Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Niekas neskuba nuotraukų konkursui dėti - visos kaupiatės ir ieškot gražios šviesos, ane? mirksiukas.gif

QUOTE(saigha @ 2016 02 23, 07:12)
Kadangi mano naują telefoną atėmė " garantiniam taisymui" - po savaitės sugedo  doh.gif
bash.gif  , o pro šviesą pravažiuot negalėjau - teko išbamdyti turimą pakaitinį Samsungą - gaidys, o ne telefonas, todėl čia tik bandymas - ne konkurso tvarka smile.gif

Tikrai graži šviesa. J/b ir su trupučiu grūdo visai geras mobiliografinis kadras būtų smile.gif

QUOTE(Aster @ 2016 02 23, 19:08)
Vėl aš  ax.gif

Jei yra ką komentuoti, būsiu dėkinga už pastabas  4u.gif

Man abi patinka. Pirmoj tas sujauktas rankšluostis ar kas ten dėmesį blaško, bet gražios spalvos, šviesa, įdomu dairytis po kadrą. Antra man būtų tobula, jei būtų daugiau erdvės. Galvoju, kad kvadratas tiktų čia.

QUOTE(sayonara @ 2016 02 24, 08:15)
Ryto žiūriniai: Alex Webb

Žiūrint jo foto, mintyse vietomis norėjosi sakyti - spalvotas Bresson'as.

Interviu su juo

Ačiūūūū! 4u.gif Dar vienas perliukas į mano gatvės fotografijos skrynelę thumbup.gif Ir interviu labai įdomus.

"My photography at its purest is about response, about visual exploration, about discovery. On one level, if I knew what it was I wanted in advance, I'm not sure I would choose photography as a medium. Part of what excites me about photography is its very uncertainty, the fact that it is not just the photographer, but the vagaries of the world that result in the photograph. If I had a greater inkling of just what I wanted in advance, why not choose a medium where there is much greater imaginative control, like painting?"

"I feel the space, the light, the color, the form and the scene simultaneously. I'm not thinking, I'm sensing the street. For me, color isn't just about color, light isn't just about light, space isn't just about space, form isn't just about form. I'm intrigued with the emotional and sensory tenor of these elements."

QUOTE(sayonara @ 2016 02 24, 13:20)
Popietės skaitiniai: Kai Narcizas atgyja

Pasigirkit, prašau, kokiam maždaug skaičiui asmenų buvo įdomus šis str., kas perskaitėt iki galo ir pajutot kažką gavę. Ačiū.

Nebuvau nieko girdėjusi apie šiuos brolius, ir jų darbų nesu mačiusi. Specialiai nežiūrėjau, ko neperskaičiau viso straipsnio. Labai įdomi analizė, įtraukė beveik labiau nei patys darbai. Ir dar užkliuvau už pavadinimo. Eisiu pasiskaityti apie Narcizą, nes iki šiol tas vardas man siejosi tik su gėrėjimusi savimi - brolių darbuose to neįžvelgiu.

QUOTE(sayonara @ 2016 02 24, 15:13)
Dėkui, merginos. Man svarbu žinoti, kad kažkas skaito. Na, nors vienas žmogus lai skaito, antraip paskęsčiau beprasmybėje biggrin.gif

Ir anksčiau skaitydavau, ir toliau skaitysiu, tu tik dalinkis... smile.gif
Atsakyti
oi ne cia papuoliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 24 vasario 2016 - 19:56
QUOTE(sayonara @ 2016 02 24, 13:20)

Pasigirkit, prašau, kokiam maždaug skaičiui asmenų buvo įdomus šis str., kas perskaitėt iki galo ir pajutot kažką gavę. Ačiū.

perskaičiau. Kažkur man jie matyti. Bet dar video susiradau pažiūrėti, kaip vyksta pats procesas. Buvo įdomu, bet nuo detalesnių komentarų susilaikysiu.
Atsakyti
Turiu klausimą, nesusijusį su fotografija, bent jau ne tiesiogiai. Kaip į Instagram įkelti tarkim juostelinės foto, ar su skaitmena darytas. Kol kas moku tik tas iš telefono įkelti. smile.gif
Atsakyti
Ačiū, visoms už komentarus 4u.gif Deduosi viską galvon, nežinau, ar iš karto taip jau ims ir pavyks viską realizuoti, na bet su laiku. Kaip ten sako: pavtorenie - mat' učenie.

Aš irgi skaitau ir žiūriu visas tavo nuorodas, Say. Kitas nuorodas irgi visuomet aplankau. Ačiū, kad dalinatės!

QUOTE(Kodėlčius @ 2016 02 25, 09:01)
Kaip į Instagram įkelti tarkim juostelinės foto, ar su skaitmena darytas.

Aš siunčiuosi sau į kokį messengerį/viberį nuotraukas, išsisaugau telefone ir tada post'inu. Iš kompo instagramas postinti neleidžia.

Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2016 02 25, 09:13)
Aš siunčiuosi sau į kokį messengerį/viberį nuotraukas, išsisaugau telefone ir tada post'inu. Iš kompo instagramas postinti neleidžia.

hey, ačiū. GAvosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčius @ 2016 02 25, 09:01)
Turiu klausimą, nesusijusį su fotografija, bent jau ne tiesiogiai. Kaip į Instagram įkelti tarkim juostelinės foto, ar su skaitmena darytas. Kol kas moku tik tas iš telefono įkelti.  smile.gif

Įkelti foto į tel, ir iš jo kelti į instangram. Iš kompo neįkelsi
Atsakyti
Aš tam reikalui naudoju dropbox'ą. smile.gif
Atsakyti
Ryto žiūriniai: Street photo; Švelnūs portretai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 26 vasario 2016 - 08:52
QUOTE(sayonara @ 2016 02 26, 09:50)

Say, dėkui, labai patiko viskas.. ypač portretai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2016 02 26, 08:50)

Aciu! Street photo jau buvau macius, bet man gera vel i juos akis paganyti! O portretai - awesome!
Aciu, uz nuorodas thumbup.gif
Atsakyti
Šeštadienio rytui.

Ir dar. Gaila, tik neradau, kur būtų visos nuotraukos...
Atsakyti