Amelita , pas kokį ortopedą buvot Karolinišių poliklinikoje? Ar iš karto echo daro? Kaip įspūdžiai?
Turiu galvosuki kaip gali svoris neaugti per 3 sav
,o drabuziai mazi,tysta i ugi,zandukai dideli.pieno truksta? Miega po 6 val nakti,sisioja daug,pampiai 6 yra.
,o drabuziai mazi,tysta i ugi,zandukai dideli.pieno truksta? Miega po 6 val nakti,sisioja daug,pampiai 6 yra.
QUOTE(Pinkusyte @ 2015 05 05, 16:27)
Turiu galvosuki kaip gali svoris neaugti per 3 sav
Tai gal į ūgį auga, o ne svorį?
Buvom ir mes šian TA - 6490g ir 63 cm per mėnesį nepilni 700g
QUOTE(bellizimo @ 2015 05 05, 19:41)
Tai gal į ūgį auga, o ne svorį?
Puiku nu kaip cia mums bus?
QUOTE(bellizimo @ 2015 05 05, 17:01)
Amelita , pas kokį ortopedą buvot Karolinišių poliklinikoje? Ar iš karto echo daro? Kaip įspūdžiai?
Labas. Buvome pas vyruka Jasiukeviciu Mindauga. Dare echoskopija. Visa apziura uztruko 8 minutes. Ispudziai normalus.
QUOTE(Amelita @ 2015 05 05, 21:18)
Labas. Buvome pas vyruka Jasiukeviciu Mindauga. Dare echoskopija. Visa apziura uztruko 8 minutes. Ispudziai normalus.
Bet iš karto vietoje padarė echo?
QUOTE(bellizimo @ 2015 05 05, 22:43)
Bet iš karto vietoje padarė echo?
Taip. Lyg 257 kabinete.
QUOTE(Pinkusyte @ 2015 05 05, 20:57)
Puiku nu kaip cia mums bus?
Labas rytas,
bent literatūroj rašo, kad kūdikiai auga šuoliais
Sveikos, mamos! Noreciau ir as prisijungti prie jusu burio, vis paskaitineju apie bendrus dziaugsmus ir rupescius.
Sunelis Oliveris gime vasario 15 d., 3860 g., 56 cm. Gimdziau VGN pas Bozena ir Skleriu. Maitinu pati, pieno uztenka. Per pirma menesi vyras priaugo 1 kg, per antra 1,2 kg, ugis dvieju menesiu buvo 62 cm. 18 diena vel eisim i TA, idomu kokie trecio menesio pasiekimai
Dienos metu valgo kas kelias valandas, nakti kelias du arba tris kartus, apsiformina per 10-15 min ir parpia toliau.
Masaziuka toki kazkoki darom patys bei pries kokias 3 savaites pradejom dinamine manksta daryt. Nuo trecio menesio planuoju i baseina vazinet, labai patinka jam vandenukas.
Sunelis Oliveris gime vasario 15 d., 3860 g., 56 cm. Gimdziau VGN pas Bozena ir Skleriu. Maitinu pati, pieno uztenka. Per pirma menesi vyras priaugo 1 kg, per antra 1,2 kg, ugis dvieju menesiu buvo 62 cm. 18 diena vel eisim i TA, idomu kokie trecio menesio pasiekimai
Dienos metu valgo kas kelias valandas, nakti kelias du arba tris kartus, apsiformina per 10-15 min ir parpia toliau.
Masaziuka toki kazkoki darom patys bei pries kokias 3 savaites pradejom dinamine manksta daryt. Nuo trecio menesio planuoju i baseina vazinet, labai patinka jam vandenukas.
QUOTE(Pinkusyte @ 2015 05 05, 13:03)
Aš ir kas 3h, jau kartais ir ilgiau pratempiam, jei prieš valgymo metą užmiega Tik va maniškis pavalgo per 10-15 min. Tik jei užsimiegojęs būna, tai pusvalandį valgo, bet ne ilgiau. Tai va įdomu, ar normalu, kad taip greit maniškis pavalgo? Kai į apžiūras tik kas mėnesį reikia eit, tai nežinau, ar pakankamai priaugsim per šį mėnesį.
QUOTE(multiplex @ 2015 05 06, 09:35)
sveikos, vasarinuku mamos
ar dar priimat nauju nariu? nors mes kovinukai (2 d.) , bet laukem vasari, tai paskaitinedavau jus slaptai kaip suprantu pagrinde bendraujate fb..man patogiau fb bendrauti,bet ar is karto priimate naujus narius?
ar dar priimat nauju nariu? nors mes kovinukai (2 d.) , bet laukem vasari, tai paskaitinedavau jus slaptai kaip suprantu pagrinde bendraujate fb..man patogiau fb bendrauti,bet ar is karto priimate naujus narius?
Aš ir norėčiau prisijungt FB, nes čia visai jau niekas nesilanko
Lankomes ir cia Man FB daug laiko atimtu. O, kai namie 3 vaikai, to laiko nera daug.