, čia nesuprasi, kaip su apšvietimais. Ir lūpdažis kaip mano tamsus "naglasis" jai gerai (ten, kur ji "winter") biggrin.gif

O tokių "summer" lavonų žaliame fone mano fotoaparatas irgi sugeba prifotkint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 05 gegužės 2015 - 13:00
netinka taip kontrastą žiūrėt schmoll.gif , išvis net nežinau kaip jį tarkim plaukams žiūrėt... nes nu sukrenta anie, tai šešėlyje visad bus dark... taip nebūtų lightų išvis, o kur blikai nuo apšvietimo visai švieūs atrodo (turiu nespalvotą foto, kur jau ten labiau į blondinę nešu, nei brunetę, ir negali sakyt kad foto bloga, atelje fotkinta). Akis matyt reik sublurint, bet vyzdį "išmest" g.gif , o mes tą kontrastą iš pirštuko laužiam... va Noa ir trūksta kontrasto prie mano akinių rėmų juodų.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 05 05, 13:16)
Oda, kaip besuksi - light. Medium gautume nebent toje vietoje, kur pajuodę paakiai.

šiaip europiečių oda pataiko nuo 1 iki 3, 4 - čia jau būtų su kitaspalviais kiek pamaišyta.

QUOTE(Erszebeth @ 2015 05 05, 13:16)
Bytte, manau, oda būtų iš light, o plaukai iš dark grupės, taigi, irgi aukštas kontrastas. Akys - galbūt medium, o gal ir link dark.

Taip, pagal BFAS Bytte tikrai bus kontrastingas tipas, čia vienareišmiškai. Jei 1 parametras šviesus, antras tamsus, tai trečias kiek žinau jau ir reikšmės nebeturi - svarbu du pataiko į kraštutinius. Akys spėčiau bus medium.
Atsakyti
Va čia Bsp dvi paletės palygintos, viena klasikinė, kita gamyklinė (?). Galim grybus išsirinkt kam reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 05, 13:07)
netinka taip kontrastą žiūrėt schmoll.gif , išvis net nežinau kaip jį tarkim plaukams žiūrėt... nes nu sukrenta anie, tai šešėlyje visad bus dark... taip nebūtų lightų išvis, o kur blikai nuo apšvietimo visai švieūs atrodo (turiu nespalvotą foto, kur jau ten labiau į blondinę nešu, nei brunetę, ir negali sakyt kad foto bloga, atelje fotkinta). Akis matyt reik sublurint, bet vyzdį "išmest"  g.gif , o mes tą kontrastą iš pirštuko laužiam... va Noa ir trūksta kontrasto prie mano akinių rėmų juodų.


Dėl plaukų - na gal ir taip, šešėliai, šviesos žaidžia, su jais sudėtingiau. Bet akis gali imti stambiu planu, kur vyzdys atskirai matosi, ir nieko blurint nereikės. Aš tai, tiesą sakant, nežinau, ar trūksta tau ko labai prie tų rėmų. Kai man juodi rėmai gražu - tai atrodo dailiai ir efektingai. Tavo plaukai tamsūs, čia jau nereikia didelių išvedžiojimų. Oda - šviesi, plius minus. Koks skirtumas tarp tavo odos ir plaukų, didelis ar vidutinis - čia jau reikia padėlioti tą liniuotę, geriausia ne ant vienos nuotraukos, o ant kelių, skirtinga technika fotografuotų.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 05, 14:07)
netinka taip kontrastą žiūrėt schmoll.gif , išvis net nežinau kaip jį tarkim plaukams žiūrėt... nes nu sukrenta anie, tai šešėlyje visad bus dark... taip nebūtų lightų išvis, o kur blikai nuo apšvietimo visai švieūs atrodo (turiu nespalvotą foto, kur jau ten labiau į blondinę nešu, nei brunetę

Tai aš irgi ne juoda smile.gif Pataikau į dark šviesiausius.

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 05 05, 14:13)
Va čia Bsp dvi paletės palygintos, viena klasikinė, kita gamyklinė (?). Galim grybus išsirinkt kam reik biggrin.gif

Antra - dress kodui. Pirma vadinasi bus laisvalaikio atitikmuo.
Atsakyti
Man tai kažkaip tas kontrastas - buvęs nebuvęs, 12-likoje tipų ans kaip ir visai nežaidžia ypatingai nieko.
Papildyta:
klasikinės paletės trečias derinukas - mano žieminio šaliko spalvos lotuliukas.gif , o aš dar sukau galvą - derinys ne BSp, bet velnioniškai gerai prie fiziomordijos. Vadinas nebūtina kaip šviesaforui tapu tapu, kad visi visi ... matytų.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 05, 13:23)
Man tai kažkaip tas kontrastas - buvęs nebuvęs, 12-likoje tipų ans kaip ir visai nežaidžia ypatingai nieko.


Taip, kad nebaisiai atrodytum, svarbiausia teisingai atitaikyti spalvų šiltumą. Bet kontrasto momentas išlenda tuo atveju, jeigu jau kaip ir aišku, kad esi ne šiltasis, o neutralusis pavasaris. Tada kuris - light ar bright? Bright turi būti didelio kontrasto, light - didelio šviesumo. Jeigu didelio šviesumo nėr, o kontrastas ant ribos tarp didelio su vidutiniu, kas tada? Jei spalvos labiau tinka neutralesnės, ne stipriai šiltos, o iš šiltų, bet ir iš šaltų? Čia man tas galvosūkis-galvosopis seniai neduoda ramybės, ir visa esmė - apie kontrastą. Kažkodėl šviesumo kriterijaus, kad gautum patekt į lightus, Noa nesiūlo biggrin.gif - to nė pro kur nepraeitum nei tu, nei aš, nes šviesumas nėra nė pas vieną iš mūsų pagrindinis parametras. Kur tada dėtis?
Atsakyti
Erszebeth, čia ne tos spalvos, kur derinyje prie pilkos beretės ir to vadinamo DA lūpdažio?
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 05 05, 13:35)
Erszebeth, čia ne tos spalvos, kur derinyje prie pilkos beretės ir to vadinamo DA lūpdažio?
My Webpage


Nežinau ar tiksliai tos, bet "kryptis", kaip kažkada išsireiškė prek, panaši smile.gif

user posted image
Atsakyti