Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš fotografuoju savo malonumui, darau tai tikrai neprofesionaliai, bet tiesą sakant, man labiau patinka atrasti pačiai naujus dalykus. Buvau vienoje įvadinėje pamokoje apie fotografiją, tačiau iš jos nieko neišsinešiau. O mokytojas buvo iš tiesų geras smile.gif

Turiu veidrodinį Canon. Dabar atradau naują nemokamą programą šiek tiek apdirbti nuotraukas (programa vadinasi PhotoScape).

O čia šiek tiek mano nuotraukų: Words on Photos
Atsakyti
QUOTE(Jolkuciuke @ 2016 04 07, 10:28)
Aš fotografuoju savo malonumui, darau tai tikrai neprofesionaliai, bet tiesą sakant, man labiau patinka atrasti pačiai naujus dalykus. Buvau vienoje įvadinėje pamokoje apie fotografiją, tačiau iš jos nieko neišsinešiau. O mokytojas buvo iš tiesų geras smile.gif

Turiu veidrodinį Canon. Dabar atradau naują nemokamą programą šiek tiek apdirbti nuotraukas (programa vadinasi PhotoScape).

O čia šiek tiek mano nuotraukų: Words on Photos

neatidaro smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

rekomenduoju vilnietėms nueiti į NDG
user posted image

Šiuo metu vyksta labai puiki moderniojo Lietuvos meno paroda. Nuo Vienožinskio, Žmuidzinavičiaus, Kalpoko iki Kampo, Vaitekūno, Kasčiūnaitės ir dar jaunesnių, kurių pavardžių nepamenu 4u.gif

Mane labiausiai sujaudino ir sukrėtė ta mintis, kad 10 metų prieš mano močiutei iįeinant į laukus karves ganyt, jau tokie nuostabūs darbai gimdavo. Ir... Būtinai nueikite - nepasigailėsite.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2016 04 08, 08:34)

man rodo. Toks demotyvacija.lt stiliukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip suprantu, mano konkurso tema netinka. smile.gif Užmušiau temos atgaivinimą lotuliukas.gif
Gal tuomet bent portretų įkelkit?
Atsakyti
As jau sugalvojau temai turini, bet laiko labai stinga. smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

Mūsų Tauragės fotografų klubas FOTOJŪRA kviečia visus profesionalius, mėgėjus ir kitus prijaučiančius fotografus į V-ajį tarptautinį fotografų suvažiavimą, kuris vyks Tauragėje birželio 3-5 dienomis.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, turiu tokį klausimą - ar publikuodamos nuotraukas internete ant jų dedate logotipą arba copyright notice? Susikūriau tinklapį ir dabar galvoju, kaip ant nuotraukų uždėt užrašus, kad nesugadintų estetikos...
Atsakyti
Sveikos,

skaitiniai-žiūriniai:

Tina Lechner

user posted image

ir

Olivier Ramonteu

user posted image

Linkėjimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 gegužės 2016 - 10:22
Labos,

na, ką, sudirbau temos atgaivinimą su savo konkurso tema biggrin.gif
Gal iš tiesų ji buvo per sunki, net man pačiai nesisekė su įgyvendinimu.
Tik šį savaitgalį pavyko kažką į tą temą:

Auginu gyvenimo medį.
user posted image

Siūlau savanorei perimti konkursą ir paskelbti naują temą.
Arba, jei leistumėt man pasitaisyti, tai tiesiog padarykim portreto konkursą. Aš sakyčiau, jokių apribojimų technikai, laikas - siūlyčiau 2 savaites nuo šiandien, nes dabar saulės tikrai yra ir turėtų visos suspėti įgyvendinti savo idėjas.

Aš noriu įkelti šią nuorodą: https://www.flickr.com/photos/benier-burckel/

Atsakyti
Gera tema, bet labai plati. smile.gif Kaip ir ankstesnioji. Iš tos laisvės žmogus nežinai ko griebtis. biggrin.gif
Atsakyti
Na, tai gal kas nors pasiūlys geresnę temą smile.gif
Atsakyti