Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai ir cukinijos

Siunčiaus iš JAV.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 01 20, 18:52)
Ar tikrai turite Crown Prince? Jo sėklos baltos, labai greitai drėksta. Dildė naudojama Hokkaido, Jumbo Pink Banana ir pan. gelsvai rudom sėklom, kurios tikrai kietos, storos ir ilgai drėksta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIKA: 08 vasario 2016 - 12:42
QUOTE(yerena @ 2016 02 08, 12:43)
Siunčiaus iš JAV.

gal pardavėją galėtumėt nurodyti, bandyčiau persisiųsti 4u.gif
Atsakyti
uze3, prašau, http://www.rareseeds.com/
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 02 09, 14:21)

Ačiū 4u.gif O koks jų tikslesnis pavadinimas, nes nieko su žodžiu halloween nerandu.
Atsakyti
QUOTE(uze3 @ 2016 02 09, 14:51)
Ačiū 4u.gif O koks jų tikslesnis pavadinimas, nes nieko su žodžiu halloween nerandu.

Neskirstau pagal dydį, visus amerikiečiai naudoja dekoracijoms: New England Sugar Pie, Jack O'Lantern, Howden, Small Sugar, Baby Bear, Connecticut Field, Jack Be Little ir pan. Laba daug yra hibridų. Nežiūrėjau ką turi jie.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 02 09, 15:11)
Neskirstau pagal dydį, visus amerikiečiai naudoja dekoracijoms: New England Sugar Pie, Jack O'Lantern, Howden, Small Sugar, Baby Bear, Connecticut Field, Jack Be Little  ir pan. Laba daug yra hibridų. Nežiūrėjau ką turi jie.

O iš kokių jūs daug ir skanių sėklų prisirinkot? Šeimyna taip pat jas labai mėgsta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uze3 @ 2016 02 09, 15:34)
O iš kokių jūs daug ir skanių sėklų prisirinkot?

Konkrečiai iš Howden, bet sėklom auginu atokiau Danka Polka, Miranda, Olga, Kakai.
Atsakyti
Labai noreciau pabandyti arbuzus SNIEGIUS.Gal kas turite keleta seklyciu parduoti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, praėjusią vasarą mano cukinijos beveik nederėjo - gausybė gražių lapų, o vaisiai tik po 1-2 ant krūmų. Kas galėtų būti? Gal kad toje pačioje vietoje sodinta? O gal per traši žemė?
Atsakyti
O krūmai žydėjo? Kokiais žiedais? Gal netinkama veislė? Mano cukinijos auga visada ten pat, tik kasmet trešiam...
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 02 12, 23:24)
O krūmai žydėjo? Kokiais žiedais? Gal netinkama veislė? Mano cukinijos auga visada ten pat, tik kasmet trešiam...

Žydėjo, bet ne per daugiausiai. Gal bitutės buvo nedarbčios g.gif Skaičiau, kad tikslinga pačiam pasidarbuoti su vyriškuoju žiedu, bet bėda, kad nežinau, kaip juos atskirti doh.gif
Atsakyti