QUOTE(sayonara @ 2015 05 23, 15:59)
sorry už uždelsimą, nervina.
p.s. šiandien buvau V. Kisarausko parodoje.
Nieko tokio
Mes irgi buvom antrą kartą. Labai patiko. Dabar akys užkliuvo už kitų dalykų, gal kurie pirmą kartą atrodė ne tokie svarbūs, ar tiesiog akys prabėgo. Vien ko verta KGB pažyma! O iliustruotos knygos. Man labiausiai užkliuvo Kisarausko nuotrauka, kur jis sėdi ant kažkokių detalių krūvos - tarsi jis pats būtų savo paveikslo dalis realybėje.
Taip, foto visokios. Bet nuotaikos ir istorijos sklindančios iš jų - pritraukia.
QUOTE(Nikonx @ 2015 05 23, 16:09)
Laba diena.Gal kas patars nuo ko cia reiktu pradeti skaityti.
Paskaityk keletą (3-5 paskutiniąsias temas). Paanalizuok nuotraukas: senbuvių ir naujokių. Suprasi, kas gerai/blogai atliekant namų darbus, ko iš jų reikalaujama.
Kuo daugiau fotografuok, surenk sau pvz. 30 dienų foto iššūkį kad ir tema "mano vaikas ir pliušinis meškutis" - pamatysi, kad norint padaryti 30 įdomių nuotraukų šia tema prireiks pasukti galvą. Kartais geras karas pavyks savaime, o kartais, kad ir kiek stengtumeisi - nebus nieko verto
Bet tai labai gera patirtis
Pasižiūrėk, paanalizuok žinomų fotografų nuotraukas. Pamatysi, kaip nuotraukos kalbasi su tavimi, kaip prasiveria akys ir kaip gali giliai kapstyti, pastebėsi tai, į ką anksčiau nekreipdavai dėmesio. Suvoksi, kas tau patinka, ko tu tikiesi iš fotografijos.
Viskas priklauso tik nuo tavęs. Sėkmės!