QUOTE(prek @ 2015 04 30, 13:38)
Atitikmens nerandu, piršte pernelyg daug primaišyta spalvų. Parinkau tik bendrą kryptį, nors Tavo pirštą matau šiltesnį ir kur kas daugiau blausų, nei ta paletė, kurią išrinkau. Bet šalia esanti paletė mano požiūriu visai ne į tą pusę bus.
Padaryk tą patį su savo foto, a? ir su ta "ant popieriuko"? T.y. parink, ką Tu matai?
Skaičiukus nurašiau nuo 1 puslapy esančių palečių. Jei Tu apie tai.
Tiesa, padaryk eksperimentą - paimk juodai baltą kontrastą - bet jau tokį, kad vos ne akis daužtų, ir padažyk lūpas, kad spalva būtų ryški ir į mėlynumą. (Man labai gerai veikia matinės spalvos). Ką matysi veidrodyje?
Padaryk tą patį su savo foto, a? ir su ta "ant popieriuko"? T.y. parink, ką Tu matai?
Skaičiukus nurašiau nuo 1 puslapy esančių palečių. Jei Tu apie tai.
Tiesa, padaryk eksperimentą - paimk juodai baltą kontrastą - bet jau tokį, kad vos ne akis daužtų, ir padažyk lūpas, kad spalva būtų ryški ir į mėlynumą. (Man labai gerai veikia matinės spalvos). Ką matysi veidrodyje?
Tai tada nežinau kokia hue pagal tas paletes...
O normali hue pagal foto mano piršto taip meta 2-7 laipsniai, nuokrypis į geltona , aš nežiūriu ką matau, aš kabinu spalvas, ir blurinau, ir ėmiau iš visų kampų, maždaug gaunas tas pats.
Kuri paletė ne ta?
tavo nurodyta šalia piršto ne tokia... nutamsinta matosi kad hue kitokia
nesakau kad tie keli procentai rodo šiltumą spalvinio tipo, kažin ar būna į kitą pusę hue, kaip tu nurodei (taviškė 330), bet tai faktas kad matai šaltenį pirštą nei jis yra.
kas kas matysis - dažytos lūpos aišku , kas dar gali matytis?
Papildyta:
A tone is produced by adding gray to any pure hue.
Papildyta:
bet aš su inna_o visai nepanaši spalviškai , nei per jokį parametrą.