QUOTE(prek @ 2015 05 03, 23:57)
Apie skirtingus dalykus kalbam. Taip, neutralaus piršto atspalvio per foto tikrai neatskirsiu. Bet šaltą ar šiltą - Tau reikėtų labai smarkiai išdarkyt spalvą, kad neitų atskirt šaltos ir šiltos.
Aš NELYGINU pirštų. Tegu būna gelsviau ar melsviau.
Bet ant ganėtinai balto pagrindo aš matau šaltą spalvą. Tam, kad šilta spalva taptų iki tiek šalta per iškraipymą, "baltas fonas" turėtų tapti mėlynu.
Aš NELYGINU pirštų. Tegu būna gelsviau ar melsviau.
Bet ant ganėtinai balto pagrindo aš matau šaltą spalvą. Tam, kad šilta spalva taptų iki tiek šalta per iškraipymą, "baltas fonas" turėtų tapti mėlynu.
Tai taip. Nebent jis iš karto bus melsvas, melsvai baltas. Tą aš ir sakau. Akis supras, kad tai balta, tik pirštas nušaltintas.
Ir labai blogai, kad nelygini pirštų, kadangi žmogus yra ne komikso veikėjas. Iš esmės visi žmonės yra šiltos spalvos, tik daugiau ar mažiau. Nebūna žmonių, kurie būtų visiškai šalti arba, tarkim, visiškai mėlynom akim, visiškai geltonais plaukais. Žmonių akys - visai ne mėlynos, o kažkokios melsvai pilkos. Jos mėlynos tik palyginus su kitais. Ir plaukai ne geltoni, o pilkai gelsvai menzni, bet vadinasi gelsvi. Lygiai taip yra su šiltumu ir šaltumu. Jis yra tik lyginant, o kitaip - kaip atrodytų žmogus, odoje visiškai neturintis geltonos? Jis būtų kaip Rožinė pantera