Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R-P @ 2015 05 18, 22:53)
nežinot koks čia fotografas? reik pavardės smile.gif kažkodėl užsislapstinęs

https://www.facebook...juostai?fref=ts

aij tiesa, stebėjot sapaudos fotografų nugalėtojų foto? kaip įspūdžiai? o gal kas gyvai dalyvavot apdovanojimuose?

Skaistė gi čia iš kudros, l.mėgiama:)

Neblogas tavo kadras, atviras interpretacijai;)
Atsakyti
QUOTE(Ele Gram @ 2015 05 18, 22:21)

QUOTE(Gaziulka @ 2015 05 19, 09:25)
Skaistė gi čia iš kudros, l.mėgiama:)

Neblogas tavo kadras, atviras interpretacijai;)

oij kaip ačiū smile.gif galvojau čia bus koks nors žilstelėjęs apie pem metų vyras biggrin.gif Skaistė pasirodo biggrin.gif

Kūdroj nedalyvauju, ten kažkaip gal mano IP ar kas užblokuota. Nors nei prisidirbus buvau nei ką. Bet prisijungti negaliu, nei prie senos anketos negalėjau, nei iš naujo regintis neduoda. O adminam pofik smile.gif rašiau per visur kur, bet nieks dėmesio nekreipia:) tai Say bent jau paslepė mano accountą ten, nes mėtėsi mano fotkės be priežiūros biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2015 05 18, 13:14)
Man patinka tavo nuotraukos, R-P  ax.gif Visada žiūrėdavau ir žavėdavausi, kaip paprastuose dalykuose galima matyti tiek daug.

Ir ši nuotrauka, tokia daugiaprasmė - joje gali matyti, ką tik nori.  4u.gif

O dėl tų analizių, tai ne, aš tikrai nesakau, kad dabar visos raštu analizuokite  blush2.gif Tiesiog tikėjausi, kad gal kas nors pažiūrės mano pasirinktą nuotrauką, paskaitys, ką aš parašiau ir pametės minčių: galbūt kažko nepastebėjau, galbūt kažkur visai ne į tuos dalykus atkreipiau dėmesį. Tiesiog, padės plėsti akiratį. Aišku, tai egoistiška tikėtis tiek daug  ax.gif o gal kas nors sakys, padaryk 10 nuotraukos analizių ir einam gert kavos, gyvai sudirbsiu tave  lotuliukas.gif
Na, o jei ir nebus nei taip, nei kitaip, vis tiek pešiu sau iš to naudos.

kavos galiu pakviesti ir nepažadėdama sudirbimo, jei tinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(R-P @ 2015 05 19, 17:25)
oij kaip ačiū smile.gif galvojau čia bus koks nors žilstelėjęs apie pem metų vyras biggrin.gif Skaistė pasirodo biggrin.gif

Kūdroj nedalyvauju, ten kažkaip gal mano IP ar kas užblokuota. Nors nei prisidirbus buvau nei ką. Bet prisijungti negaliu, nei prie senos anketos negalėjau, nei iš naujo regintis neduoda. O adminam pofik smile.gif rašiau per visur kur, bet nieks dėmesio nekreipia:) tai Say bent jau paslepė mano accountą  ten, nes mėtėsi mano fotkės be priežiūros biggrin.gif

aš pati jau ilgai ten nebeinu, nes nebelabai yra, su kuo ir apie ką bendrauti. pasiilgstu tos kūdros, kurią pažinau 2007 m. smile.gif
Atsakyti
ooo, kūdros ir aš pasiilgstu. Dažnai užeinu ir vis dar dienoraščiuose šmėžuoju. Savaitės geriausias pavartau. Bet visų laikų geriausios kaip buvo taip ir liko foto iš tų senų gerų laikų.. Mažai gerų darbų. Tikriausiai dauguma į kitą portalą kelia.
Atsakyti
Kudros adminas per ilgai ignoravo net elementarius zmoniu prašymus, tikėdamas bendruomeniškumo idėja - kad norintys fotografuoti susiburs ir darys ka norės patys. Kuri laika taip buvo, bet seni nariai po truputi traukėsi, vis tiek su laiku blėsta entuziazmas tokiam aktyviam dalyvavimui virtualioje erdvėje. O nauju bangų, chebru nesiusiformavo. Ignas dėjo bent truputi daugiau pastangų portalo palaikymui, tobulinimui, su laiku dauguma naujokų ir persikrauste
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2015 05 20, 09:54)
Kudros adminas per ilgai ignoravo net elementarius zmoniu prašymus, tikėdamas bendruomeniškumo idėja - kad norintys fotografuoti susiburs ir darys ka norės patys. Kuri laika taip buvo, bet seni nariai po truputi traukėsi, vis tiek su laiku blėsta entuziazmas tokiam aktyviam dalyvavimui virtualioje erdvėje. O nauju bangų, chebru nesiusiformavo. Ignas dėjo bent truputi daugiau pastangų portalo palaikymui, tobulinimui, su laiku dauguma naujokų ir persikrauste

šventa tiesa smile.gif kūdra užstagnavo ir sustojo.
Atsakyti
QUOTE(R-P @ 2015 05 18, 21:08)
dėl foto analizės, tai apie kompoziciją galiu paminėt, kad ne tik centrinis pozicionavimas atspindi visą nuotraukos kompoziciją. Kompozicija susideda iš daug dalių, elementų, ar kaip čia pavadint biggrin.gif tai va, pasinagrinėk šios fotos kompoziciją iš naujo wink.gif

Ačiū, pabandysiu. 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2015 05 20, 07:51)
kavos galiu pakviesti ir nepažadėdama sudirbimo, jei tinka biggrin.gif

Su malonumu smile.gif
Atsakyti
Dienos fotkė

Hindenburg Airship under construction The almost complete steel frame at the Zeppelin works at Friedrichshafen Germany.

Copyright: Everett Historical

user posted image
Atsakyti
R-P, įspūdinga smile.gif

Aster, negavai dar?
Atsakyti
patyrinėjimui kaip pasikeitėm per 100m

Dental work in a hospital, Cambridge, Massachusetts, photograph by Lewis Wickes Hine, February 1, 1917.
Copyright: Everett Historical

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-P: 22 gegužės 2015 - 21:21
ir dar........... smile.gif noriu primint, kad "vyksta" tema- autoportretas. Atgygit gi nu, prisikelkit! biggrin.gif

įmetu dar keletą nuorodų į žymių fotografų darbus, kurie čia daugeliui turbūt mintinai žinomi smile.gif

Vivian Maier

Famous Photographers’ Self-Portraits in Mirrors

ir selfiukai smile.gif kurie netinka temai autoportretas. Nors turbūt galima labai ir ginčytis, nes neaiški ta riba tarp vieno ir kito. Bent jau tose nuorodose kur selfiai, tai kelias fotkės aš priskirčiau autoportretui.

selfie

selfie2

na ir jei yra čia gyvos dvasios, galim padiskutuot, kuo skiriasi selfis nuo autoportreto. Aš tiesą pasakius tiksliai pati nežinau, tik nujaučiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-P: 22 gegužės 2015 - 23:30
QUOTE(sayonara @ 2015 05 22, 08:19)
Aster, negavai dar?

Ne sad.gif Nesuprantu, kas negerai. Juk adresą tikrai teisingą daviau, o per tą laiką jau ir kelių kitų siuntinių sulaukiau.
Atsakyti