Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

QUOTE(Mutė @ 2016 05 07, 14:30)

Naktine Fėja,kaip pirmoji dienele?

sveikos 4u.gif
grizau is darbu, viskas normaliai, tik dienele man dar nepraejo schmoll.gif tongue.gif laiko skirtumas plius pelediskas budas, neseniai pietus suniamniojau blush2.gif ax.gif ananasai kieti buvo, nesusigundziau schmoll.gif prisipirkau obuoliu, uzsizapasinau greipfrutu ir apelsinu, na ir kiausiniu, pomidoru, beigi kriausiu panokinimui ax.gif bo kietos kaip akmenai doh.gif suedau 3 didelius obuolius luptus, seniai tiek vaisiu nesu ant karto sunaikinus, sedziu ir galvoju, skrandis sako, as pilnas, smegenys sako, nesupratau, o kur pietus g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif panasiai ir po pusryciu snekejo, ypac po kavos be pieno biggrin.gif vakarienei vista suprieskoniuota, smegenai tegul dziaugias, bo sita maista tai supras thumbup.gif katinas irgi supras, bo gaus skuru biggrin.gif lotuliukas.gif jau dabar aplink kojas vyniojasi, jaucia jauciu busima gerove bigsmile.gif

QUOTE(as** @ 2016 05 07, 14:37)
siai dienai jau sveika kaip ridikas, tai galesiu testi savo dietinimusis

daugiau nesirk 4u.gif

dakota24, kaip vista pavyko bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 07, 19:22)
Tai kas cia per velniava Tave buvo uzpuolusi blink.gif Svarbu,kad vel sveika 4u.gif O as masciau,kad sventes uzsitese... ax.gif
Turbut ir be dietinimosi kg pametei ...Nuo pirmadienio 1savaites imsies?

Oi net nzn kazkoks virusas
Jo svoriuko pakrito biskuti, praeita pirmad buvo 78,5 sian ryte 77,3. Jetus reik ta svori greiciau kratyt, atsilo oras, jau lasiako nepaslepsiu po ilga striuke, ir siaip jauciuos tokia putli kai reik kazka maziau jau but apsirengus sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 05 07, 21:45)
sveikos 4u.gif
panasiai ir po pusryciu snekejo, ypac po kavos be pieno biggrin.gif vakarienei vista suprieskoniuota, smegenai tegul dziaugias, bo sita maista tai supras thumbup.gif katinas irgi supras, bo gaus skuru biggrin.gif  lotuliukas.gif jau dabar aplink kojas vyniojasi, jaucia jauciu busima gerove bigsmile.gif
daugiau nesirk 4u.gif

As kavos su pienu neatsisakau,va ir dabar su tokios puodesliu sedziu tongue.gif Kepiau krutinele su trupuciu sviesto..nebijau truputelio riebaliuku schmoll.gif Tik va mazokai tos krutineles man,taip issikepus visa vista puse sudraskai ir ramu biggrin.gif
Kiek besilaikiau iv.dietu padariau isvada,kad nereikia paniskai nuriebinti maisto.Mesyte su riebaliuku,ar vista su skuryte paskrudusia suvalgoma ir ryte matau minusa thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(as** @ 2016 05 07, 21:45)
Jetus reik ta svori greiciau kratyt, atsilo oras, jau lasiako nepaslepsiu po ilga striuke, ir siaip jauciuos tokia putli kai reik kazka maziau jau but apsirengus sad.gif((

Kaip as Tau pritariu drinks_cheers.gif Net nesinoris is namu nosies kist verysad.gif Ant saves pikta,kad taip apsileidus buvau bash.gif
Na ,bet susiemem ir issilaisvinsim is tu lasiniu palciu drinks_cheers.gif Mus tik 2,2kg teskiria mirksiukas.gif Ziurek dar pralenksi mane blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 07, 18:30)
As kavos su pienu neatsisakau,va ir dabar su tokios puodesliu sedziu

Kiek besilaikiau iv.dietu padariau isvada,kad nereikia paniskai nuriebinti maisto.Mesyte su riebaliuku,ar vista su skuryte paskrudusia suvalgoma ir ryte matau minusa thumbup.gif

as noriu sau irodyt, kad galiu pasilaikyt taip kaip parasyta, na tiesiog issukis sau mirksiukas.gif 4u.gif

siaip as kazkada laikiaus mitybos plano, turiu knyga high protein diet, gydytojo clarko berods, reiktu eiti paieskot knygos, svoris krito ir viskas tiko, bet irgi ten daug islygu, tai kazkaip taip anaip ir uzmeciau, bet jauciaus gerai labai rolleyes.gif jei pavyks graziai laikytis sitos dietos, as ana vel imsiu, nes jau busiu isivaziavus, tai praktiskai tik prisides viskas, atsisakyt nieko nereikes thumbup.gif kam idomu galit paziuret charles clark high protein diet

o vistos skuros visos nelupsiu, skanu ir man blush2.gif bet ten kur riebiau, katinas gaus tikrai, nes vienos riebios as niekaip neisiepsiu schmoll.gif su darzovem be problemu, vienos schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
Rytoj pirmosios dienos rezultato lauksim,baisiai smalsu kiek pirmoji diena minuso dave rolleyes.gif
Prisipazinsiu,kad vandens beveik negeriau blush2.gif visai pagedau doh.gif Rytoj atgailauju ir taisausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 07, 19:42)
Rytoj pirmosios dienos rezultato lauksim,baisiai smalsu kiek pirmoji diena minuso dave rolleyes.gif
Prisipazinsiu,kad vandens beveik negeriau blush2.gif visai pagedau  doh.gif Rytoj atgailauju ir taisausi biggrin.gif

labas dienas 4u.gif
as tai sauniai darbe geriau, pusrytinio apelsino zieveles i asoti isimeciau, tai jau vien darbe 1,5l sutvarkiau asoti bigsmile.gif dar ir namie geriau ir vandens ir mineralinio, uzskaitau ax.gif

rezultatas mizerinis -200g, paskaiciavau vakarykstes kalorijas 1040kcal blink.gif blink.gif

pusryciams kiausiniai ir greipfruto puse, vietoj kavos arbata geriau, be pieno neskanu kava, bet vistiek reiks gert, nes nepabudina arbata schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 08 gegužės 2016 - 15:23
Tikrai kazkodel mazas pirmos dienos minusas blink.gif Pas mane -800g thumbup.gif
Siandien visa diena gamtoje,padirbet teko,tai visa kaip sudauzyta doh.gif Pietums kepiau ant zariju vistienos blauzdeles,4 su pomidorais suraiciau.Daubiau nebesinorejo nei virtu darzoviu nei apelsino...pamazinau pietu meniu.Vakarienei dabar pakabinau keleta saukstu zirneliu,isgeriu balintos arbatos ir i lova.Bus idomu ka ryt svarstykles parodys g.gif
O Tau pasiulyciau aklai nesekt nurodymais mirksiukas.gif megsti balinta kava tai tokia ir gerk,kam stresuot save,atsisakyt malonumo mirksiukas.gif As geriu balinta ir riebumo produktu nepaisau ,ir svoris graziai krenta rolleyes.gif Kuo maziau save stresuoji tuo lengviau lieknejama thumbup.gif
Dieta reikia sau pritaikyti,netinka kiekvienam kazkieno sukurti nurodymai.
Cia mano pastebejimai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 08, 19:48)
Tikrai kazkodel mazas pirmos dienos minusas. Pas mane -800g 

O Tau pasiulyciau aklai nesekt nurodymais. Dieta reikia sau pritaikyti,netinka kiekvienam kazkieno sukurti nurodymai.
Cia mano pastebejimai

na man cia nepradzia, lengvai krentantys skysciai jau nukrite mirksiukas.gif be to mmm bujoja, tai matyt ir skysciai gal unsure.gif g.gif o tau sauniai krenta 4u.gif thumbup.gif

na matai, as su islygom jau ir taip panasiai valgau unsure.gif ir norejau isbandyt save ar galiu pagal konkretu meniu blush2.gif nes niekad nesu laikiusius nieko tokio, kur viskas sudeliota, nes man reikia laaaaaaaaaaaaaaisveeeeeeeeeeees rolleyes.gif biggrin.gif bet gerai ikalbejai, kavon pieno isipilsiu rytoj, tiek as jo ten pilu liespienio kokia pora saukstu tongue.gif mirksiukas.gif o siaip tas nepylimas gerai is dalies, vietoj keliu puodu per diena, dabar ir 1-2ju uztenka blink.gif kaip zmogui su aukstu spaudimu toks sumazejimas manau net sveikintinas... g.gif

tuoj eisiu vakarienes, jau toki skanu patiekala uzplanavau wub.gif
Atsakyti
siandienine vakariene thumbup.gif drinks_cheers.gif vos iveikiau, nors labai skanu blink.gif g.gif nors nuo baltymines dietos visada apetitas dingsta, bet sikart greitai kotais...paprastai 3-4ta diena pasireiskia unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Vau koks grozis bigsmile.gif
Pas mane -100g,pamazintas maisto kiekis(nespecialiai,o taip gavosi ax.gif )+ fizinis kruvis =vis sioks toks minusas ,o ne pliusas tongue.gif
Siandien pas mane 2oji savaite-kiausinine konkreciai biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif po nuodemingo savaitgalio gryztu blush2.gif ir et,bijau lipt ant svarstykliu biggrin.gif gal ryt isdrysiu biggrin.gif vista isejo neblogai,tik man truputi truko alksnio dumo...praeita karta skanesne buvo unsure.gif zodziu,pietums leksiu braskiu bigsmile.gif vakare jau ir taip aisku ,grausiu sluani lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 05 09, 07:13)
Vau koks grozis

Siandien pas mane 2oji savaite-kiausinine konkreciai

acius 4u.gif ir skanu rolleyes.gif

aga, as mastau ar nepradesiu kudakuot bigsmile.gif g.gif

QUOTE(dakota24 @ 2016 05 09, 07:55)
po nuodemingo savaitgalio gryztu

sveika pargrizus 4u.gif

po antros dienos -700g thumbup.gif mmm i pabaiga ir skysciai lauk drinks_cheers.gif pusryciai suvartoti kiausai su vakarykscio greipfruto pusele ir kava su PIENU wub.gif jei ka, man Mute leido lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 09 gegužės 2016 - 13:43