Įkraunama...
Įkraunama...

2015 vasarinukai, 41 tema

QUOTE(Blue-Black @ 2015 06 05, 16:08)
Jau lyg anksciau buvau rasius, kad mazius mano isitempes visada buna, galvyte ištisai sukineja miegodamas, lovytej paguldytas rekia, visi varė, kad vaikas islepintas, o man širdis sake, kad kazkas ne taip. Nei healt nurse nei gp nieko nepatare, neliko nieko kito kaip kažko ieškotis pačiai. Taip ir suradau ta dede. Dabar mazyliui duodu šlykščių vaistų 2 kart dienoj, ir kelsim lovytes galą, kad neguletu visiskai gulsciai. Ir kita savaite vel vaziuosim pas ji. Jis man ir pasake, kad vaikio skrandukas neperdirba karves pieno kurio gauna su mp. O gydytojus tai  gun_bandana.gif reikia.
Jo nusiveziau, bet 3 menesius leidau kankintis ir dar apiburnodavau  doh.gif

atsimenu kad rasei,bet man genialu atrodo sugalvot kad reik kazkur pagalbos ieskot.Nes tikrai gali pagalvot kad toks vaikas ir tiek.Ka is tu leliu gali suprast. Nieko! saunuole 4u.gif
Atsakyti
Blue-black, nesigrauzk, mamuk! Saunuole esi, kad nepasidavei ir nenurasei irzlumui ar dar kam bedu, o ieskojai priezasciu. Dabar kai zinai kas yra, lengviau gyventi bus, padesit maziukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(life is but a dream* @ 2015 06 05, 17:00)

QUOTE(chiole @ 2015 06 05, 17:38)

Ačiū mamytes uz palaikymą, ka as be jūsų daryčiau! Bandau gerint jam gyvenimo sąlygas. Bet kas keisčiausia kai valgo is (.) atpylineja ir gana daug, is buteliuko ne g.gif
Atsakyti
Mazylis ismiegojo savo lovytej nuo 23.30 iki 2.30 ir nuo 3.30 iki 7 bigsmile.gif paskui pas mus lovoj iki 10 ( tik gaila dickis nemiegojo sianakt, su aukšta temperatūra dar ir veme, dantys kruminiai lenda doh.gif ačiū Die paskutiniai, šitam vaikui, tada broliui daiginsim doh.gif wub.gif ) tai būčiau ir as jau kaip žmogus pamiegojus cool.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes:) sugryzau i teviske:) kaip gera sugryzti paskaitineti ka cia prirase biggrin.gif vis neturiu kada prisijungti blush2.gif dar beje slaptazodi buvau pamirsus lotuliukas.gif kaip leliukai auga jusu?smile.gif maniskis jau didelis vyras sveria virs 7kg ir visi sako kad atrodo kaip puses metu biggrin.gif labai geras vaikis leidzia mamai pamiegoti naktimis:) gyvena pas mane lovoj nuo pat gimimo wub.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus šiandien vasara bigsmile.gif vacation1.gif vacation4.gif yahoo.gif
Atsakyti
Įtariu tuoj mišias reiks užsakyt lotuliukas.gif user posted image ir atsisveikint su šia tema unsure.gif

Atsakyti
Taaaip, visos išėjom į FB, ateik ir tu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 06 12, 15:44)
Įtariu tuoj mišias reiks užsakyt  lotuliukas.gif user posted image ir atsisveikint su šia tema  unsure.gif

Ateik ateik į FB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 06 12, 16:44)
Įtariu tuoj mišias reiks užsakyt  lotuliukas.gif user posted image ir atsisveikint su šia tema  unsure.gif

kazkaip per FB patogiau pasidare biggrin.gif labai retai is vis kada kompa jungiu, o tel visad po ranka, tai paskaitau paziuriu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiuncik @ 2015 06 14, 17:11)
kazkaip per FB patogiau pasidare biggrin.gif labai retai is vis kada kompa jungiu, o tel visad po ranka, tai paskaitau paziuriu...  4u.gif

sveikos
tai kaip laikytis salygos, kad truputi cia reikia pabendrauti, tik po to i fb priimsit, jei nera su kuo bendrauti.? smile.gif as vis isijungiu, ziuriu nera su kuo sneketi...
Atsakyti
QUOTE(multiplex @ 2015 06 17, 20:51)
sveikos
tai kaip laikytis salygos, kad truputi cia reikia pabendrauti, tik po to i fb priimsit, jei nera su kuo bendrauti.? smile.gif as vis isijungiu, ziuriu nera su kuo sneketi...

Visi uzsieme. smile.gif Maniskis jau sveria 7700 gr, ugis 62 cm. Rubuiliukas. Vis dar kankinames su odele. Pati jau minus 21 kg. Bet as dar turiu vilties, kad viskas nurims. Tik tam reikia laiko ir kantrybes.
Atsakyti