Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

QUOTE(jurgiskis @ 2016 01 09, 16:56)
Super, saunuole 4u.gif  As nuo pirmadienio startuoju smile.gif

O koks tavo ugis ir svoris?

170 ugis, svoris - 93,100, o dabar 90, 100

gerai, laikysimes kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Kazkaip lengva pasidare ant dusios bigsmile.gif
Pirma savaitele, meluociau sau, jei sakyciau, kad buvo lengva. Ypac tie tik vaisiu valgymai. Darbe pilvas marsa grojo, svaigo galva. Na bet kuo toliau tuo lengviau. Tikrai apsitrauke skrandis. Aisku, alkis retkarciais kamuoja. Bet esu prisigalvojus begale veiklos, ner kada galvot apie maista.
Per anksti aisku dziaugiuos, dar tik pirma savaite, bet...Jauciuosi puikiai, pilvukas ikrito. Svoris tas pats numestas ir paliko -3 kg. Daugiau nekrito. Vadinasi savaites minusiukas 3 kg ir bus. Ziuresim kiek numesiu per antra savaite bigsmile.gif

Sekmes kas sios dietos laikotės patylomis, ir laukiu prisijungianciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 11 sausio 2016 - 08:25
Labas rytas, ir as pradedu siandiena, jau kiausinius suvalgiau ir puse greipfurto. Pasitelkiau visa valia labai noriu atsilsikyti, nes jau svoris pasieke toki su kokiu vaziavau gimdyti blush2.gif Pasisverti nepavyko nes uzlipus ant svarstykliu pasirodo elimentas pasibaiges, bet kazkur apie 70 kg, ugis 166 cm. Pradziai planas bent 5 kg.
Sekmes mums drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na reikia iki vasaros pagrazet ax.gif Mes planuojam kelione i Graikija. Nenoriu ten su riebalu rinkem vaziuot schmoll.gif Taigi tik pirmyn ir ner kelio atgal drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ka, izengiau i 80 riba,yeeee:)

2-savaite: -4 kg
Atsakyti
Pirma diena atlaikyta 4u.gif man sunkiausios buna 3-4 dienos, uzeina lomkes smile.gif na ziuresim kaip cia seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2016 01 12, 11:40)
Pirma diena atlaikyta 4u.gif  man sunkiausios buna 3-4 dienos, uzeina lomkes smile.gif na ziuresim kaip cia seksis smile.gif

Laikykis drinks_cheers.gif Labai labai reikia susiimt. Pavasariop bus jau per velu, jei norim vasara but lieknos ir grazios drinks_cheers.gif

As zadu laikytis, aisku ta dieta pilnai pabaigus 5:2 dietos. Mano masaziste sake, kad manekenes taip laikosi pries kastingus. Ir ji su mama taip numete daug kg. Ji - 15, jos mama 25 kg.

Papildyta:
,Zodziu taip:5 dienas laikaisi kaloriju skaiciavimo. Tiek kiek tu sveri + 100. T..y., as dabar sveriu 89 kg, tai man reiktu apie 900 kaloriju per diena. Na manau reiktu labai nenumazint, kad nesuletetu medziagu apykaita. Savaitgaliais galima visko visko. Ko sirdis geidzia. Tai va, sake svoris krito ir krito, ir jau buvo nebegraziai numetus. Tai sukeite vietom: 5 dienas ko nori, 2 laikes. Bet sake, taip visa laika reiktu, nes atleisi vadeles ir kg sugrizta
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 01 12, 10:50)
Laikykis drinks_cheers.gif  Labai labai reikia susiimt. Pavasariop bus jau per velu, jei norim vasara but lieknos ir grazios drinks_cheers.gif

As zadu laikytis, aisku ta dieta pilnai pabaigus 5:2 dietos. Mano masaziste sake, kad  manekenes taip laikosi pries kastingus. Ir ji su mama taip numete daug kg. Ji - 15, jos mama 25 kg.

Papildyta:
,Zodziu taip:5 dienas laikaisi kaloriju skaiciavimo. Tiek kiek tu sveri + 100. T..y., as dabar sveriu 89 kg, tai man reiktu apie 900 kaloriju per diena. Na manau reiktu labai nenumazint, kad nesuletetu medziagu apykaita. Savaitgaliais galima visko visko. Ko sirdis geidzia. Tai va, sake svoris krito ir krito, ir jau buvo nebegraziai numetus. Tai sukeite vietom: 5 dienas ko nori, 2 laikes. Bet sake, taip visa laika reiktu, nes atleisi vadeles ir kg sugrizta

Laikausi drinks_cheers.gif Dviese smagiau 4u.gif
Atsakyti
Svoriukas krenta. Labai nera energijos. Ir vakarais tie kiausinukai labai neuzkisa skrandzio....
Na bet laikaus bigsmile.gif ax.gif

Papildyta:
Jurgiski, o kaip Tau sekasi? Ar laikais?
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 01 13, 14:35)
Svoriukas krenta. Labai nera energijos. Ir vakarais tie kiausinukai labai neuzkisa skrandzio....
Na bet laikaus bigsmile.gif  ax.gif
Papildyta:
Jurgiski, o kaip Tau sekasi? Ar laikais?

Sveika, laikausi. Vakar jau taip sunku buvo, bet atsilaikiau. Siandien dar tik 3 diena, o atrodo kad jau 3 savaite laikausi taip ilgu smile.gif
Kaip tik norejau klausti ar uztenka tau tu kiausiniu vakarienei?
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2016 01 13, 17:53)
Sveika, laikausi. Vakar jau taip sunku buvo, bet atsilaikiau. Siandien dar tik 3 diena, o atrodo kad jau 3 savaite laikausi taip ilgu smile.gif
Kaip tik norejau klausti ar uztenka tau tu kiausiniu vakarienei?

Saunuoliuke wub.gif wub.gif wub.gif Laikykis, mumi su Jumi drinks_cheers.gif
Aisku, sunku su tais kiausiniais, bet svoris tai krenta ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Svarbiausia, kad svoris krenta. As dar elemento i svarstykles nenusipirkau, bet pilvukas pakrito smile.gif
Atsakyti