Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

QUOTE(dakota24 @ 2016 03 18, 12:36)
sakai prisidirbai? blush2.gif  as snd zadu prisidirbt,ner kur dingt blush2.gif  bet diena bandysiu atlaiskyti. 4u.gif kita savaite tikekimes rimtesne bus biggrin.gif
Papildyta:
pietukams kepsiu plaktus kiausus su krapais,biski pieno,purseni bus.vakare tuno skardine,sumaisysiu su pomidoru,agurku,salotytes tokios,niam 4u.gif

PUSE JUODOJO SOKOLADO,3 RIEKES JUODOS SU SVIESTU DUONOS-GRIEKAI KURIE BUVO VAKAR NAKTI blush2.gif atlikau ispazinti biggrin.gif Pliuso ryte neturejau thumbup.gif
Pietus reikes nuo Taves nusiziuret,visai man tinka essen.gif Vakarienei juros lydekos turiu...
Raportuok kaip nusidesi mirksiukas.gif As siandien stengsiuos atgailaut tongue.gif
----
...nesikeikiant,issikepiau kiausinius,ogi zirneliu nera doh.gif teko pupeliu skardine daryt..
Taip isitikinus buvau,kad esu ju nusipirkus ir nesunaudojus...Dabar tai prisipirksiu su riebia atsarga biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Rosy_ @ 2016 03 18, 14:53)
Sveikos merginos,
Kaip jums sekasi? Ar daug siuo metu besidietinanciu? As jungiuosi i Jusu kompanija ir jeigu Dievas leis pasiliksiu cia visom keturiom savaitem, o gal ir ilgiau   smile.gif  Esu laikiusis sios dietos kai turejau daug maziau antsvorio nei siuo metu ir ji veike puikiai, neprisiminsiu kiek tiksliai svorio buvau pametusi ir kaip ilgai jos laikiausi, nes tai buvo viena is keliu dietu per ilga lieknejimo pusmeti ir viskas vyko pries gerus penketa metu  g.gif  Ryzto nemazai, poreikis didziulis, labai negerai jauciuosi, esu sunki, nesveika (fiziskai verysad.gif ) nuo per didelio svorio, tad pasiryzau vel uzsiregistruoti forume ir pradeti rimta lieknejima  thumb_yello.gif

kaip visa tai pazystama drinks_cheers.gif Kuo musu daugiau tuo didesnis azartas siekti tikslo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 18 kovo 2016 - 15:23
...itariu jog sia savaite taip ir uzbaigsiu griesydama blush-anim-cl.gif vakariene ne pagal meniu...prisidaviau angel_not.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 18 kovo 2016 - 22:10
visa savaitgali isbraukiau blush2.gif biggrin.gif ryt kaip kareivis tarnyboje prisitatysiu biggrin.gif
Rosy,sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 03 20, 22:31)
visa savaitgali isbraukiau blush2.gif  biggrin.gif  ryt kaip kareivis tarnyboje prisitatysiu biggrin.gif
Rosy,sveika prisijungusi 4u.gif

Pas mane tas pats blush2.gif ruosiuosi ryt RIMTAI pradet laikytis,be jokiu nukrypimu. pioneer.gif Baisu ir pagalvot kaip ryt ryte ant svarstykliu lipt,jauciu ,kad riebu pliusa per savaitgali uzsidirbau rolleyes.gif
Atsakyti
na pas mane pliusas nemazas blush2.gif ka per savaite numeciau,dabar parejo ax.gif
pietums siandien mandarinai,vakare sprandine.tai greiciausiai smulkiai supjaustysiu ir pavirsiu su cesnakais ir svogunais,sultinio kubeli imesiu,krapu,petrusku,zodziu jau dbr jauciu kaip skanu bus biggrin.gif
Atsakyti
Siandien pirma diena thumbup.gif
Palinkekit man sekmes smile.gif
Atsakyti
sekmes mums biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Nauja savaite, tikekimes saziningai issilaikyti iki pergales drinks_cheers.gif
pusryciai kaip iprastai
pietums 4 kriauses
vakarienei vistiena

Dabar raitau kriauses,gal 4 nereikes rolleyes.gif
Prisipazinsiu,kad pliusas po savaitgalio labai nemenkas doh.gif Supykau ant saves -viskas jokiu nuolaidziavimu,jokiu nukrypimu nuo meniu!!!Vasara ant nosies o lasiniai ant sonu-rubai susitrauke,kojos kaip kalades....viskas rimteju,gana isdykaut biggrin.gif
Atsakyti
velai vakarieniavau,bet uztat ne vieno nusizengimo thumbup.gif Ryt ryte labai skubesiu pasisverti biggrin.gif
Kaip jums praejo dienele,nesuklupot mirksiukas.gif
Atsakyti
-700g;kiek pas jus?
Atsakyti
-200gr 4u.gif siandien pasauline vandens diena biggrin.gif turim pamineti biggrin.gif
Atsakyti
..tai tada nuo siandien pradedu gert vandeni drinks_cheers.gif i sveikata! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 22 kovo 2016 - 11:40