QUOTE(saigha @ 2016 02 23, 07:12)
Kadangi mano naują telefoną atėmė " garantiniam taisymui" - po savaitės sugedo
, o pro šviesą pravažiuot negalėjau - teko išbamdyti turimą pakaitinį Samsungą - gaidys, o ne telefonas, todėl čia tik bandymas - ne konkurso tvarka
, o pro šviesą pravažiuot negalėjau - teko išbamdyti turimą pakaitinį Samsungą - gaidys, o ne telefonas, todėl čia tik bandymas - ne konkurso tvarka
Tikrai graži šviesa. J/b ir su trupučiu grūdo visai geras mobiliografinis kadras būtų
QUOTE(Aster @ 2016 02 23, 19:08)
Man abi patinka. Pirmoj tas sujauktas rankšluostis ar kas ten dėmesį blaško, bet gražios spalvos, šviesa, įdomu dairytis po kadrą. Antra man būtų tobula, jei būtų daugiau erdvės. Galvoju, kad kvadratas tiktų čia.
QUOTE(sayonara @ 2016 02 24, 08:15)
Ryto žiūriniai: Alex Webb
Žiūrint jo foto, mintyse vietomis norėjosi sakyti - spalvotas Bresson'as.
Interviu su juo
Žiūrint jo foto, mintyse vietomis norėjosi sakyti - spalvotas Bresson'as.
Interviu su juo
Ačiūūūū! Dar vienas perliukas į mano gatvės fotografijos skrynelę Ir interviu labai įdomus.
"My photography at its purest is about response, about visual exploration, about discovery. On one level, if I knew what it was I wanted in advance, I'm not sure I would choose photography as a medium. Part of what excites me about photography is its very uncertainty, the fact that it is not just the photographer, but the vagaries of the world that result in the photograph. If I had a greater inkling of just what I wanted in advance, why not choose a medium where there is much greater imaginative control, like painting?"
"I feel the space, the light, the color, the form and the scene simultaneously. I'm not thinking, I'm sensing the street. For me, color isn't just about color, light isn't just about light, space isn't just about space, form isn't just about form. I'm intrigued with the emotional and sensory tenor of these elements."
QUOTE(sayonara @ 2016 02 24, 13:20)
Popietės skaitiniai: Kai Narcizas atgyja
Pasigirkit, prašau, kokiam maždaug skaičiui asmenų buvo įdomus šis str., kas perskaitėt iki galo ir pajutot kažką gavę. Ačiū.
Pasigirkit, prašau, kokiam maždaug skaičiui asmenų buvo įdomus šis str., kas perskaitėt iki galo ir pajutot kažką gavę. Ačiū.
Nebuvau nieko girdėjusi apie šiuos brolius, ir jų darbų nesu mačiusi. Specialiai nežiūrėjau, ko neperskaičiau viso straipsnio. Labai įdomi analizė, įtraukė beveik labiau nei patys darbai. Ir dar užkliuvau už pavadinimo. Eisiu pasiskaityti apie Narcizą, nes iki šiol tas vardas man siejosi tik su gėrėjimusi savimi - brolių darbuose to neįžvelgiu.
QUOTE(sayonara @ 2016 02 24, 15:13)
Dėkui, merginos. Man svarbu žinoti, kad kažkas skaito. Na, nors vienas žmogus lai skaito, antraip paskęsčiau beprasmybėje
Ir anksčiau skaitydavau, ir toliau skaitysiu, tu tik dalinkis...