Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(prek @ 2015 05 05, 09:58)
Be lūpdažių - matosi, su plaukais irgi aišku. O įdegis?  Nuo ko raudonavo akys?

Cranberry cocktail Nr. 605 - nejamsiu wink.gif man kažko pernelyg murzina smile.gif
O čia kieno rekomendacijos?

Koks įdegis? aš turiu alergiją saulei, saugaus labai labai (apsauginiai kremai, skrybėlės ir nelindimas į lauką vidurdieniais), tai normalaus įdegio net vasaros pabaigoje neturiu schmoll.gif .
O akys raudonuoja nuo ko pas visus foto?

Color sensational lip gloss- Cranberry cocktail Nr. 605 nors ne švaruolis, bet savotiškai man artimas atrodo su tavo oda, gali būti, kad tai nudinis variantas, be to čia blizgis, vadinasi kitaip ant lūpų atrodys. Jai nebijočiau tepti ant lūpų mėginių - tikrai pasimėginčiau tavo vietoje...
Va kaip foto ant lūpų (visai kažkoks kitoks):
user posted image

...perkėliau iš osinkos, nežinau iš kur ten įkėlė... įtariu kad iš tokio blogo, kur mėgina visokius lūpdažius pagal paletes iš berots iš sciarto.

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2015 05 05, 09:29)

Tai pala pala pala. Tu čia viską neigi. Davai tu pasakyk, ką tu teigi, arba nelįsk prie manęs biggrin.gif

Aš matau šiltą bobą, kuriai šitos spalvos vaizdo negadina. Nemeta mėlynumo, geltonumo ar kažko nesveiko, kaip tik, veidukas gražus, it ridikėlis. Kadangi tai ne pirma jos foto, tai aš daugmaž žinau, koks jos šiltumas, toks poneutralis, iš to ir problemos. Tiesiog mano akimis žiūrint, normalus pavasaris. Kažkuris, ne Warm smile.gif

Bet tikslumo tai aišku, kad nėr, net BFAS klysta lotuliukas.gif Jei taip pažiūrėjus tiksliai pasakytum, tai nebūtų čia dvimkelinta tema smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 05 05, 10:24)
O akys raudonuoja nuo ko pas visus foto?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nuo vampyrizmo lotuliukas.gif vaikštai paskui toks visada, žmones gąsdini lotuliukas.gif
Atsakyti
aha pagal paletes atrinkti:
user posted image
user posted image

Papildyta:
radau ir pavasarių, bet tik raštu:
Here are the lists recovered from the Facebook 12 BP site by Luminosity. These may or may not match your fan. Make sure you check!

THE LIGHT SPRING:
Chanel - Rouge Coco Shine no. 46 Liberte, no. 44 Sari D’Eau, and no. 68 Monte Carlo; Levres Scintillantes in Twinkle; Aqualumiere Gloss in Candy Glow
Clinique – Butter Shine Lipstick in Ambrosia, Baby Baby, Pink-a-Boo, Pink Beach; High Impact Lip Color in Peach Pop; Long Last Llipstick in Sugared Grapefruit; Full Potential Lip Gloss in Mimosa Blossom; Long Last Lipgloss in Air Kiss, Goldspun, and Guava Gold
Cover Girl – Natureluxe Gloss Balm in Anemone
Elizabeth Arden – Ceramide Lipstick in Melon
Estee Lauder – Pure Color Gloss Stick in Honey Pink, Orange Poppy, and Pink Seduction
Lancôme - Sunbaked Coral Colorfever Gloss
Laura Mercier - Pink Dawn Shimmer Lip Color; Candy Pink, Rose, and Tea Rose Crème Lip Color; Gloss Stick in Poppy and Rosewater
L'Oreal - Infallible Color Le Rouge in no. 421 Charismatic Coral
MAC- Prrrr Lip Glass; Lusterglass in Instant Gold
Merle Norman - Pillowtalk Lip Glaze
NARS – Manhunt and Barbarella Lipstick; Happy Days Velvet Lip Pencil
Revlon – Super Lustrous Lipstick in Coral Reef and Pink in the Afternoon; Moon Drops Lipstick in Sugar Poppy; Colorburst Lipstick in Peach
Rimmel – Stay Glossy in Always Lovely, Dare to Say, Nonstop Glamour, and So Fabulous
Stila - Petunia Convertible Color

THE TRUE SPRING:
Bobbi Brown – Coral Pink Creamy Lipcolor; Canary High Shimmer Lipgloss
Chanel – Rouge Coco Shine no. 44 Sari D’Eau and no. 68 Monte Carlo
Clinique - Ripe Raisin Different Lipstick; Golden Brandy Long Last Lipstick; Buttershine Lipstick in Ambrosia; Peach Pop High Impact Lipstick; Long Last Lipgloss in Guava Gold and Sunset
Cover Girl – LipPerfection no. 405 Fairytale and no. 300 Flame
Dior – Dior Addict Lipstick in New Look
Estee Lauder - Stay Coral Doublewear Lipstick; Pure Color Sensuous Rouge in Nectar; Pure Color Gloss Stick in Honey Pink and Orange Poppy
Laura Mercier - Satin Lipstick in Candy Pink and Tangerine; Gloss Stick in Poppy
L’Oreal – HIP Shine Struck Liquid Lipcolor in Precarious; Infallible Le Rouge in Charismatic Coral
MAC- Crosswires and Ravishing Lipstick; Sheen Supreme Lipstick in Full Speed; Clingpeach Pro Longwear Lipstick; Instant Gold Lustreglass
Maybelline - Color Sensational Lipstick in Coral Luster
NARS - Velvet Gloss Pencil in Happy Days
Revlon – Super Lustrous Lipstick in Peach Me, Ravish Me Red, and Siren; Colorburst Lipstick in Coral and Peach
Rimmel –Stay Glossy Lip Gloss in All Day Seduction, Dare to Say, and Non-Stop Glamour
Smashbox - Photo Finish Lipstick in Legendary and Splendid
Stila - Convertible Color in Petunia; Long Wear Lipcolor in Adorable

THE BRIGHT SPRING:
Burt’s Bees – Rhubarb Lip Shimmer; Hybiscus Lip Balm
Clinique - Pink Goddess and Raspberry Rush Buttershine Lipstick; All Heart Long Last Lipstick; Raspberry Glace, and Sugared Grapefruit Different Lipstick; Chunky Cherry Chubby Stick; Citrus Rose, Ginger Flower, Bonfire, Cabana Crush, and Fireberry , Goldspun, and Guava Gold Longlast Glosswear
Cover Girl - LipPerfection Lip Color in Fairytale 405, Flame 300, and Temptress; Outlast All Day Lip Color no. 572 Red Affair
Estee Lauder – Hydra Lustre Signature Lipstick in Apricot Sun and Spiced Coral; Pure Color Longlasting Lipstick in Nectarine and Raspberry; Pure Color Gloss in Pop Pink; Pure Color Gloss Stick in Orange Poppy, Berry Pink, and Wild Plum
Lancome - L'Absolu Rouge no. 342 Spice Pink ; Color Design Lipstick in S.O.S. Piink
Laura Mercier - Satin Lipstick in Tangerine; Gloss Stick in Poppy and Rosewater
L"Oreal - Infallible Le Rouge in Charismatic Coral ; no. 630 Sea Fleur Color Riche Lip Color
MAC- Bombshell, Fusion Pink, Lady Danger, Russian Red, See Sheer, and Speak Louder Lipstick; Sheen Supreme Lipstick in Full Speed and Insanely It
Maybelline – Color Sensational High Shine Lipstick in Disco Pink no. 810 and Fruit Punch no. 825
Merle Norman – Age Defying Lipstick in Persimmon and Raspberry on Ice; Darling Clementine Lipglaze
NARS - Satin Lipstick in Venice; Velvet Gloss Pencil in Happy Days and New Lover
Neutrogena – Revitalizing Lip Balm in Healthy Blush
Revlon – Colorburst Lipstick in Coral, Fuchsia, and Peach; Superlustrous Lipstick in Coralberry, Ravish Me Red, and Temptress
Rimmel- Moisture Renew Lipstick in Coral Shimmer; Stay Glossy Lip Gloss in All Day Seduction, Fuchsia Fever, and Timeless Allure
Smashbox – Lip Enhancing Gloss in Fame
Sonia Kashuk – Azalea and Nectar Luxury Lipcolor
Stila - Fuchsia Convertible Color
Papildyta:
Toliau
rudenių puslapis ir vasarų

Randat sau jau naudojamus lūpdažius kas nors?
Atsakyti
Nieko nerandu, labiausiai mėgstu Dioro lūpdažius, o jų nėr, tik vienas ir tas pats prie warmų biggrin.gif Turiu vieną tik Chanel, bet limitkę ir nėr jos čia biggrin.gif

Bet reik įsigilint biggrin.gif

Įsigilinus su spalvom sutinku, tokias ir naudoju panašiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 gegužės 2015 - 10:01
QUOTE(Noa @ 2015 05 05, 10:32)
Kadangi tai ne pirma jos foto, tai aš daugmaž žinau, koks jos šiltumas, toks poneutralis, iš to ir problemos. Tiesiog mano akimis žiūrint, normalus pavasaris. Kažkuris, ne Warm smile.gif

Bet vat aš galvoju, nu tarkim aš brightas... kam blogiau būtų vasaros spalvos BSp ar BW? Logiškai tai BSp... o žiemoms kaip ir taip baisiai net neturėtų būt išvis vasarų spalvos? O jai kokia TW tai kaip ir išvis be problemų migruot į vasaras.
O pagal BFAS ne prūdai pas ką ta oranžinė išvis.
Tiesa tinkamų spalvų paieškose kokie atradimai.
Buvau RIMI... apšvietimas ten ah, kad visi pomidorai labai skanūs ir šviežūs atrodytų. Tai prie tokio apšvietimo matavausi tokią koralinę suknią (ta prasme spalvą) iš naujos kolekcijos... kažkaip gerai susirodė g.gif . Aišku spalva atrodė šilta, pavasarinė, o lauke gal žieminė? Ir jai ji lauke žieminė, tikimas bus kaip žiemai, ar vis vien kaip pavasariui g.gif
Atsakyti
Apsidžiaugiau, kad vienas Loreal lūpdažis siūlomas visiems trims pavasariams - Infallible Le Rouge in Charismatic Coral 421. Pagooglinau - o siaube, koks oranžinis blink.gif Nejaugi tinka visiems?

Charismatic coral
Atsakyti
Nežinau. Man gal tas abrikosas, kur šalia, geriau būtų...

Kita vertus, nu gaaal, jis man į tavo tą ryškų panašus - ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 gegužės 2015 - 10:11
Čia renka pagal paletes "raudonas"...
O koks jis ten, nepamatęs nesuprasi, gal testuotojos ranka šalta labai.
Va čia visai jis ružavas:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 05 05, 10:11)
Nežinau. Man gal tas abrikosas, kur šalia, geriau būtų...

Kita vertus, nu gaaal, jis man į tavo tą ryškų panašus - ne?

Nepanašus, tas mano ryškusis toks tamsokas, Eva's pure red trečias šitoj foto.

Esu ir oranžinį turėjus, lūpos kaip užlipdytos atrodė.

Na taip, kitose foto jis visai neoranžinis. Ir suprask, kad nori. Būtų įdomu susirasti, o vdrug tiks. Jeigu tikrai visiems tinkamas - tai tiesiog idealus variantas nežinantiems savo konkretaus tipo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 05 gegužės 2015 - 10:27
Su tais lūpdažiais - tikrai kad juokas ima biggrin.gif Pažiūri patį - vienoks, ant rankos, kitoks, ant žmogaus - trečioks biggrin.gif Eit ir testuotis, viena išeitis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 05 05, 06:35)
1. Nėra pakankamo kontrasto.

Ne pirmą kartą man kyla įtarimas, kad tu kažkaip ne taip kontrastą vertini, per daug iš jo nori smile.gif Jei jau pripažint kontrastą aukštu - tai ten tau norisi kažkokią babajką matyti ar juodbruvą italę. Bet kad ne, nebūtinai turi būti juodos akys ir babajiški bruožai. Žinoma, lietuvės ir tamsiaplaukės neatrodys, kaip italės, bet ir mūsiškiai kontrastai gali būti pakankami, kad būtų laikomi aukštais. Prie to pripliusavus polinkį į šaltesnes ar šiltesnes spalvas gausime žiemas arba pavasarius. Bytte nuotrauką jau ištrynusi, bet būtų galima pabandyt padaryti grayscale ir uždėti kontrastingumo matavimo spalvas iš liniuotės. Kol kas padėliojau ant savo fotkės stambiu planu, su visais odos nelygumais - nu yra tas kontrastas objektyviai pakankamai aukštas. Akių spalva - netgi ne pirmas, o antras dark. Oda, kaip besuksi - light. Medium gautume nebent toje vietoje, kur pajuodę paakiai. Plaukai - medium, o gal net ir link dark toje skalėje traukia. Bytte, manau, oda būtų iš light, o plaukai iš dark grupės, taigi, irgi aukštas kontrastas. Akys - galbūt medium, o gal ir link dark.

user posted image
Atsakyti
žodžiu buvo tokia diskusija... cool/true summer pavyzdžiai... mes su Hiver nusprendėm, kad va šita moteris tai tikrai coo/truel:
user posted imageuser posted image

matau net BFAS paletę turi...
jos video

todėl radus ją kitam ampluą iškart pažinau... spėkit kokiam?
Atsakyti