sveikos pradigelės
na va, rodausi kokio gėrio man atsiuntė mamagutė žiauriai patikti
na ir ta proga skelbiu naują žaidimą pasižaidimą nemažai naujų veidų čia, ir šiaip kitos senokai matytos, tai vat ir pasivaidelenkit- AUTOPORTRETAS nežinau kokią čia datą skelbt, mėnesį, ar pusę metų ?
QUOTE(je t'aime @ 2015 05 06, 17:59)
ta pirma mamagutės atsiųsta tobula! neatsižiūriu
aha, aš irgi bet ir antra ne ką blogesnė
QUOTE(R-P @ 2015 05 06, 19:36)
aha, aš irgi bet ir antra ne ką blogesnė
abi fain, bet ta pirma kažkokia ypatinga. ak ak, užpavydėjau Tau prizų
Laba diena Esu nauja čia, prisijungiau prie jusu Flickr, įkėliau štai šią nuotrauką.
Namų darbus bandysiu atlikti su laiku, bet turiu vieną klausimą - ar būtinai turiu turėti profesionalų fotoaparatą, tą veidrodinį ar kaip jis ten. Šiuo metu fotografuoju su nikon coolfix L810. Tai darau tik savo malonumui, dirbti fotografijos srityje planų nėra
Namų darbus bandysiu atlikti su laiku, bet turiu vieną klausimą - ar būtinai turiu turėti profesionalų fotoaparatą, tą veidrodinį ar kaip jis ten. Šiuo metu fotografuoju su nikon coolfix L810. Tai darau tik savo malonumui, dirbti fotografijos srityje planų nėra
QUOTE(BigBang @ 2015 05 06, 20:27)
Laba diena Esu nauja čia, prisijungiau prie jusu Flickr, įkėliau štai šią nuotrauką.
sveika atvykus!
fotografuoti gerai galima ir su mobilka, tik neišeis nd su mobilka atlikt o su tavuoju fotiku viską atlikt galima
QUOTE(R-P @ 2015 05 06, 21:40)
sveika atvykus!
fotografuoti gerai galima ir su mobilka, tik neišeis nd su mobilka atlikt o su tavuoju fotiku viską atlikt galima
Tuomet bandysiu atlikti artimiausiu metu, niekad nesu bandžius tokių dalykų, bet reikės pasistengti ir pažiūrėti kas gaunasi
QUOTE(R-P @ 2015 05 06, 13:53)
oi, ačiū už reklamą
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2015 05 07, 09:06)
o jau įsivaizdavau J/B nuotraukas
QUOTE(R-P @ 2015 05 06, 21:40)
sveika atvykus!
Parodžiau vyrui 1 ND užduotį, bet vyras sakė kad su mano fotiku man nieko nepavyks. nes reikia kad fotoaparate būtų manualus fokusas, o pas mane fotoaparate yra tik automatinis fokusavimas.
QUOTE(BigBang @ 2015 05 09, 15:48)
Parodžiau vyrui 1 ND užduotį, bet vyras sakė kad su mano fotiku man nieko nepavyks. nes reikia kad fotoaparate būtų manualus fokusas, o pas mane fotoaparate yra tik automatinis fokusavimas.
tada siūlau ir vyrui ND padaryt nereikalingas ten manual fokusas