Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

..folijoje kepu vistienos krutinele -jau kaip ir nebenoriu jos,sotumas pradejo jaustis...Turesiu atsargoj jeigu uzeitu noras kazko uzkrimsti. rolleyes.gif
Atsakyti
laba 4u.gif seniai matyta Mute bigsmile.gif lyg ir bandau siandien tuos kiausus,reik kazka daryt su savimi... blush2.gif pietums kokie vaisiai dar nesugalvojau....vakarienei turiu krutineles pamarinuotos smile.gif
Atsakyti
Sveikute 4u.gif Siandien eilini karta bandziau startuot biggrin.gif Vakare ledai sumaise visa reikala ax.gif Na ,bet visvien bandysiu dieta testi,gal ir pavyks susiimti.Pas mane kapiec kiek kg susikaupe doh.gif doh.gif doh.gif reikia save gelbeti tikraja to zodzio prasme unsure.gif
Su kompanija gal ir pavyktu figura is tauku istraukti drinks_cheers.gif
Atsakyti
as kazkaip atmestinai si karta blush2.gif apelsinu nenoriu visai schmoll.gif verdu dvi slaunis dabar,nors kaip ir be darzoviu siandien,bet be pomidoro negaliu mesos valgyt...vanduo geriasi neblogai visai,net keista biggrin.gif pas mane tu kg irgi nemazai,bet bent 5 nukratyt butu super bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane kazko pastoviai atmestinai blush2.gif stengiuosi kiek galiu tongue.gif
Pavelavau su pusryciais tai pietus i vakara nusikele,o vakariene apie 9-10 bus rolleyes.gif
Tau gerai,kad vanduo geriasi,pas mane cia didziausia beda.Visai jo nebegeriu doh.gif Kad kas stovetu uz nugaros ir zirstu,kad isgerk isgerk H2O biggrin.gif
5kg tai nedaug,va man pradziai nors 15kg topsecret.gif Ex....
Silti orai artinasi,reikia susiimt drinks_cheers.gif
Atsakyti
..issikepiau kepimo maiselyje vistienos (namines)kumpeli,tiksliau visa kumpi,puses neiveikiau.Kazko namine sotesne,ar kaip cia iseina g.gif Budavo 3 ketvircius virtus suraitydavau kaip niekur nieko.

Reikia prisiminti kas cia vakarienei,tiksliau naktinpieciams priklausys tongue.gif

Kaip dienele praejo,ar daug nukrypimu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 15 kovo 2016 - 17:57
jai ryta be apelsino galima laikyt nukrypimu ,tada taip biggrin.gif na dar prie slauneliu pomidoras biggrin.gif jau verdu du kiausus,supjaustysiu ,sumakaluosiu su pomidoru,daug pipiriuku ir druskos.nenoriu nei riekes duonos,nei aplesino vakare... schmoll.gif uzteks ir sitos pakliopkes biggrin.gif
man visos 10 reiktu numest,bet pradziai tikslas 5 blush2.gif kazkada bandziau laikytis dietos sitos,tai siaubingai isbere visa,tikiuosi si karta nebus taip... g.gif per daug baltymu,tai stengiuos daugiau angliavandeniu(pomidoru)
kas del vandens tai turiu tokia taure,siaura,auksta,smagiai is jos geriasi bigsmile.gif o ir skaniau is taures gert,nei is buteliuko ar puodelio mirksiukas.gif
Atsakyti
..kai as sios dietos laikiausi manes ne karto neisbere,o vat nuo Hazano tai ir bere ir nervukai maistavo biggrin.gif
As vakarienei turiu sv.agurko,pomidoru, su minkstai virtu kiausiniu sumakaluosiu biggrin.gif o skrudinto batono ir apelsino tai jau neatsisakysiu tongue.gif Apelsinu visai skaniu pavyko rast,tad griekas ju nevalgyti biggrin.gif
Tikiu ,kad mes kazkaip issijudinsim ir pradesim RIMTAI laikytis drinks_cheers.gif

Atsakyti
tikekimes drinks_cheers.gif nu ***** pries tai kai apelsinas nelysdavo ryte,tai sultis isspausdavau is jo ir isgerdavau,bet dabar visiskai netraukia schmoll.gif pomidora viena geriau sugrausiu biggrin.gif pipiru pasirodo per daug buvo,grauzia dabar...jauciu vandens del pipiru padauginsiu siandien biggrin.gif
Papildyta:
o! pasirodo cenzuruoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 03 15, 21:39)
tikekimes drinks_cheers.gif  nu ***** pries tai kai apelsinas nelysdavo ryte,tai sultis isspausdavau is jo ir isgerdavau,bet dabar visiskai netraukia schmoll.gif  pomidora viena geriau sugrausiu biggrin.gif pipiru pasirodo per daug buvo,grauzia dabar...jauciu vandens del pipiru padauginsiu siandien biggrin.gif
Papildyta:
o! pasirodo cenzuruoja lotuliukas.gif

Pipiriukai gerai thumbup.gif o vandens tai jau padaugint neimanoma tongue.gif skaitikim ,kad uz mane isgerei biggrin.gif as ne vienos stiklines nesugebejau.... blush2.gif
einu vakarieniaut,kazko dar soti rolleyes.gif
Vietoj apelsinu pabandyk isgert vitamino C,arba pakeisk i ka megsti ir kas turi daug vitamino C.
Iki rytojaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
o! gera ideja davei,turiu pora vitamino c buteliuku,einu viena dabar ir sugrausiu biggrin.gif bus naktipieciai lotuliukas.gif as kazkaip stengiuosi 18 ar 19 val pavakarieniaut ax.gif sunku miegot kazka i skrandi isimetus unsure.gif iki ryt,tegul svarstykles pradziugina 4u.gif
Atsakyti
nauja diena 4u.gif pietukas vel pomidorus supjausciau su pip[iriukais ir druskyte,vietoje surio,filadelfios indeli susveiciau,dieviskas skonis bigsmile.gif vakarui marinuoju pora kepsniuku krutineles,kepsiu turbut elektrineje grilineje 4u.gif man mesyte turi but apskrudusi,virtos jau turbut net nedrisciau paragauti 4u.gif kaip tau Mute pietus snd?dalinkis receptais biggrin.gif
Atsakyti