Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R-P @ 2015 05 10, 15:22)
tada siūlau ir vyrui ND padaryt smile.gif nereikalingas ten manual fokusas

Laikant toj pacioj vietoj ir nejudinant tai niekaip nepavyks sufokusuot man tarkim kito daikto, o ar galima pasukt kamera tai abejoju, nes tuomet gausis kad labai jau čia lengva g.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2015 05 10, 17:23)
Laikant toj pacioj vietoj ir nejudinant tai niekaip nepavyks sufokusuot man tarkim kito daikto, o ar galima pasukt kamera tai abejoju, nes tuomet gausis kad labai jau čia lengva  g.gif

Siūlau youtube ar google focusing techniques užklausą 4u.gif Manau, pažiūrėjus keletą filmukų, viskas bus kur kas aiškiau. Na, ir žinoma, praverstų pavartyti fotoaparato instrukciją.
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2015 05 10, 17:56)
Siūlau youtube ar google focusing techniques užklausą  4u.gif Manau, pažiūrėjus keletą filmukų, viskas bus kur kas aiškiau. Na, ir žinoma, praverstų pavartyti fotoaparato instrukciją.

dekui, einu i youtube smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2015 05 10, 18:27)
dekui, einu i youtube smile.gif

pažiūrėjau rekomenduotą video, bet jis kaip matau veidrodinį fotiką naudojo. Man tikriausiai lengviau būtų su telefonu sufokusuot negu su savo fotiku. Skaičiau apie savo foto aparatą tai visi ne kokie atsiliepimai. Visgi reikia man veidrodinio fotoaparato, nes su šitu tikrai nesigaus man norimas rezultatas. Bandau trečia diena ir man neišeina. Sufokusuot sufokusuoju, bet man vistiek gaunasi du iš trijų ryškūs blush2.gif tarpai nėra maži tarp daiktų, ypač kad bandau su siūlų špulytėm jos nedidelės. dar šiandien bandžiau su pyragaičiais, bet vistiek man iš trijų du ryškūs būna. Labai nervuoja, nes manau kad su savo fotiku tikrai nieko nepavyks, nes visur kur pamokėlės vis kažkokio man trūksta nustatymo(nėra pas mane fotike). Kai apie jį pasiskaičiau tai jis tik gamtai gerai fotografuot, bet ne daugiau. Tas pats kas muilinė, tik didesnė. Reikės taupyt pinigėlius ir sugrįšt kai turėsiu gerą kamerą blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2015 05 10, 20:10)
Bandau trečia diena ir man neišeina.

parodyk fotkę, kažką ne taip gal darai.. dar kartą pažiūrėjau tavo fotiko aprašymą- viskas turėtų pavykt.
Atsakyti
QUOTE(R-P @ 2015 05 10, 19:38)
parodyk fotkę, kažką ne taip gal darai.. dar kartą pažiūrėjau tavo fotiko aprašymą- viskas turėtų pavykt.

Ištryniau, pamaniau kad vistiek nevykusios. O dabar jau tamsu, tai nebent eit prie šviesos įjungtos bandyt fotografuot? g.gif
Atsakyti
Na va pabandau ND1 :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 10 gegužės 2015 - 21:21
Tai, kad čia viskas gerai, fokusuoja fotikas taip kaip reikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2015 05 10, 20:23)
Tai, kad čia viskas gerai, fokusuoja fotikas taip kaip reikia. biggrin.gif

Na su lakais dabar pirma kartą bandžiau ir kažkaip gavosi geresnis rezultatas. Net pačiai labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2015 05 10, 21:21)
Na va pabandau ND1 :

tai, kad gerai fokusuoja smile.gif dar didesnius atstumus padaryk tarp objektų, ir fokusas dar labiau išryškės smile.gif tai taip, kad laukiam estetiško ND atlikimo, fotikas geras, belieka išmokt naudotis wink.gif
ir blykstės pasistenk nenaudot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-P: 10 gegužės 2015 - 22:28
QUOTE(R-P @ 2015 05 10, 21:26)
tai, kad gerai fokusuoja smile.gif dar didesnius atstumus padaryk tarp objektų, ir fokusas dar labiau išryškės smile.gif tai taip, kad laukiam estetiško ND atlikimo, fotikas geras, belieka išmokt naudotis wink.gif
ir blykstės pasistenk nenaudot..

Blykstės čia nenaudojau mirksiukas.gif tiesiog jau tamsu buvo,tai stalinė lėmpa buvo įjungta. Labiau noriu dieną fotografuoti, bet taip jau šiandien gavosi. Reikės dabar tik paruošti estetinę nuotrauką ir bandyti gauti tris taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2015 05 10, 22:39)
Blykstės čia nenaudojau  mirksiukas.gif  tiesiog jau tamsu buvo,tai stalinė lėmpa buvo įjungta. Labiau noriu dieną fotografuoti, bet taip jau šiandien gavosi. Reikės dabar tik paruošti estetinę nuotrauką ir bandyti gauti tris taip smile.gif

Šaunuolė mirksiukas.gif Bandyk, nepasiduok ir tau pavyks!
Atsakyti