Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai ir cukinijos

QUOTE(vaidastep @ 2015 10 20, 13:39)
Na reiks pabandyt ,bet nelabai isivaizduoju kaip pasiseks ,nes vos peili ikišau i ji biggrin.gif

Pabandykit. Aš naudoju Tuperware skustuką, bet nėra skirtumo. Plonai plonai nuskuta. Aš ir farširuoju šiuos moliūgus, tada suplonėja(sukrinta) žievelė, ir ją galima skanauti.
Atsakyti
QUOTE(BaTika @ 2015 10 20, 12:27)
esė augina Danka Polka, belukščiai, labai skanūs ir sėklos super.


Aš iš tų belukščių verdu tyrsriubes su visom sėklom. Susiblenderiuoja ir duoda tokį riešutinį atskonį. Tikrai labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 10 20, 14:36)
Aš iš tų belukščių verdu tyrsriubes su visom sėklom. Susiblenderiuoja ir duoda tokį riešutinį atskonį. Tikrai labai skanu.

O AČIŪ, pabandysiu..va ko tik čia neišmoksti:)) geras tas portalas...
Dėkinga,......už patarimą...Būčiau nepagalvojus...
Atsakyti
Na pabandžiau as su tuo skustuku tupervariniu skust ta moliuga ,nu anei kaip doh.gif tai pasiemiau virtuvini kirvuka ,sukapojau juostelem ir paskui su peiliu po truputi nulupau doh.gif rankos visos pusletos ir supjaustytos doh.gif verysad.gif skonio skanus ,nu bet jei tokie kietaskuriai tai aina sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 10 21, 14:05)
Na pabandžiau as su tuo skustuku tupervariniu skust ta moliuga ,nu anei kaip  doh.gif tai pasiemiau virtuvini kirvuka ,sukapojau juostelem ir paskui su peiliu po truputi nulupau doh.gif rankos visos pusletos ir supjaustytos  doh.gif  verysad.gif skonio skanus ,nu bet jei tokie kietaskuriai tai aina sau biggrin.gif

Keista, tokio neturėjau moliūgo:)
gali būti, kai saulė taip įkaitino...."skūrą"
Atsakyti
QUOTE(BaTika @ 2015 10 20, 13:27)
Pabandykit.  taip lupu Uchiki Kuri, jie irgi labai kieti..bet patys skaniausi.

Jie visai ne kieti,vieni iš minkštesnių blink.gif Aš anuos su skūra naudoju.O va kokią ilgiau pastovėjusią Mariną,tai su Tupervariniu nelabai ir įsivaizduoju nuo ko pradėt skust schmoll.gif Juo labiau,kad jos požievis,jei palikt plonai kažkokiu būdu nuskutus,bais sumurzina patiekalą.Reikia storai rėžt,abo sriuba bus trydos spalvos cool.gif
Atsakyti
Man jie grazus, bet valgyti nemegstu.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 10 21, 14:05)
Na pabandžiau as su tuo skustuku tupervariniu skust ta moliuga ,nu anei kaip  doh.gif tai pasiemiau virtuvini kirvuka ,sukapojau juostelem ir paskui su peiliu po truputi nulupau doh.gif rankos visos pusletos ir supjaustytos  doh.gif  verysad.gif skonio skanus ,nu bet jei tokie kietaskuriai tai aina sau biggrin.gif

Idėsiu nuotrauką į savo dienoraštį. man tai gerai lupasi..gal tikrai labai stora žievėsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 10 21, 16:12)
Jie visai ne kieti,vieni iš minkštesnių  blink.gif Aš anuos su skūra naudoju.O va kokią ilgiau pastovėjusią Mariną,tai su Tupervariniu nelabai ir įsivaizduoju nuo ko pradėt skust  schmoll.gif Juo labiau,kad jos požievis,jei palikt plonai kažkokiu būdu nuskutus,bais sumurzina patiekalą.Reikia storai rėžt,abo sriuba bus trydos spalvos  cool.gif

Matyt, nevalgiau tokių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaTika: 21 spalio 2015 - 15:43
QUOTE(Chiromante @ 2015 10 20, 14:36)
Aš iš tų belukščių verdu tyrsriubes su visom sėklom. Susiblenderiuoja ir duoda tokį riešutinį atskonį. Tikrai labai skanu.

O tu tikra ,kad ten Danka Polka?Nes šitie man iš viso nevalgomi,o kaip ten iš jų dar gardžią sriubą išvirt sugebi ?Iš pašarinio... g.gif Net sultys jų vienų fe .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 10 21, 20:00)
O tu tikra ,kad ten Danka Polka?Nes šitie man iš viso nevalgomi,o kaip ten iš jų dar gardžią sriubą išvirt sugebi ?Iš pašarinio...  g.gif  Net sultys jų vienų fe .

na nežinau gal ne toks pavadinimas.. Žalios sėklos, be lukštų..man tai jie skanūs:) neleidžia man nuotraukos įdėti, matyt aš neturiu žinučių limito.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 10 21, 19:00)
O tu tikra ,kad ten Danka Polka?Nes šitie man iš viso nevalgomi,o kaip ten iš jų dar gardžią sriubą išvirt sugebi ?Iš pašarinio...  g.gif  Net sultys jų vienų fe .

Nu nežinau, NERA man taip identifikavo. Sakė, arba Danka Polka arba Miranda. Nu, žinok, tikrai labai skaniai gaunasi, šiandien taip pat buvių košę dariau - pusę bulvių, pusė moliūgo su visom sėklom. Man net žalia visai valgoma susirodė. Čia gal man, kol dar "на заграничныx винаx неизбалованная" biggrin.gif Nors pernai auginau tuos kriaušės formos buternutus, ar kaip jie ten, ir kažkokius nedidelius labai intensyviu oranžiniu minkštimu. Nematau kažkokio išskirtinio skirtumo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 10 21, 20:52)
Nu nežinau, NERA man taip identifikavo. Sakė, arba Danka Polka arba Miranda.

Jokio skirtumo, abudu pašariniai biggrin.gif Abudu tik dėl sėklų auginami, minkštimas labai nelabai, nebent sultims su kažkuo pamaišius.Sriuba susisluoksniuoja, troškinys pavandenija.O į košę pabandyt Mariną siūlyčiau arba kitą kokį krakmolingesnį.Aš ja iš viso bulves pakeičiu.O sriubai man labiausiai Hokaido tinka.Su visa visa skūra orkaitėj apkeptas.Kol nenusaldėja.
Atsakyti