Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos pradigelės smile.gif

na va, rodausi kokio gėrio man atsiuntė mamagutė bigsmile.gif žiauriai patikti cool.gif

user posted image

user posted image

na ir ta proga skelbiu naują žaidimą pasižaidimą smile.gif nemažai naujų veidų čia, ir šiaip kitos senokai matytos, tai vat ir pasivaidelenkit- AUTOPORTRETAS tongue.gif nežinau kokią čia datą skelbt, mėnesį, ar pusę metų ? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
ta pirma mamagutės atsiųsta tobula! neatsižiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2015 05 06, 17:59)
ta pirma mamagutės atsiųsta tobula! neatsižiūriu smile.gif

aha, aš irgi rolleyes.gif bet ir antra ne ką blogesnė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(R-P @ 2015 05 06, 19:36)
aha, aš irgi  rolleyes.gif  bet ir antra ne ką blogesnė bigsmile.gif

abi fain, bet ta pirma kažkokia ypatinga. ak ak, užpavydėjau Tau prizų biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Esu nauja čia, prisijungiau prie jusu Flickr, įkėliau štai šią nuotrauką.

user posted image

Namų darbus bandysiu atlikti su laiku, bet turiu vieną klausimą - ar būtinai turiu turėti profesionalų fotoaparatą, tą veidrodinį ar kaip jis ten. Šiuo metu fotografuoju su nikon coolfix L810. Tai darau tik savo malonumui, dirbti fotografijos srityje planų nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2015 05 06, 20:27)
Laba diena  4u.gif  Esu nauja čia, prisijungiau prie jusu Flickr, įkėliau štai šią nuotrauką.

Namų darbus bandysiu atlikti su laiku, bet turiu vieną klausimą - ar būtinai turiu turėti profesionalų fotoaparatą, tą veidrodinį ar kaip jis ten. Šiuo metu fotografuoju su nikon coolfix L810. Tai darau tik savo malonumui, dirbti fotografijos srityje planų nėra  4u.gif

sveika atvykus! smile.gif
fotografuoti gerai galima ir su mobilka, tik neišeis nd su mobilka atlikt biggrin.gif o su tavuoju fotiku viską atlikt galima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(R-P @ 2015 05 06, 21:40)
fotografuoti gerai galima ir su mobilka, tik neišeis nd su mobilka atlikt biggrin.gif  o su tavuoju fotiku viską atlikt galima wink.gif

Tuomet bandysiu atlikti artimiausiu metu, niekad nesu bandžius tokių dalykų, bet reikės pasistengti ir pažiūrėti kas gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Ryto žiūriniai: MARIE SJØVOLD

Atsakyti
QUOTE(R-P @ 2015 05 06, 13:53)

na va, rodausi kokio gėrio man atsiuntė mamagutė  bigsmile.gif 

oi, ačiū už reklamą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2015 05 07, 09:06)

o jau įsivaizdavau J/B nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

niekaip neprisiruošiu atlikti 5 ND. Na, bet kai jau mesiu ramentus į šalį, tai bus pirmasis darbas blush2.gif

Man juostinis dar per anksti.

Vilniečių mados tarpukariu čia .
Atsakyti
QUOTE(R-P @ 2015 05 06, 21:40)
fotografuoti gerai galima ir su mobilka, tik neišeis nd su mobilka atlikt biggrin.gif  o su tavuoju fotiku viską atlikt galima wink.gif

Parodžiau vyrui 1 ND užduotį, bet vyras sakė kad su mano fotiku man nieko nepavyks. nes reikia kad fotoaparate būtų manualus fokusas, o pas mane fotoaparate yra tik automatinis fokusavimas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2015 05 09, 15:48)
Parodžiau vyrui 1 ND užduotį, bet vyras sakė kad su mano fotiku man nieko nepavyks. nes reikia kad fotoaparate būtų manualus fokusas, o pas mane fotoaparate yra tik automatinis fokusavimas. blush2.gif

tada siūlau ir vyrui ND padaryt smile.gif nereikalingas ten manual fokusas
Atsakyti