Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai ir cukinijos

Nedygsta man arbūzai. schmoll.gif nei viena veislė. Kaip daiginat jūs?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 27, 12:25)
Nedygsta man arbūzai.  schmoll.gif nei viena veislė. Kaip daiginat jūs?

ant gyvatuko
Atsakyti
arbuzo seklos sudygo po paros, ikistos i zeme dar po 2-3 paru islindo. Bet cia sniegiai. O pirktines, kaiminka daigina pas mane, tai po geros sav. pradejo viena kita uodegyte rodytis. Laikau tarp vatos diskeliu, ant gyvatuko, temp. auksta, mazdaug 26-28 laipsniai
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 04 27, 12:25)
Nedygsta man arbūzai.  schmoll.gif nei viena veislė. Kaip daiginat jūs?

dedu į šlapius vatos diskelius (kur makiažui valyti), tarp jų sėklas, visą tai į uždaromą indelį ir ant gyvatuko. Dar nebuvo taip, kad nors viena nesudygtų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 27, 15:19)
dedu į šlapius vatos diskelius (kur makiažui valyti), tarp jų sėklas, visą tai į uždaromą indelį ir ant gyvatuko. Dar nebuvo taip, kad nors viena nesudygtų.

bandau šiemet natūraliai žemėse ,be vystyklų ,daigint g.gif
Atsakyti
Gavau dovanų pakelį arbūzų sėklų "Sugar Baby " , ant juoko pabandžiau daigint ant gyvatuko , sudygo 100 % . Susodinau , jau išleido skilčialapius. Niekad neauginau , paskaitydavau apie Sniegius , bet nedrįsau klenčyt sėklų . Dabar teks praktikuotis su "Sugar Baby" .
Dar sudygo cukinija " Alberello di sarzana " ar nepanaši į Romanesco ? Gal auginote , kaip ten dera jos ir ar skanios, reikia apsispręst , kiek pasilikt.user posted image
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2015 04 29, 12:45)
Gavau dovanų pakelį arbūzų sėklų  "Sugar Baby " , ant juoko pabandžiau daigint ant gyvatuko , sudygo 100 % . Susodinau , jau išleido skilčialapius. Niekad neauginau , paskaitydavau apie Sniegius , bet nedrįsau klenčyt sėklų . Dabar teks praktikuotis su "Sugar Baby" .
Dar sudygo cukinija " Alberello di sarzana " ar nepanaši į Romanesco ? Gal auginote , kaip ten dera jos ir ar skanios, reikia apsispręst , kiek pasilikt.user posted image

Užaugo pas mane , bet nesaldus buvo . Daugiau neauginsiu aš jo.
Man patiko iš pirktų : TIKRIEJI ARBŪZAI ZŁOTO WOLICY H.
Dabar auginiu tik Sniegius....
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2015 04 29, 12:45)
.

auginau šitą užpernai,cukinija ir tiek g.gif kadangi romanesco nesu ragavus,o mamkos aną bais giria,kad jai lygių nėr,tai šiemet tik romanesco ir negretionok pas mane augs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 27, 13:46)
arbuzo seklos sudygo po paros, ikistos i zeme dar po 2-3 paru islindo. Bet cia sniegiai. O pirktines, kaiminka daigina pas mane, tai po geros sav. pradejo viena kita uodegyte rodytis. Laikau tarp vatos diskeliu, ant gyvatuko, temp. auksta, mazdaug 26-28 laipsniai

Mano rankos atbulos. Melionai išsikalė beveik visi, moliūgų kai kurie patingėjo, bet arbūzai - nei vienas. O aš irgi vatos pagalvėlėje dėžutėje ant gyvatuko laikau nuo 20d. Ir nieko. g.gif ir pravėdinu, kad nesušustų. Nu nelenda man jie. angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 29, 11:59)
auginau šitą užpernai,cukinija ir tiek g.gif kadangi  romanesco nesu ragavus,o mamkos aną bais giria,kad jai lygių nėr,tai šiemet tik romanesco ir negretionok pas mane augs bigsmile.gif

as symet Negretionok irgi auginsiu, ir Kuand, abu pirma syki ax.gif
Atsakyti
Radau siltnamyje nusipirktu ir ziemai uzmirstu arbuzu seklu - bandyt daigint ar saltis bus kazkaip pakenkes?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2015 04 29, 12:58)
Užaugo pas mane , bet nesaldus buvo .

Alia koks pavadinimas "Sugar Baby "neatinkantis tikrovės , o tokie gražūs daigiukai , ką dabar su jais daryt ? Kaimynei jau daviau biggrin.gif , dar 8 liko.

O kuo ypatinga cukinija "negretionok" , tamsi ,skani , visli ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 29 balandžio 2015 - 14:00