Aš fotografuoju savo malonumui, darau tai tikrai neprofesionaliai, bet tiesą sakant, man labiau patinka atrasti pačiai naujus dalykus. Buvau vienoje įvadinėje pamokoje apie fotografiją, tačiau iš jos nieko neišsinešiau. O mokytojas buvo iš tiesų geras
Turiu veidrodinį Canon. Dabar atradau naują nemokamą programą šiek tiek apdirbti nuotraukas (programa vadinasi PhotoScape).
O čia šiek tiek mano nuotraukų: Words on Photos
QUOTE(Jolkuciuke @ 2016 04 07, 10:28)
Aš fotografuoju savo malonumui, darau tai tikrai neprofesionaliai, bet tiesą sakant, man labiau patinka atrasti pačiai naujus dalykus. Buvau vienoje įvadinėje pamokoje apie fotografiją, tačiau iš jos nieko neišsinešiau. O mokytojas buvo iš tiesų geras
Turiu veidrodinį Canon. Dabar atradau naują nemokamą programą šiek tiek apdirbti nuotraukas (programa vadinasi PhotoScape).
neatidaro
Sveikos,
rekomenduoju vilnietėms nueiti į NDG
Šiuo metu vyksta labai puiki moderniojo Lietuvos meno paroda. Nuo Vienožinskio, Žmuidzinavičiaus, Kalpoko iki Kampo, Vaitekūno, Kasčiūnaitės ir dar jaunesnių, kurių pavardžių nepamenu
Mane labiausiai sujaudino ir sukrėtė ta mintis, kad 10 metų prieš mano močiutei iįeinant į laukus karves ganyt, jau tokie nuostabūs darbai gimdavo. Ir... Būtinai nueikite - nepasigailėsite.
rekomenduoju vilnietėms nueiti į NDG
Šiuo metu vyksta labai puiki moderniojo Lietuvos meno paroda. Nuo Vienožinskio, Žmuidzinavičiaus, Kalpoko iki Kampo, Vaitekūno, Kasčiūnaitės ir dar jaunesnių, kurių pavardžių nepamenu
Mane labiausiai sujaudino ir sukrėtė ta mintis, kad 10 metų prieš mano močiutei iįeinant į laukus karves ganyt, jau tokie nuostabūs darbai gimdavo. Ir... Būtinai nueikite - nepasigailėsite.
QUOTE(sayonara @ 2016 04 08, 08:34)
neatidaro
man rodo. Toks demotyvacija.lt stiliukas
Sveikos,
kaip suprantu, mano konkurso tema netinka. Užmušiau temos atgaivinimą
Gal tuomet bent portretų įkelkit?
kaip suprantu, mano konkurso tema netinka. Užmušiau temos atgaivinimą
Gal tuomet bent portretų įkelkit?
As jau sugalvojau temai turini, bet laiko labai stinga.
sveikos merginos,
Mūsų Tauragės fotografų klubas FOTOJŪRA kviečia visus profesionalius, mėgėjus ir kitus prijaučiančius fotografus į V-ajį tarptautinį fotografų suvažiavimą, kuris vyks Tauragėje birželio 3-5 dienomis.
Mūsų Tauragės fotografų klubas FOTOJŪRA kviečia visus profesionalius, mėgėjus ir kitus prijaučiančius fotografus į V-ajį tarptautinį fotografų suvažiavimą, kuris vyks Tauragėje birželio 3-5 dienomis.
Sveikos, turiu tokį klausimą - ar publikuodamos nuotraukas internete ant jų dedate logotipą arba copyright notice? Susikūriau tinklapį ir dabar galvoju, kaip ant nuotraukų uždėt užrašus, kad nesugadintų estetikos...
Labos,
na, ką, sudirbau temos atgaivinimą su savo konkurso tema
Gal iš tiesų ji buvo per sunki, net man pačiai nesisekė su įgyvendinimu.
Tik šį savaitgalį pavyko kažką į tą temą:
Auginu gyvenimo medį.
Siūlau savanorei perimti konkursą ir paskelbti naują temą.
Arba, jei leistumėt man pasitaisyti, tai tiesiog padarykim portreto konkursą. Aš sakyčiau, jokių apribojimų technikai, laikas - siūlyčiau 2 savaites nuo šiandien, nes dabar saulės tikrai yra ir turėtų visos suspėti įgyvendinti savo idėjas.
Aš noriu įkelti šią nuorodą: https://www.flickr.com/photos/benier-burckel/
na, ką, sudirbau temos atgaivinimą su savo konkurso tema
Gal iš tiesų ji buvo per sunki, net man pačiai nesisekė su įgyvendinimu.
Tik šį savaitgalį pavyko kažką į tą temą:
Auginu gyvenimo medį.
Siūlau savanorei perimti konkursą ir paskelbti naują temą.
Arba, jei leistumėt man pasitaisyti, tai tiesiog padarykim portreto konkursą. Aš sakyčiau, jokių apribojimų technikai, laikas - siūlyčiau 2 savaites nuo šiandien, nes dabar saulės tikrai yra ir turėtų visos suspėti įgyvendinti savo idėjas.
Aš noriu įkelti šią nuorodą: https://www.flickr.com/photos/benier-burckel/
Gera tema, bet labai plati. Kaip ir ankstesnioji. Iš tos laisvės žmogus nežinai ko griebtis.
Na, tai gal kas nors pasiūlys geresnę temą