Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

biggrin.gif ir man patiko sis variantas
Atsakyti
Na ką, metas skaičiuoti mobiliografijos konkurso rezultatus! mirksiukas.gif Prisipažinsiu, tikėjausi didesnio aktyvumo - nors bendram temos fone 9 dalyviai gal ir nėra blogai smile.gif Juolab fotografuoti telefonu visgi yra savotiškas iššūkis - smagu, kad atsirado norinčių jį priimti 4u.gif

Konkursui pateiktos nuotraukos labai skirtingos - spalvomis, technika, nuotaika, tematika... labai įdomu buvo jas peržiūrinėti, ir gana sunku išsirinkti, kuri gi taps favorite. Užkabino Ich tulpės, lunamejos kriauklytės, tobulai minimalistinė sayonaros kompozicija... Bet mano akys vis sugrįždavo prie pavasarinės šviesos pliūpsnyje švytinčios pūstašonės vazos sodrių šešėlių fone. Šios nuotraukos autorė ir tampa konkurso nugalėtoja 4u.gif

Sveikinu Aster, laukiu adreso į AŽ ir kviečiu skelbti naują konkursą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 22 kovo 2016 - 23:44
QUOTE(Jurzole @ 2016 03 22, 23:42)
Na ką, metas skaičiuoti mobiliografijos konkurso rezultatus!  mirksiukas.gif  Prisipažinsiu, tikėjausi didesnio aktyvumo - nors bendram temos fone 9 dalyviai gal ir nėra blogai  smile.gif  Juolab fotografuoti telefonu visgi yra savotiškas iššūkis - smagu, kad atsirado norinčių jį priimti  4u.gif

Konkursui pateiktos nuotraukos labai skirtingos - spalvomis, technika, nuotaika, tematika... labai įdomu buvo jas peržiūrinėti, ir gana sunku išsirinkti, kuri gi taps favorite. Užkabino Ich tulpės, lunamejos kriauklytės, tobulai minimalistinė sayonaros kompozicija... Bet mano akys vis sugrįždavo prie pavasarinės šviesos pliūpsnyje švytinčios pūstašonės vazos sodrių šešėlių fone. Šios nuotraukos autorė ir tampa konkurso nugalėtoja  4u.gif

Sveikinu Aster, laukiu adreso į AŽ ir kviečiu skelbti naują konkursą  4u.gif

Sveikinimai ir laukiam naujos temos thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikinimai, Aster smile.gif
Atsakyti
Oho! Vos nuo kėdės nenukritau ax.gif Ačiū. Tikrai nesitikėjau.

Nauja tema. Vieno žmogaus istorija.
Temai nuotraukas teikiame iki 04-24
---
Mobiliografija/juosta/dslr

Ir nuoroda:
Sandra Strazdaitė
Labai man artimos jos nuotraukos. Gaila, kad čia tik labai mažai jos darbų ir ne kažką gali rasti paieškoj.
Atsakyti
Ji turi instagramą. 4u.gif
https://www.instagram.com/sandratamos/
Atsakyti
Ačiū, Ka 4u.gif

Fotošopo nemylėtojoms http://petapixel.com...e-now-100-free/

Ir štai įdomi istorija apie foto žurnalizmą. Fotožurnalizmas pozuoti draudžiama. (?) (!)
Atsakyti
Aster, "Vieno žmogaus istorija" viena nuotrauka, ar serija?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 03 25, 10:41)
Aster, "Vieno žmogaus istorija" viena nuotrauka, ar serija?

Viena nuotrauka
Atsakyti
Kad nebūtų tuščia (telefonas)..smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 balandžio 2016 - 07:12
buitiako biškis. Ne tik ilgai fotkinu, bet ir prisiruošiu išryškint irgi nepergreičiausiais. Tai gaunasi, kad juostos voliojasi pusmečiais smile.gif

2015m. ruduo

Intrigos

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas, nubundančios ir vėl užmiegančios temos dalyvės.
Mane ištiko kažkokia su fotografavimu susijusi krizė. Ne ta, kur "nieko nefotografuoju, fotoaparatas dulka", bet kažkokia kitokia. Trokštu nuomonių, įžvalgų, pabarimų, pagyrimų, patarimų, pranašavimų, suniekinimų, sutrypimų ar dar ko nors... Bet ko. Vėl toks poreikis bendraminčių... Jaučiuosi išalkusi bendrystės. Noriu susitikti, noriu drauge eiti į parodas... Gal kam nors irgi panašiai? smile.gif

user posted image by Ieva
Atsakyti