as irgi ieskau sniegiu arbuzu seklyciu, gal kas turite kelias parduoti?
QUOTE(_wHiTe RoSe_ @ 2016 02 29, 10:30)
as irgi ieskau sniegiu arbuzu seklyciu, gal kas turite kelias parduoti?
nugi prieš tai esančioj žinutėj aiškiai parašė, kur kreiptis
As noriu paklausti ar pas ka nors tie Sniegiai uzaugo? Pernai pirkau is Vitos labai grazius daigus, bet uzaugo tik teniso kamuoliuko dydzio arbuzai. Tuo karpu e seklose pirktos arbuzu seklos uaugino kazkur 1 kg vaisius.
QUOTE(sypt @ 2016 02 29, 10:45)
As noriu paklausti ar pas ka nors tie Sniegiai uzaugo? Pernai pirkau is Vitos labai grazius daigus, bet uzaugo tik teniso kamuoliuko dydzio arbuzai. Tuo karpu e seklose pirktos arbuzu seklos uaugino kazkur 1 kg vaisius.
pas Saintliną parodiniai auga ir tokiais kiekiais, kaip pietuose Vietoj jos paporinsiu, kad pas ją pieska, lengva žemė. Aš vis nesugebu palengvinti savo priemolio iki tokio lygio, kad ir pas mane didesni užaugtų. bet nenuleidžiu rankų , jau kitos daržovės auga, tai ir iki arbūzų nebedaug beliko
QUOTE(sypt @ 2016 02 29, 10:45)
As noriu paklausti ar pas ka nors tie Sniegiai uzaugo? ... e seklose pirktos arbuzu seklos uaugino kazkur 1 kg vaisius.
užauga Sniegiai ir virš 7 kg Pas man jie geriau nei moliūgai auga.
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2016 02 29, 10:52)
pas Saintliną parodiniai auga ir tokiais kiekiais, kaip pietuose Vietoj jos paporinsiu, kad pas ją pieska, lengva žemė.
ačiū, Palade
Taip, pas mane jie gerai jaučiasi ir priesmėly, ir lengvoj durpėj.
Pas mane irgi priemolis, tad arbuzams nelabai tinkamas. Reiks ir man pasigalvot kaip bent nedideli ploteli smelynuku paverst.Nors melionai pas mane puikiai auga.Nu jooo, as kilograminiu didziavausi, o pas Saintlina 7kg.Nu taip yra kur stebtis.Kazkaip pavydoka, kaip ir lietuviska kultura isvesta, o va uzsiauginti nepavyksta, siemet bandysiu eksperimentuot.
QUOTE(sypt @ 2016 02 29, 11:05)
Pas mane irgi priemolis, tad arbuzams nelabai tinkamas. Reiks ir man pasigalvot kaip bent nedideli ploteli smelynuku paverst.Nors melionai pas mane puikiai auga.
pas mane prieš 5 metus raudonas molis buvo, dabar jau priemoliu galiu pavadint
kaimynai prie mūsų kasė molį priekabomis, sakė, kad senovinį pečių paremontuot labai tinka, plytas darė
QUOTE(Paladė @ 2016 02 29, 11:10)
pas mane prieš 5 metus raudonas molis buvo, dabar jau priemoliu galiu pavadint
užtat pas jus vyšnios gerai augt turi
Siaip tai priemolis labai jau derlinga zeme, ale jei lietus uzmirkina, saule uzdziovina, merginos- asfaltas, o ne zeme gaunasi. Pernai aplink mus dar spalio pabaigoj bulves kase, lietaus lauke, traktoriai zemes neiare.
QUOTE(sypt @ 2016 02 29, 11:17)
Siaip tai priemolis labai jau derlinga zeme, ale jei lietus uzmirkina, saule uzdziovina, merginos- asfaltas, o ne zeme gaunasi. Pernai aplink mus dar spalio pabaigoj bulves kase, lietaus lauke, traktoriai zemes neiare.
Aš toj vietoj, kur paleidžiu arbūzus pastoviai pelenus iš pečiaus pilu. Nežinau kiek tiesos, bet mama sakė, kad močiutė taip priemolį pakeitė į gerą juodžemį.
QUOTE(Nakviša @ 2016 02 29, 12:35)
Aš toj vietoj, kur paleidžiu arbūzus pastoviai pelenus iš pečiaus pilu. Nežinau kiek tiesos, bet mama sakė, kad močiutė taip priemolį pakeitė į gerą juodžemį.
Nu pelenus as irgi naudoju ale kaip trasa. Nu ir kaip arbuzai pas jus uzauga?QUOTE(sypt @ 2016 02 29, 11:45)
Nu pelenus as irgi naudoju ale kaip trasa. Nu ir kaip arbuzai pas jus uzauga?
Sniegių sėklų neturėjau, tai auginau Crimson Sweet , Granathe H. Tai po 3-5 kg kamuoliai.