Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai ir cukinijos

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 29 rugsėjo 2015 - 20:49
Ačiū visoms už atsakymus. Žiūrėsiu kaip tie pilkieji "hokaidai" laikysis ir į ką pavirs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2015 09 28, 19:42)

Dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
o aš vakar moliūgėlių inventorizaciją atlikau. Pasimetusi visai..... nebesuprantu kur koks smile.gif atskiriu tik hokaido, crown prince ir muskatinius, kurie jau pradėję keisti spalvą. O kiti tai velnias žino..... tikrai žinau kad sėjau carievna lieguška ir Marina. Bet kad jų dar daugiau rūšių..... neužsirašiau vištelė tai va dabar valgysiu ir nežinosiu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 09 28, 20:41)
Pas ką kreiptis dėl Sniegių sėklų?
Skolinga neliksiu.

pernai gavau iš vienos forumietės, tai jei tinka galiu pasidalinti keliomis, nes dar liko
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2015 09 30, 11:53)
pernai gavau iš vienos forumietės, tai jei tinka galiu pasidalinti keliomis, nes dar liko

Ir as labai norėčiau sniegių....
Tik matau kad Jūs ne iš Vilniaus, tai gal kuri arčiau gyvenanti galėtų pasidalinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2015 09 30, 10:53)

Susitariau. Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2015 09 29, 09:00)
Kokios sandėliavimo sąlygos reikalingos moliūgams?
Trumpiausiai išsilaiko šaltame ir drėgname rūsyje- pradeda pūti. Kai patalpoje ~20 C ir daugiau- moliūgai pradeda džiūti-raukšlėjasi odelė. Idealiausias variantas, kai patalpa yra sausa, bet šaltoka, apie 12 C- taip moliūgus išlaikome ir iki gegužės.

QUOTE(Paladė @ 2015 09 29, 09:10)
subrendę išsilaiko kambario temperatūroje gerai,  patikrinta. Iki vasaros ir muskatai, ir bananai išgulėjo. Tik nesubrendėlius anksčiau suvartojam, nes tie tikrai pradeda vysti.

Laba diena,
visai nebežinau, kur laikyti, kad išlaikyti ilgiau. Pernai laikiau ūkiniame pastate iki šalčių, bet ten drėgna ir šalta - pradėjo pūti. Sutempiau į rūsį, ten sausiau ir vėsu, bet jau buvo pagavę puvimo, ilgai nesilaikė. Verandos neturiu. Kur jūs laikote, kad išbūna moliūgai iki pavasario?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2015 10 02, 14:51)
Laba diena,
visai nebežinau, kur laikyti, kad išlaikyti ilgiau. Pernai laikiau ūkiniame pastate iki šalčių, bet ten drėgna ir šalta - pradėjo pūti. Sutempiau į rūsį, ten sausiau ir vėsu, bet jau buvo pagavę puvimo, ilgai nesilaikė. Verandos neturiu. Kur jūs laikote, kad išbūna moliūgai iki pavasario?

Virtuvėje ant spintelių gražius - kaip dekoras smile.gif dar galima ant palangių .... Ir meigamajame buvau kampe sukrovus - bet pelių bute nėra- taip ir nenulėkiau į puotą.... Pas mane puikiai išsilaiko sausame šiltame bute . Jei veislės tinkamos - žieminės.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2015 09 30, 11:38)
o aš vakar moliūgėlių inventorizaciją atlikau. Pasimetusi visai..... nebesuprantu kur koks smile.gif atskiriu tik hokaido, crown prince ir muskatinius, kurie jau pradėję keisti spalvą. O kiti tai velnias žino..... tikrai žinau kad sėjau carievna lieguška ir Marina. Bet kad jų dar daugiau rūšių..... neužsirašiau vištelė tai va dabar valgysiu ir nežinosiu ką biggrin.gif

Carevna-liaguska turi buti toks tams. pilkas gruobletas i Marina kazkiek nesa, bet cia prinokes ant pokelio tokia nuotrauka iki -10 kg velyvas.
pas mane tokio nerasta, nes nevisi buvo uzmezge.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 10 02, 19:49)
Carevna-liaguska turi buti toks tams. pilkas gruobletas i Marina kazkiek nesa, bet cia prinokes ant pokelio tokia nuotrauka iki  -10 kg velyvas.
pas mane tokio nerasta, nes nevisi buvo uzmezge.

Nu pas mane ju tikrai yra, tik va tiksliai nezinau kurie. Nes kyla abejoniu taro tamsiai zaliu ir tokiu sviesiau zaliu. Niekaip neatgaminu kokia dar viena veisle sejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2015 10 02, 14:51)
Kur jūs laikote, kad išbūna moliūgai iki pavasario?

kambary ant spintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 04 spalio 2015 - 20:44