Aš tai visai nepopuliari pabūsiu Turiu omenyje lyginant su tuo, kas dedama šiame forume į žiūrinius, skaitinius ir kt... Ir mano mėgstamų sąraše kur kas dažniau atsiduria ne tie fotografai, kurie vaizduoja realybę, o tiek kurie kuria "nerealybę", kitą tikrovę ir kitus pasaulius:
Seku Alex Stoddard
Jullie De Waroquier
Super nereali, peržiūrėti ir video ir nuotraukos ir daug kitų dalykų, nuostabi nerealybių kūrėja Brooke Shaden
DievinuOleg Oprisco
Iš portretistų seku:
Marina Refur
Raisin D'Etre
Jau čia buvo minėtas Matthias Leberle
QUOTE(gotte @ 2016 03 02, 14:17)
Aš tai visai nepopuliari pabūsiu Turiu omenyje lyginant su tuo, kas dedama šiame forume į žiūrinius, skaitinius ir kt... Ir mano mėgstamų sąraše kur kas dažniau atsiduria ne tie fotografai, kurie vaizduoja realybę, o tiek kurie kuria "nerealybę", kitą tikrovę ir kitus pasaulius:
Seku Alex Stoddard
Jullie De Waroquier
Super nereali, peržiūrėti ir video ir nuotraukos ir daug kitų dalykų, nuostabi nerealybių kūrėja Brooke Shaden
DievinuOleg Oprisco
Iš portretistų seku:
Marina Refur
Raisin D'Etre
Seku Alex Stoddard
Jullie De Waroquier
DievinuOleg Oprisco
Iš portretistų seku:
Marina Refur
Raisin D'Etre
nemanau, kad yr kokie nors ribojimai ar populiarumai. kai randi ką nors įdomaus Tau, dėk. esu įsitikinusi, kad atsiras besidominčių ačiū, kad pasidalinai
QUOTE(gotte @ 2016 03 02, 15:17)
Aciu uz nuoroda, nuostabios jo nuotraukos, negaliu akiu atitraukti
Sveiki. Neesu profesionali fotografė, bet labai mėgstu fotografuoti. Dažniausiai fotografuoju, tai įvairias gėles mamos sodyboje bet jau manau atėjo laikas, kai noriu nuotraukose matyti kažkokią mintį, idėją, o ne tik paprasčiausiai nuspausti mygtuką. Matau grupė šiek tiek aprimusi, bet tikiuosi vistiek šauniai susibendrausim. Perskaičiau jau 10 temų, taip įdomu ir kuo daugiau skaitau tuo dar daugiau vis noriu skaityt temų, labai įtraukia, tik gaila, kad daug nuotraukų nerodo jau... bet kurias dar rodo, tai tos nuotraukos fantastiškos, dar man iki tokio lygio tobulėt ir tobulėt, ir ne tik fotografavime bet ir poto jų redagavime.
Labai patiko mintis su namų darbais, tikrai jų atlikimas manau priduoda ir teorinių žinių ir jas bandant atlikt išsilaisvina kūrybinė gyslelė Su laiku po truputį bandysiu ir aš jas atlikt.
Gal būčiau taip netikėtai ir neįsiveržus į temą, bet ankstesnėse temose skaičiau, kad mėgstate eit į fotografijų parodas ir kaip tik pamačiau reklamą, kad mano mieste atidarė Romualdo Vaitkaus parodą. Galvoju nueit pasižiūrėt. Kokia jūsų nuomonė apie šį fotografą?
Labai patiko mintis su namų darbais, tikrai jų atlikimas manau priduoda ir teorinių žinių ir jas bandant atlikt išsilaisvina kūrybinė gyslelė Su laiku po truputį bandysiu ir aš jas atlikt.
Gal būčiau taip netikėtai ir neįsiveržus į temą, bet ankstesnėse temose skaičiau, kad mėgstate eit į fotografijų parodas ir kaip tik pamačiau reklamą, kad mano mieste atidarė Romualdo Vaitkaus parodą. Galvoju nueit pasižiūrėt. Kokia jūsų nuomonė apie šį fotografą?
Primenu, kad tebevyksta mobiliografijos konkursas "Šviesa" Flickr grupėje kol kas tik dvi nuotraukos... Kelkitės, fotografuokit, dalyvaukit!
QUOTE(Jurzole @ 2016 03 09, 13:13)
Primenu, kad tebevyksta mobiliografijos konkursas "Šviesa" Flickr grupėje kol kas tik dvi nuotraukos... Kelkitės, fotografuokit, dalyvaukit!
tai kad šviesa užgesinta, blin
o butina i flickr det? as tik cia ikeliau
lunameja, ačiū labai už atviruką!!!
Tikrai taip
QUOTE(djgama @ 2016 03 09, 22:42)
o butina i flickr det?
Tikrai taip
aš ta kuri turbūt labiausiai labiausiai rėkaujo, kada čia tema bus paskelbta, ir tuo viskas pasibaigė
Ooo, taip greit! saunu. Tik labai atsiprasau jei pasiglamzes
Konkursine nuotrauka.
Konkursine nuotrauka.