Sveikos! Seniai jau buvau beuzsukus cia, prisiduodu, kad augam gerai- siai dienai sveriam kazkur 6.3kg ir 62cm, palygint su vasarinukais, tai esam prie mazesniu
Mazas jau pamazu pradeda vartytis, ant sono jau pats nusivercia, pagalbos tik prireikia apsiverst ant pilvo, ranka jam daznai trukdo
As ketinu pradet primaitint po musu atostogu, t.y. kazkur liepos pabaigoj, kai bus mazdaug 5.5men- bus jau daug svieziu darzoviu is seneliu darzo, tai gales pradet ragaut
Nors manes jau visi klausineja, ar nepradejau duot tyreliu, bet patarejams atsaunu, kad be gydytojo palaiminimo nieko nepradesiu, o jos nuomone, reiktu paluket dar, kol padvigubins svori, prades nepakakt pieno, rodys dideli susidomejima musu maistu ir t.t.
Laukia musu seimos ir permainos: nuo kitos savaites iseinu dirbt, tai bandom ivest mp ir misiniu rezima, kol busiu darbe
Iki atostogu birzelio pab atskrenda mano mama priziuret sunelio, tada atostogos, o po to mano vyras iseina is darbo, tai pabus kazkiek, kol surasim aukle
Beje, labai smagu buvo paskaityt, kad Paulinai puikiai sekas, jau buvau pradejus pergyvent, kad visai nesirodo
nors suprantama, kad vaikai, seima, darbas atima turbut visa laika
QUOTE(Amelita @ 2015 05 27, 11:53)
Labas, buvome pas alergologus. Greiciausiai kita savaite gulsimes i ligonine. Kol kas atrasta, kad maziukas alergiskas pienui ir kiausiniams. Bet gyd sake gali buti, kad jis dar kaz kam alergiskas, bet kol kas alergijos duriukai nerodo. Isberta labai galvyte, veidukas. Kunelis pabertas vos vos. Seborejinis dermatitas labai stiprus. O dar alergija. Sekmadieni suvalgiau puse porcijos ledu ir stai koks rezultatas..Kad net siulo gultis i ligonine. Greiciausiai ir gulsiu, kad padarytu ir kitus tyrimus.
Hipoalergines dietos laikausi jau 2 menesius, o stai suvalgiau ledu..Nors ir iki ju galvyte buvo paberta..Visiskai berimas nepraeina, nors ir laikaus beveik nieko nevalgau..
Labai tikiuos, kad atras nuo ko jum tos alergijos
beje, nebutinai buna tik nuo maisto produktu, kartais gali alergizuot ir erkutes ar skalbikliai ar siaip dulkes, taip kad jokiu budu nekaltink saves