QUOTE(dakota24 @ 2016 03 18, 12:36)
sakai prisidirbai?
as snd zadu prisidirbt,ner kur dingt
bet diena bandysiu atlaiskyti.
kita savaite tikekimes rimtesne bus 
Papildyta:
pietukams kepsiu plaktus kiausus su krapais,biski pieno,purseni bus.vakare tuno skardine,sumaisysiu su pomidoru,agurku,salotytes tokios,niam

Papildyta:
pietukams kepsiu plaktus kiausus su krapais,biski pieno,purseni bus.vakare tuno skardine,sumaisysiu su pomidoru,agurku,salotytes tokios,niam

PUSE JUODOJO SOKOLADO,3 RIEKES JUODOS SU SVIESTU DUONOS-GRIEKAI KURIE BUVO VAKAR NAKTI

Pietus reikes nuo Taves nusiziuret,visai man tinka

Raportuok kaip nusidesi

----
...nesikeikiant,issikepiau kiausinius,ogi zirneliu nera

Taip isitikinus buvau,kad esu ju nusipirkus ir nesunaudojus...Dabar tai prisipirksiu su riebia atsarga

Papildyta:
QUOTE(Rosy_ @ 2016 03 18, 14:53)
Sveikos merginos,
Kaip jums sekasi? Ar daug siuo metu besidietinanciu? As jungiuosi i Jusu kompanija ir jeigu Dievas leis pasiliksiu cia visom keturiom savaitem, o gal ir ilgiau
Esu laikiusis sios dietos kai turejau daug maziau antsvorio nei siuo metu ir ji veike puikiai, neprisiminsiu kiek tiksliai svorio buvau pametusi ir kaip ilgai jos laikiausi, nes tai buvo viena is keliu dietu per ilga lieknejimo pusmeti ir viskas vyko pries gerus penketa metu
Ryzto nemazai, poreikis didziulis, labai negerai jauciuosi, esu sunki, nesveika (fiziskai
) nuo per didelio svorio, tad pasiryzau vel uzsiregistruoti forume ir pradeti rimta lieknejima 
Kaip jums sekasi? Ar daug siuo metu besidietinanciu? As jungiuosi i Jusu kompanija ir jeigu Dievas leis pasiliksiu cia visom keturiom savaitem, o gal ir ilgiau

kaip visa tai pazystama