QUOTE(Prancuzyte @ 2015 05 27, 04:15)
Nu mano mama cia mane gruzina..cia anomalija..
Pas amne jeguar 137. Paprasta tokia. Bet kaip pradziai tai gerai galvoju bus. As taip vaikystei mrgau siut su mociutes tuo singeriu arnkuo ten...ggalvoju reik dabar vaikam padaryt si ta. O pas tave kas? Ir tu is kur moki. Suradau kursus zalgerio gatvei. Bandysiu registruotis.klausyk tada profesinis klausima..kkodel kai siuni, apatinis suulas veliasi..nnedaro grazios siules..ssiuna bet ten toks dtoras mazgas buna per visa siule..ko as nenureguliiuoju?
Gal pas ją pačią anomaliją kokia? Kas čia per kalbos. Jei mato, tėtis ilgas, ko prie vaiko kabinėtis..
Maniškis tiksliai nepasakysiu, bet 70cm plius minus ir sveria apie 6,8kg
4 mėnesiai
Dėl siūlų - ar vienodua siūlus esi įvėrus? Jei taip, perverk viską, pabandyk kitus, nes ir viršus ir apačia turi vienodi būti. Dar įtempimą bandyk viršutinio siūlo reguliuot
o ant kokios siūlės siuvant velia? Man vėlė vakar su viršutiniu adapteriu, bet nebuvau pėdelės iki galo nuleidus
žioplė aš..
QUOTE(Pinkusyte @ 2015 05 27, 07:41)
Labas rytas
Ar jusu mazyliu rankytes po nakties buna saltos nors ir miega miegmaisyje ir su kaldryte? Klojat iki pazastyciu?
Ar yra mazyliu,kurie nesitustina kasdien? Ka darot?
Maitinancios mamos,ar pastebejot,kad kmynai,esantys arbatoj kietina mazyliams viduriukus?
Miega su bodžiu ir kelnytėm, kloju pleduku jau tik. Šaltos būna nebent nusispardo ir jei kambaryje langas paliktas
QUOTE(sodo_spalvos @ 2015 05 27, 07:58)
Labas rytas,
vakar buvom pas ortopedą. Pagalvėlės dukrytei nebereikia,
Sveikinimai