QUOTE(Noa @ 2015 04 23, 21:04)
Arba persikas... Nu blin irgi ant asfalto, kas negerai
Tas negerai, kad ne tave in asfaltą ištaškė, o va persikui tai skauda!
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 04 23, 19:46)
...aš jau planavau... bet kad tiek visko kelt... nu reik ryžtis tokiam žygiui
Aš čia pasiemus LSp paletę dėliojuos spalvas... kažkokis negeras dalykas... pasirinktos basic galimos spalvos visai kažkaip ne to atrodo anei su akcentinėm, anei su šviesiom, anei su tamsiom spalvom... tik su neutraliom, nu ir su kai kuriom mėlynom Bet su juoda užtat visai gerai
Aš čia pasiemus LSp paletę dėliojuos spalvas... kažkokis negeras dalykas... pasirinktos basic galimos spalvos visai kažkaip ne to atrodo anei su akcentinėm, anei su šviesiom, anei su tamsiom spalvom... tik su neutraliom, nu ir su kai kuriom mėlynom Bet su juoda užtat visai gerai
Aš tai manau, kad kuo arčiau veido, tuo spalva turi būt artimesnė tavo spalviniam tipui, o kelnės ar ten sijonas, batai gali būt nors bet kokie, kokie tik užeina ant seilės. Aišku, šviesiam tipui, jei laikytis spalvų teorijos aklai, ta prasme juodų ni ni, tai sunku, bent jau mano manymu. Nes nu tikrai rast kažkokias tamsias LSpr, o šiaip žiūrint visai šviesias nukramtytas kelnes tarkim ar sijoną šaltamjam metų laikui tai gal biški yra kas veikt. O paprasčiau nei paprasta imt juodas kelnes, sijoną, o bliuzę ar marškinius, megztinį jau iš savo paletės. Jei labai nesinori, tada galima apsisunkint gyvenimą ir ieškoti kelnių tarkim ai nu pilkų, chaki irgi būna, tik su grožiu/tikimu/blablabla kartais problemų būna.