Mano vaikas nei sedet, nei galvos kelt nenori Ir isvis jis baisiai nepatenkintas siuo pasauliu, matyt nori atgal pas mama i pilveli Nuo zirzimo (neverkia) galva jau visiem skauda... Ramu tik kai miega ar valgo... Gerai,kad bent nakti neblogai miega (tfu tfu tfu).
Labai megsta be pampio but, sypsena iki ausu iskart Ir dar gerai apspardo man pilva (sakau,gal riebalus nuspardys...)
Sumasciau siandien baldus pastumdyt ir po pertvarkos is kazkur atsirado kruva daiktu,kuriu ner kur sudet...Slepesi, niekadejai, kazkur
Vėl parėkavo mažoji prieš miegą, kaip čia ramiai užmigsi Tai susukau į dekiuką, kad rankom nebemaskatuotų ir nekištų burnytėn
nesidarau... atrodo mano daržą aplenks blogybės...
aš tą patį girdėjus
QUOTE(Amelita @ 2015 04 29, 17:45)
Ar jus darotes citologini tyrima? As daraus kas metus. Nors dabar valstybe kompensuoja tik kas 3 metus.
nesidarau... atrodo mano daržą aplenks blogybės...
QUOTE(Blue-Black @ 2015 04 29, 20:29)
As net savo mama vos ne uz kupros turejau nutempti, nes jai kazkas sake, kad to tyrimo metu atkerpa gabalėlį gimdos kaklelio
aš tą patį girdėjus
QUOTE(puuupi @ 2015 04 29, 22:48)
Sumasciau siandien baldus pastumdyt ir po pertvarkos is kazkur atsirado kruva daiktu,kuriu ner kur sudet...Slepesi, niekadejai, kazkur
QUOTE(Katute @ 2015 04 28, 17:46)
Idomu butu receptas padaziuko, jei ne paslaptis As viena turiu sau atsirinkusi, bet vis tiek smalsu
Mb daro is graikisko jogurto,anciuviu,citrinos sulciu,garstyciu ir cesnako jei reikes proporciju,paklausiu SB
QUOTE(life is but a dream* @ 2015 04 29, 14:34)
man galva neisnesa kaip jus telpat nu gerai, jus vaiku maziau bet vistiek..mus 4 miegamieji, baisine svetaine is 2 kmbariu sujungta ir virtuve.Ir netelpam biski didinam dar dar kiemas, toks lyg ir garazas kieme.Kazin cia pripranti prie erdves ar kaip
Pas mus 2 large miegamieji,2 dideli koridoriai,sandeliukas ir didelis salionas su virtuve irgi netelpu,butu gerai dar vieno kambario
QUOTE(Amelita @ 2015 04 29, 16:45)
Ar jus darotes citologini tyrima? As daraus kas metus. Nors dabar valstybe kompensuoja tik kas 3 metus.
Darausi. Paskutini karta dariausi uzpernai,paskui pastojau,tai gavosi pertrauka... kai vaziuosiu pasitikrinti,tuo paciu ir tyrimus pasisarysiu. Baisu ir man
Sveikos
Perskaiciau viska ir galiu miegot
Sveikos
Senai čia berašiau, bet kažkaip kai pastoviai per tel pasijungus, tai FB greičiau viskas vyksta man
Naudojam Bleer blier pampersus, dabar dar Coop išbandinėjam. Kol kas tinka ir patinka. O ir kaina
Šiandien mažasis švenčia 3 mėnesius
Senai čia berašiau, bet kažkaip kai pastoviai per tel pasijungus, tai FB greičiau viskas vyksta man
Naudojam Bleer blier pampersus, dabar dar Coop išbandinėjam. Kol kas tinka ir patinka. O ir kaina
Sveikos,mielosios
Pasiilgau jusu,bet esu uzsikasus pradejom masaza-tai. yra reikalu ar darotes?
Turiu klausima kas buvot siutos,ar jums tustinantis pasirodo keli lasiukai kraujo? Hemarojaus iki neturejau...
Papildyta:
Sveikinimai
Pasiilgau jusu,bet esu uzsikasus pradejom masaza-tai. yra reikalu ar darotes?
Turiu klausima kas buvot siutos,ar jums tustinantis pasirodo keli lasiukai kraujo? Hemarojaus iki neturejau...
Papildyta:
QUOTE(bellizimo @ 2015 04 30, 10:15)
Sveikos
Sveikinimai
QUOTE(Deimantina.D @ 2015 04 29, 21:33)
labukas
Gryzom is ligonines, kazi kiek laiko sikart namie pabusim
Mum pampers netinka, raudonuoja tai atradom rimi tik ju yra, blojor ar blojer kazkaip, nebezinau. Jokiu raudonumu. O kokiu tik neisbandem sekanti karta pirksim loving, sunui tie labai tiko, gal ir panelei tiks
Taip stengiaus valgyt daug, kad pienas nedingtu, ir va ataugo per savaite 2kg, vel gryzau prie +15
Papildyta:
maniske irgi labai riecias, atsibodo matyt gulet
Gryzom is ligonines, kazi kiek laiko sikart namie pabusim
Mum pampers netinka, raudonuoja tai atradom rimi tik ju yra, blojor ar blojer kazkaip, nebezinau. Jokiu raudonumu. O kokiu tik neisbandem sekanti karta pirksim loving, sunui tie labai tiko, gal ir panelei tiks
Taip stengiaus valgyt daug, kad pienas nedingtu, ir va ataugo per savaite 2kg, vel gryzau prie +15
Papildyta:
maniske irgi labai riecias, atsibodo matyt gulet
Kas buvo nutike? Sveikit iki galo.
As daraus citologini tyrimas kas metus. Daug jaunu moteru zinau, kurioms nustate vezius. Dvi issigyde, 1 numire, 30 metu. Tad reikia savimi rupintis.
Sveikos,
vakar bijojau kazka sakyt, kad neprikalbeciau, bet buvo pirmas tooooks ramus vakaras Azuolas visa vakara gugavo ir bendravo, pavalge, buvo bepradedantis verkt, bet suvyniojau ir 23val smigo iki puses 8 Aplanke mys snd anyta su MB teta, gavom baltu pampersu, dekuti ir vaikiska ranksluosti dovanu Dabar mazas parpia lauke, o as su sunim ir fotiku po kiema relaksinu
Siaube siaube, kaip baisu ir liudna....
Kazkas panasaus. As dar vorcesterio padaza dedu. Paklausk, noreciau pameginti
Sveikinimai!
vakar bijojau kazka sakyt, kad neprikalbeciau, bet buvo pirmas tooooks ramus vakaras Azuolas visa vakara gugavo ir bendravo, pavalge, buvo bepradedantis verkt, bet suvyniojau ir 23val smigo iki puses 8 Aplanke mys snd anyta su MB teta, gavom baltu pampersu, dekuti ir vaikiska ranksluosti dovanu Dabar mazas parpia lauke, o as su sunim ir fotiku po kiema relaksinu
QUOTE(Blue-Black @ 2015 04 29, 17:08)
Vakar numirė musu kaimyne 34m ( nepazinojau as jos,mb juos geriau žino) liko du berniukai jos kažkur 6 ir 9 metuku, Dieve kaip baisu, o kaip vaiku gaila
Siaube siaube, kaip baisu ir liudna....
QUOTE(brigitiki @ 2015 04 30, 00:17)
Mb daro is graikisko jogurto,anciuviu,citrinos sulciu,garstyciu ir cesnako jei reikes proporciju,paklausiu SB
Kazkas panasaus. As dar vorcesterio padaza dedu. Paklausk, noreciau pameginti
QUOTE(bellizimo @ 2015 04 30, 11:15)
Sveikinimai!
QUOTE(Amelita @ 2015 04 30, 10:43)
Bronchitas ( pries menesi buvo plauciu uzdegimas)
nu negalim mes nesirgt siandien visa diena mazoji karkalais kazkokiais kvepuoja, jau erzina mane tas garsas,ir baisu daros
Mažoji šiąnakt išmiegojo nuo kažkur 22val iki 9val ryto Papuliai iki dabar neatsigauna, jau džiaugiuosi, kad dažniau valgo
Sveikinimai
Man tas pats Bet ir skauda kartais darant, tai jau einu kai visai prispiria reikalas
QUOTE(bellizimo @ 2015 04 30, 11:15)
Sveikinimai
QUOTE(Pinkusyte @ 2015 04 30, 11:31)
Man tas pats Bet ir skauda kartais darant, tai jau einu kai visai prispiria reikalas
QUOTE(aize @ 2015 04 30, 16:50)
Mažoji šiąnakt išmiegojo nuo kažkur 22val iki 9val ryto Papuliai iki dabar neatsigauna, jau džiaugiuosi, kad dažniau valgo
Sveikinimai
Sveikinimai
Nuo 22 iki 9 be atsikelimo ir be valgymo miegojo???
Kotais mažoji rėkti pradėjo maudoma Ir paskui valgė, jau užmigo, galvoju jau į lovytę kelti, bet kaip dėjo viską atgal Abi turėjom persirengti Ir soskino paskui papulį, bandžiau soskę duoti, tai zirzti pradėjo, netinka Jaučiu šiąnakt kelsis valgyt, nes nedavalgius bus... o aš naktinėju, įjungiau skalbenkę... labai nepatinka tas kvapas nuo atpylimo
Taip šiaip pabundu apie 6 aš, būdavo pasiimu ir duodu valgyt, nes papuliai pilni, o šįryt nebeėmiau net
QUOTE(Elkaa @ 2015 04 30, 21:33)
Nuo 22 iki 9 be atsikelimo ir be valgymo miegojo???
Taip šiaip pabundu apie 6 aš, būdavo pasiimu ir duodu valgyt, nes papuliai pilni, o šįryt nebeėmiau net
Ačiū už sveikinimus
aize, ir už ką tau čia taip gerai? aš džiaugiuosi, kai tik du kartus atsikelia..
aize, ir už ką tau čia taip gerai? aš džiaugiuosi, kai tik du kartus atsikelia..