Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

aciu uz pagyras Egja,bet iki norimo rezultato reikia dar pasistengti 4u.gif vakar apturejau smagia diena,issitraukiau senus sortukus,tai 38 pats tas,o i 36 subine ikisu,tik mazoki,nepatogu biggrin.gif zodziu nuotaika labai pakele pagrazejusios apimtys bigsmile.gif dovilepp pamenu is labai seniai,kada nemazai cia musu dietinosi 4u.gif manau cia kalbama ne apie per menesei pamesta svori,jug zinai kaip buna,savaite pasilaikai,dienele nuslysti ir vel is naujo imi meniu 4u.gif man tikra disciplina sita dieta,nes nevalgydavau niekada pusryciu,o ir pietus budavo veloki,tai i pavakare prisikimsdavau nemaza kieki,ne del to kad skrandis nori,o del to,kad akys nori unsure.gif ir meniu man patinka,nesilaikai grieztai,negaliu mesytes be darzoviu,tai visada visada mano leksteje buna bent pomidoriukai ax.gif
Atsakyti
laba diena, ar yra besilaikanciu? gal kas i kompanija? biggrin.gif bandau startuot siandien, pirmadieni nepavyko, o siandien pats tas metas pradeti, labai liuks butu pamest kokius 5 kg wub.gif tik dabar nezinau nuo kurios dienos meniu pradet,kad poto nesusimakaluot su dienom, ar nuo pirmadienio ar nuo siandienos - ketvirtadienio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*j'adore* @ 2015 05 14, 12:01)
laba diena, ar yra besilaikanciu? gal kas i kompanija? biggrin.gif bandau startuot siandien, pirmadieni nepavyko, o siandien pats tas metas pradeti, labai liuks butu pamest kokius 5 kg  wub.gif tik dabar nezinau nuo kurios dienos meniu pradet,kad poto nesusimakaluot su dienom, ar nuo pirmadienio ar nuo siandienos - ketvirtadienio  blush2.gif

sveika, pradėk nuo pirmadienio meniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Afroditė_ @ 2015 05 14, 12:01)
sveika, pradėk nuo pirmadienio meniu  mirksiukas.gif

dekui, taip ir darysiu 4u.gif

perskaiciau visa praeita tema, ziuriu neblogu rezultatu su sita dieta galima pasiekt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*j'adore* @ 2015 05 14, 13:22)
dekui, taip ir darysiu  4u.gif

perskaiciau visa praeita tema, ziuriu neblogu rezultatu su sita dieta galima pasiekt  bigsmile.gif

jeigu nepaslysti biggrin.gif
Atsakyti
po pirmos dienos -1 kg
laikausi toliau thumbup.gif
Atsakyti
na ziuriu viena laikausi biggrin.gif

pradedu ketvirta dienele - 1,5 kg
savaitgalis nelabai kaip su dietos meniu suderinama, na bet bandau labai nenukrypt

Atsakyti
Sveikos. Jungiuos patyliukais ir as dar karta. Siandien antra diena. Nuo pirmadienio startuot negaliu, nes kai dirbu, nesugebu atlaikyt to pirmos dienos silpnumo. O va vakar puikiai atlaikiau. Ech, kaip but puiku, kad pavyktu. Tada kazkada ir as buvau numetus apie 16 kg. Deja, dabar, po gimdymo, dar daugiau turiu.
Atsakyti
Na, ka, imu zema starta vel su sia dieta, praeita kart pavyko tik savaitele atlaikyt, poto prasidejo sventes, tai dabar ramesnis periodas, menesio gale vaiko gimtadienis, tai iki to laiko turiu pasigrazint biggrin.gif na kas man i kompanija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*j'adore* @ 2015 06 01, 08:44)
Na, ka, imu zema starta vel su sia dieta, praeita kart pavyko tik savaitele atlaikyt, poto prasidejo sventes, tai dabar ramesnis periodas, menesio gale vaiko gimtadienis, tai iki to laiko turiu pasigrazint biggrin.gif na kas man i kompanija?  4u.gif

Sveika , as visai noriu isbandyt sia dieta smile.gif kadangi atejau is kitos temos , tai ar galima kazkaip laviruoti produktais tarp Atkinso ir sios ?Nes nuuu mano beda yra saldumynai ir angliavandeniai ....bet atkinsone,neradau meniu ,paciai fantasijos truksta..o cia viskas aisku, bet pusryciai kiausinis ir apelsinas man kazko 😰...aplamai as pusryciu nevalganti esu 😄, tai dabar bandau meniu susideliot galvoje 😄 nzn ar uztektu vien atsisakyt anglevandeniu, cukraus, duonos, makaronu t.t.
Atsakyti
laba,

man siandien 4 dienele, labai noriu pasidziaugti nes jau 3 kg nukrito, labai buvau "uzvalgius" pries tai visa savaite, ir labai daug skysciu uzsilaike, tai dziugu, kad kazkiek prasivale organizmas, dar bandysiu kas antra diena pasportuot, pilvo presa sutvirtint, nes pilvas kabo kaip maisas, baisu ziuret biggrin.gif

Atsakyti
sveikos, merginos, ar dar yra besilaikančių smile.gif ? kaip jums sekasi? kokie pasiekimai?
norėjau paklausti, šioje dietoje yra mėsos, ar ją galima kepti/virti su druska? ax.gif
Atsakyti