Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

QUOTE(as** @ 2016 01 17, 20:33)
sveikos merginos  4u.gif

ziuriu aktyvi temute  thumbup.gif saunuoles kas laikotes ir metat svoriuka  4u.gif as startuosiu nuo rytojaus, su kompanija bus smgiau laikytis  thumbup.gif
sia dieta esu isbandzius jau nekarta, tai tikrai patiko meniu ir rezultatai buvo geri, nors ir ne visas 4 savaites pavykdavo issilaikyti, na tikiuos sikart nebus labai sunku  ax.gif

Jatau kaip smagu wub.gif Sveika prisijungus drinks_cheers.gif

Klausyk, o ka Tu valgei 3 savaites darzoviu virtu diena? As tai busiu darbe, per pietus pasisildysiu, bet ka valgyt pusryciams, iki pietu? Juk darzoves, ir dar virtos blink.gif Gal pupeles issivirti g.gif
Papildyta:
Ir kiek Tu numetei kg?
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu, per savaite apie 2 kg nukrito, kadangi nezinojau tikslaus pradinio svorio, tai tiksliai ir negaliu pasakyti. Bet trumpam palieku, nes kazkokia zaraza prisikabino g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2016 01 18, 14:21)
Labas rytas, prisiduodu, per savaite apie 2 kg nukrito, kadangi nezinojau tikslaus pradinio svorio, tai tiksliai ir negaliu pasakyti. Bet trumpam palieku, nes kazkokia zaraza prisikabino g.gif

Sveik, laikykis drinks_cheers.gif

O man prasidejo 3 savaitele, visa dienele - vaisiai. Iki siol skanu, nesilpna bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 18 sausio 2016 - 12:49
Na siandien tikra luzi apturejau...Sedziu darbe ir galvoju - i kebabine ar i lavasine, na ir dar torto...daug....Pakeliui namo (vaziavau savo auto), sukirtau pora slyvu ir kriause. Matyt tas saldumas ir nuramino mane. Jetau kaip gerai. Nedaug truko...Duokstiprybes man savaitgalinemis dienomis, kai nusimato tik vaisiai. Ir ne miksas, o vienas is vaisiu doh.gif
Svoris stovi vietoj jau 3 diena. Ir tai su proceduromis blink.gif
Atsakyti
Sveika Vetra.l kaip tau sekasi trecioji savaite, kaip svoris?
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2016 01 22, 19:36)
Sveika Vetra.l kaip tau sekasi trecioji savaite, kaip svoris?

Laikausi labai grieztai. Bet sversiuos sekmadienio ryta. Visas 5 dienas svoris ne tik kad nekrito, bet dar ir priaugo 300 gr.
Merginos ramina, kad tai normalu, kad organizmas prisitaiko prie pokyciu. Ant sijonuko jau jaciu pasikeitimus. Klubai susiaurejo 2 cm, liemuo 5 cm. Nelabai kas keitesi. Bet, dieta tikrai pabaigsiu. Ir parasysiu galutini varianta. Kartoti, nebekartosiu dietos. Imsiuos sveiko mitybos plano bigsmile.gif Na, ir toliau lieknesiu bigsmile.gif
Atsakyti
Na ka, svoris pajudejo thumbup.gif Syryt jau 87,9kg
Per 3 savaites numeciau - 5,200 kg
Nera daug, bet kadangi zinau, kad viska dariau ne gramo nenuklysdama, tai vadinasi tiek mano organizmas leidziasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 01 23, 09:00)
Na ka, svoris pajudejo thumbup.gif Syryt jau 87,9kg
Per 3 savaites numeciau - 5,200 kg
Nera daug, bet kadangi zinau, kad viska dariau ne gramo nenuklysdama, tai vadinasi tiek mano organizmas leidziasi smile.gif

4u.gif Saunuole
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2016 01 23, 12:14)

Dekui wub.gif Siandien ir ryt vaisiai
Atsakyti
Mano dieta baigesi 3 savaiteje. Viso 5kg. Daugiau nebegaliu. Pailsesiu savaitgali, o paskui tesiu 5:2 dieta.
Atsakyti
aprimus temute,pabandysiu suaktyvint biggrin.gif ryt startuoju,kas i kompanija mirksiukas.gif
Atsakyti
dienele kaip ir atlaikyta;

pusryciai kaip iprastai(2virti kiausiniai,puse apelsino ir kava su pienu)
pietus 6 kiviai
vakarienei pora sprandines kepsniu.
Ryte pamirsau pasisverti,tad nezinosiu kiek per diena pateriojau ax.gif
pasisversiu vakare biggrin.gif

dabar mastau,kad reiketu vakarienei dar mesytes pasikept g.gif kazko dvieju kepsniu maza tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 15 vasario 2016 - 19:01