Įkraunama...
Įkraunama...

2015 vasarinukai, 41 tema

Labas dienas...

Neįprasta man tokios temos sm be judesio biggrin.gif

QUOTE(Blue-Black @ 2015 06 22, 02:05)
Ateisiu ateisiu  ax.gif

nu pagaliau thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Pinkusyte @ 2015 06 22, 10:00)
Paliksi mus  verysad.gif

Tai kad nieks nieko nepalieka tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Paliksi mus  verysad.gif

Nepaliksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskio vaiko pakausis ir toliau slapiuoja. Tad vel tepu Fucidinu H. Ir bandysiu klausyt gyd nurodymu, tept pagal jos schema.
Atsakyti
QUOTE(bellizimo @ 2015 06 22, 01:28)
Nu žinok ne biggrin.gif nebuvau kūda, bet mano ūgis viską kompensuoja smile.gif 178cm atlaiko ir šiek tiek didesnį svorį biggrin.gif nu jau ateik ateik pas mus..  drinks_cheers.gif

Multiplex, jei nori į FB rašyk man až arba aizei  tongue.gif

mano svoris grizo priesnestukinis, bet kuno struktura ne, pilvas vis dar kyso, kad man keista, nes laiko jau nemazai praejo...

parasiau Aizei, sake pasitars del itraukimo, tai matyt dauguma nesutinka priimti .. sad.gif

Ar ir tebera ji alergiska jiems? Prisiziurit?

nelabai prisiziurim, kazkiek dar buna paberta, bet dideles bedos nera, tai nekreipiam demesio ... pvz alergiska kiausiniams, tai grynu kaiusiniu neduodu, bet neseku ten produktu, kur yra sudetyje kiausiniu ... duodu viska...

QUOTE(aize @ 2015 06 22, 12:37)
Labas dienas...

Neįprasta man tokios temos sm be judesio  biggrin.gif

aga.. labai nuobodu cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 06 22, 13:16)
Nepaliksiu  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2015 06 22, 13:23)
Maniskio vaiko pakausis ir toliau slapiuoja. Tad vel tepu Fucidinu H. Ir bandysiu klausyt gyd nurodymu, tept pagal jos schema.

Buvo taip ir anksciau? g.gif
Jo bandyk,nors man sake tept su kitu tepalu emolium berods 4-6 k-tai tepu 4 k. Ir rodos mazeja,gereja. Nu ne gi ta dieta turi poveiki toki g.gif
Papildyta:
QUOTE(multiplex @ 2015 06 22, 19:00)
mano svoris grizo priesnestukinis, bet kuno struktura ne, pilvas vis dar kyso, kad man keista, nes laiko jau nemazai praejo...

parasiau Aizei, sake pasitars del itraukimo, tai matyt dauguma nesutinka priimti .. sad.gif
nelabai prisiziurim, kazkiek dar buna paberta, bet dideles bedos nera, tai nekreipiam demesio ... pvz alergiska kiausiniams, tai grynu kaiusiniu neduodu, bet neseku ten produktu, kur yra sudetyje kiausiniu ... duodu viska...
aga.. labai nuobodu cia biggrin.gif

Tai aktyvinam pokalbius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinkusyte @ 2015 06 23, 11:12)

Buvo taip ir anksciau?  g.gif

Ta prasme ar slapiavo anksciau? Taip slapiavo. Paskui patepem vaistais, tada neslapiavo, paskui vel pradejo slapiuoti.
Atsakyti
Ar visos dar maitinat mp?
Atsakyti
Mano vaikas pietu miego miega po 4 valandas g.gif cia kažin normalu?
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 06 24, 17:16)
Mano vaikas pietu miego miega po 4 valandas  g.gif cia kažin normalu?

Dziaukis. smile.gif Reiskias jam tiek reikia.

As maitinu MP. Maniskis vakar sukarsciavo. Tempa nuo 38,2 iki 38,6. Kol kas nenumusinejau.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 06 24, 17:31)
Dziaukis. smile.gif Reiskias jam tiek reikia.

As maitinu MP. Maniskis vakar sukarsciavo. Tempa nuo 38,2 iki 38,6. Kol kas nenumusinejau.

As dzisugiuosi, dar daugiau dziaugciausi jei nakti taip biggrin.gif

Kažin nuo ko ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
baigesi musu smagiosios atostogos, grizom i LT is 30 C i 16 C doh.gif nesinorejo cia grizti unsure.gif Mazylis puikiai atlaike kelione, ten jautesi gerai, net labai. O pati irgi ilsejaus, vaikai visa diena grynam ore, siltas oras ir vanduo, gaminti/tvarkytis nereikia, nu ko daugiau sirdelei noret? cool.gif grizus i LT 3 dienas negalejau ivaziuoti i realybe, skaudejo skrandi, miego norejos ,dar ir db prie zemes traukia...

O siaip augam lyg ir normaliai 4 men -7800 ir 66,5 buvom, kita menesi jau pradesim manau primaitinima, kolkas valgom MP plius misinuka, kartais geriam obuoliu sultis, o jau mazdaug uz menesiuko sodyboje turi uzaugti sviezios bulves, morkos , spinatai ir kitos gerybes, tai ragausim ax.gif

Na,kaip ir reikejo tiketis, matau SM temele vos gyva. Gaila, kad dauguma aktyviai bendraujanciu nestukiu pkalbiuose, visiskai neuzsuka cia cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2015 06 24, 21:05)
Sveikos,
baigesi musu smagiosios atostogos, grizom i LT is 30 C i 16 C  doh.gif nesinorejo cia grizti unsure.gif  Mazylis puikiai atlaike kelione, ten jautesi gerai, net labai. O pati irgi ilsejaus, vaikai visa diena grynam ore, siltas oras ir vanduo, gaminti/tvarkytis nereikia, nu ko daugiau sirdelei noret? cool.gif  grizus i LT 3 dienas negalejau ivaziuoti i realybe, skaudejo skrandi, miego norejos ,dar ir db prie zemes traukia...

O siaip augam lyg ir normaliai 4 men -7800 ir 66,5 buvom, kita menesi jau pradesim manau primaitinima, kolkas valgom MP plius misinuka, kartais geriam obuoliu sultis, o jau mazdaug uz menesiuko sodyboje turi uzaugti sviezios bulves, morkos , spinatai ir kitos gerybes, tai ragausim ax.gif

Na,kaip ir reikejo tiketis, matau SM temele vos gyva. Gaila, kad dauguma aktyviai bendraujanciu nestukiu pkalbiuose, visiskai neuzsuka cia cool.gif  cool.gif  cool.gif

Sveika sugryzus! Smagu, kad pailsejot gerai. O as maniau, kad ir tu i FB pabegai mirksiukas.gif

As primaitint pradėsiu po 2 sav, anksti, žinau, bet jam bus geriau taip.
Atsakyti