Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

QUOTE(Mutė @ 2016 05 12, 17:18)
ot,nebutumet karvutes taip garsiai uzbaube

As ta proga vakarienei 3 kiausinius issikepiau

tu irgi karvute tongue.gif tik slapukautoja karvute biggrin.gif lotuliukas.gif

nori paguosiu g.gif kiausiniai pagrindine beveik visu tortu dalis bigsmile.gif biggrin.gif

mano meniu siandiena

p. 2kiausai, plasmasinio apelsino valgoma dalis (sultis isciulpiau cool.gif emiau visa, bo labai mazas blush2.gif nusidejus nesijauciu schmoll.gif biggrin.gif
p. 520g luptu kriausiu (pries lupima buvo 3 dideeeeeeeeeles grusios lotuliukas.gif ) atsakymas Mutei - pilvo nepucia, net keista, kiausiai, pupeles, vaisiu kalnai ir nieko schmoll.gif nors nesilaikant dietos daznai budavo tokia beda, tik praeita syki nuo kriausiu biski tryda pagavau, alia i nauda, baltymai labai daznai pakerta draugyste su WC
v. laukia sumarinuota vista (supjausciau gabalais, dali rytojui virt palikau, jokiu neleistinu marinatu schmoll.gif , Mute girdi bigsmile.gif g.gif , tik tarkuoto svoguno, tarkuoto cesnako, petrusku, paprikos, kario milteliu, druskos ir pipiru mirksiukas.gif ), salotu dar nesugalvojau, bet jauciu bus kinisko kopusto, pomidoru ir paprikos miksas g.gif
Atsakyti
o man ryte jai kiausai ir apelsinas,iskart ta tryda paima biggrin.gif ir taip visada kol laikausi dietos nustriedus vaikstau lotuliukas.gif
Atsakyti
as jau visa karve tongue.gif ir dar gerai imitus lotuliukas.gif
O paguost tai seimyna reikia,mat negavo naminio tortuko,bet dar gal savaitgaiui ir iskepsiu,gal...ale irgi visi nori liekni but biggrin.gif
Gal pasigailesiu lotuliukas.gif
O su tais plasmasiniais apelsinais ir as buvau susidurus doh.gif Turbut jie keleriu metu senumo,jau toks vargas buvo juos suvargt doh.gif Kai nedideli apelsinai as visad po ciela issirasau,o kartais ir visa dideli biggrin.gif
Ryt man basa zuvis pietums,jokios darzovytes ax.gif Turiu vegeles,badysiu kaip nors skaniau pasikept...

Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2016 05 12, 21:53)
o man ryte jai kiausai ir apelsinas,iskart ta tryda paima biggrin.gif ir taip visada kol laikausi dietos nustriedus vaikstau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu pas karves ar matei ,kad ne blynas gautusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lyg skrandis sustojo,reikia kokio mezymo ikalt...
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 05 12, 22:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif lyg skrandis sustojo,reikia kokio mezymo ikalt...

...cia toks slaptazodis lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal uztektu ikalt mineralinio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 12, 18:00)

O su tais plasmasiniais apelsinais ir as buvau susidurus doh.gif Turbut jie keleriu metu senumo,jau toks vargas buvo juos suvargt

Ryt man basa zuvis pietums,jokios darzovytes ax.gif Turiu vegeles,badysiu kaip nors skaniau pasikept...

aga siaubas kazkoks, nei mano dantys, nei zarnynas tos plasmases neiveikia schmoll.gif siandien tai ne nesikankinau, tik isciulpiau ir meciau kas liko von ax.gif o ir prisipirkau daug doh.gif verysad.gif vaikas irgi is mokyklos parnese, sake nevalgomi lotuliukas.gif doh.gif

aina sau, basa zuvis, kaip reiks istvert man kita savaite doh.gif del vegeles konkreciai nezinau, bo npazistu zuvu visai, mane tik siltakraujai domina (mesa blush2.gif lotuliukas.gif ), bet i visas zuvis man nekenkia cesnaku daug, svoguno ir citrinpipiriu mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai visaede biggrin.gif o zuvyte tai visokiausia megstu ir pazystu ,dar priedo grobuonis esu,ale pati pasigaut megstu ax.gif Mastau gal pagriesint ir koki karpioka kur susimedziot g.gif riebi zuvis tik...Gaila ,kad per velai susigalvojau,buciau paprieskoniavus is vakaro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 12, 18:35)
As tai visaede biggrin.gif o zuvyte tai visokiausia megstu ir pazystu ,dar priedo grobuonis esu,ale pati pasigaut megstu ax.gif Mastau gal pagriesint ir koki karpioka kur susimedziot g.gif riebi zuvis tik...Gaila ,kad per velai susigalvojau,buciau paprieskoniavus is vakaro rolleyes.gif

zveje bigsmile.gif wooow bigsmile.gif as tai pati nemoku, o ir prietaiso neturiu schmoll.gif ax.gif cia budavo draugu ir pazistamu, kurie dezemis atvilkdavo, ne tik sumedziotu, bet ir isdarinetu rolleyes.gif nes as zuvies nekiauru pilvu ir su galva i namus neisileidziu schmoll.gif dabar ko tai aprimo mano zvejai, nieko nenesa unsure.gif kai mama pas mane i svecius atskrenda, tai ji sunaikina visas zuvis, o as tai 2 sykius per savaite valgau, nes reikia, sveika ir t.t. o kad noreciau, ar skanu, tai.... g.gif jei su sviestu, suriu, majonezinem salotom, tada visai nieko lotuliukas.gif ale mesa vistiek skaniau cool.gif

o tu griebk ta karpi, ko tu bijai to riebalo, rytoj tau ir taip ziauriai kuda diena blink.gif 4 kiausai (320kcal) ir lepesinas max (100kcal), tai realiai, jei iki 1200 datempt, veik visa karpi gali sudorot mirksiukas.gif as tai savaite jauciu lasisos file pirksiu, nors brangu, ale sociau bus thumbup.gif
Atsakyti
sukuriau naujus namucius, kai priplepesim sita tema 4u.gif nauja tema
Atsakyti
aciu uz naujus namucius 4u.gif as irgi zvejys,tik man poledine lbiau patinka bigsmile.gif o jau skonis karsiuku svieziu koks buna kai nuo ledo pareini biggrin.gif tik va vyras visada darineja zuvi,as lb nemegstu,rankos smirda biggrin.gif maniskis daznai pazvejoja,bet jis daugiau rukina zuvi nei kepa schmoll.gif o as jau rukytos atsivalgius,gal du metus neragavau.unguriai per riebu man,o kaulu knabinet visai nemegstu biggrin.gif
http://4.bp.blogspot...00/funlight.png
va sita dabar safta geriu praskiedus su vandeniu,jis kaip sirupas,bet kaloriju nulis bigsmile.gif kazin didele nuodeme? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 05 12, 18:01)

kokia dar kudena? lotuliukas.gif kudena pirmadieni ateina viena lotuliukas.gif

Oi kaip negrazu apsnekinet gun_smilie.gif kazin ar pirmadieny ,itariu tik treciadieny irnesakyk.gif

MUTE, ilgiausiuuuu metuuuuuu ilgiausiuuuu...!!! birthday.gif birthday.gif birthday.gif 4u.gif 4u.gif 000552.gif

Labas vakaras visoms!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 05 12, 23:32)

http://4.bp.blogspot...00/funlight.png
va sita dabar safta geriu praskiedus su vandeniu,jis kaip sirupas,bet kaloriju nulis bigsmile.gif kazin didele nuodeme? g.gif

Ant nakties apie skanias zuvytes prikalbek,tai lysiu ko i saldytuva ieskot biggrin.gif
Nuodeme ir viskas, tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 05 13, 00:18)
Oi kaip negrazu apsnekinet  gun_smilie.gif  kazin ar pirmadieny ,itariu tik treciadieny  irnesakyk.gif

MUTE, ilgiausiuuuu metuuuuuu ilgiausiuuuu...!!!  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  4u.gif  4u.gif  000552.gif

Labas vakaras visoms!!! 4u.gif

Tai ,kad is kuduju busi-visos cia apsipavydejom rolleyes.gif
Aciu aciuks.gif Gali ir tortuko uz mane suvalgyt,Tau nenuodeme drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 05 12, 23:25)
sukuriau naujus namucius, kai priplepesim sita tema 4u.gif  nauja tema

Saunuole,neliksim be namu drinks_cheers.gif
Atsakyti