QUOTE(puuupi @ 2015 05 15, 17:43)
Nezinau kiek istraukia, bet ilgam tikrai neuztekdavo - istempdavo nevalges max. 2 val (visus 5 men kol maitinau).
O kaip pilvas budavo?
Papildyta:
QUOTE(Blue-Black @ 2015 05 16, 00:00)
Įtariu teks pradet nusitraukinet piena ir maitint is buteliuko kaip ir pirmagimiui dariau. Tik is kur laiko gaut
Del laiko
truksta man jo
Papildyta:
QUOTE(brigitiki @ 2015 05 16, 10:27)
http://www.smythstoy...forest-bouncer/
geriausias zaislas sis gultukas
http://www.smythstoy...sical-pram-tie/
ir sita labiausiai megsta
turim ir kitu zaisliuku,bet juos trumpai patampo,paziuri ir tiek
mes miegam 3 kartus
pirmas miegas 10h - 1 valanda. Ilgasis miegas 13h - 3 valandos,nesvarbu ar lauke,ar namie,ismiega tiek pat. Ir paskutinis miegas 18.30h - 30min ir tada jau nakciai eina miegot 21.30-22h ir keliasi pora kartu 3h ir 6h,uzvalgo per 10min ir toliau parpia iki ryto
Turim gultuka panasu
Sveikos
MB isvaziavo parkavimo Sistema I masina deti,diena grazi,eisim su vaikais I zaidimu aikstele
Vakar buvau sopinge,po truputi perku visokias smulkmeneles dukrytes gimtadieniui,dar ir leliu vezima nupirkau,pora savaiciu iki gimtadienio beliko
Maziukas ka tik nuluzo,eisiu namus apsitvarkyt
Papildyta:
QUOTE(Blue-Black @ 2015 05 16, 13:37)
Praeita karta kai svėrė tai per mėnesį 2kg priauges buvo (bet ir ryjo non stopu tada) dabar laukiu 3 men patikrinimo tada zinosiu. Kad auga tai as matau, ir sysioja ir kakoja, bet gal daugiau uzvalges nakti ramesnis butu
Nes dabar tai košmaras vakar nuo 22.30 iki 01.15 migdziau
o nakti vel n kartu kėlėsi valgyt. Man isvis panašu, kad jis diena su naktim sumaises biski. O man miego trukumas belekoks dar gi viena atamana namie turiu
Dėmesio ir jėgų abiem reikia o pas mane ju didelis 0
nekokia vistik is manes mama...
Papildyta:
Ir dar maniskis dienos metu pavalgo tas kelias minutes, o paskui griebia tempia kanda rieciasi ir pyksta kaip nezinau kas na ir aišku daugiau nebevalgo, o matau kad dar norėtų tik jam kazkas netinka
Ko gero pilva skauda ir dujos kaupiasi nuo rezimo nebuvimo ir naktinio valgymo...mums buvo pan kol valgem belenkaip...
Tu sauni mama ir nekaltink saves,o del jegu tai popiet ju nebeturiu,o kartais ir jau ryte