QUOTE(doviliuke21 @ 2015 05 12, 09:32)
Labas rytas, retai beuzsuku bet kaip uzsuku viska saziningai perskaitau..
Pinkusyte, o jusu nesiunte??? Man rodos visus siuncia pas ortopeda apziurai.. mes jau antra karta eisim pasitikrinimui
Maniskiui, dar tolokai iki tol kol koja isides i burna. Vakar mankstinau biskuti tai nelabai jam patiko..
Mums po menesio mankstos prasides..
Amelita, man irgi zinok poreikis valgymui didelis anksciau taip niekad nebuvo, nu db pavalgai ir vel valgyt nori.. tikiuosiu kaip nustosiu maitint nebereikes tiek daug valgyt..
nes tada reikes naujo garderobo
Bet kaip keista vistiek turbur ciobreliu arbata nedaznai gerdavai, o taip stipriai alergizuodavo??
Dar nesiunte musu...ir gerai,nes mums vaziuot kur ant laiko,sudetinga
Masazas irgi kartu prasides?
Oi kaip as noriu valgyt!!! Kadangi prisiziuriu-tai svoris krenta jau.per daug net...
Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2015 05 12, 10:53)
Tikrai neuzsimano, net nepagalvojau,kad galetu
mano sese taip migdydavosi. O cia karteli pamaitinus paguldziau ji ir salia tas merliukas buvo. Pagriebe vaikas su rankyte ir vis sau ant veido deda. Ziuriu,kad kelios minutes ir miega. Po to pabandziau specialiai prie veiduko palaikyt ir suveike. Aisku, ne 100% veiksmingumas, bet uzmigt padeda. Kartais ant ranku pyksta, o va paguldai lovyten, iduodi merliuka ir ramus vaikas
)
CIa tokia leliukiska knygute tinkanti nuo gimimo.
Va tokia
Nu bandau ir as su tuo merliuku,jei suveiks,migduka reiks pirkt
Idomi knyga,LT yra pirkt?
Papildyta:
QUOTE(bellizimo @ 2015 05 12, 17:38)
Na va, dar virna vilnietė
smagu!
O tai gal nuo aplinkos? Pakeitei skalbimo miltelius? Aš vaikišais net savo ir MB rūbus pradėjau skalbti
Kviečiai vienas didesnių alergenų. Valgau tik ruginę duoną, ryžių, kukurūzų trapučius. Labai svarbu atsisakyti produktų su kiaušiniais
jei norisi pieno, gerk ryžių pieną.
Ai ir dar sakė, jei vaikas linkęs į alergijas ir naudoji kokosų/grikių čiužinuką, tai būtina pakeisti į paprastą poroloninį. Ir žinoma vilnonių pledukų nenaudot
Ar gerai isskalbia tavo rubus vaikiski milteliai?
Labai gerai avizu pienas,nealergizuoja.
Papildyta:
QUOTE(doviliuke21 @ 2015 05 12, 20:12)
Mes ketvirtadieni einam... sekmes Jums rytoj..
Man tuoj pas daktarus stresas bus eit, nes jis vaziuodamas visada uzmiega o tik pradeda ji apziuret pribudina ir i asaras is karto... paskui kaip isiverkia neina normaliai apziureti..
Man irgi stresas
Jojo,nei ka paklaust,tik greiciau rengt,o jei dar laikas valgymo...kaip tokiu isvengt ir sau palengvinti? Ka darot?
Papildyta:
QUOTE(brigitiki @ 2015 05 12, 23:34)
Mums dabar geriausias zaislas - FP gultukas,nuciupuneja zaisliukus is visu pusiu
paskui labai patinka zaisliuku rinkinys ant auto kedutes,irgi barskina,ciupineja. Buvau uzmirsus apie sita knygute,kaip tik mama prase nupirkti maziukui dovanu,tai reikes prigriebti sita knygute,turetu patikti
As neskiepyjau vaiku BCG skiepu
visus kitus gauna laiku
Sveikos
maziukas ismaudytas,pamaitintas ir miega jau,o as su zurnalu lovoj voliuojuosi
Jei nesunku,imesk kaip atrodo zaisliukai
reik ir mums kazko,tik nezinau ko