Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R-P @ 2016 02 23, 09:03)
Aha, tiksliai, fhotoroom smile.gif

Nu tiksliai, db pasižiūrėjau, ir pas mane fhotoroom, visai jau doh.gif
Atsakyti
Vėl aš ax.gif
user posted image
ir
user posted image

Jei yra ką komentuoti, būsiu dėkinga už pastabas 4u.gif
Atsakyti
Aš apie antrą. Patinka man ten nuo a iki ž viskas! Spalvos, šviesa, parinktas augalas ir parinktas indas (kurio pavydžiu baisiausiai blush2.gif biggrin.gif ). Labai, labai gražus darbas!
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2016 02 23, 19:20)
Aš apie antrą. Patinka man ten nuo a iki ž viskas! Spalvos, šviesa, parinktas augalas ir parinktas indas (kurio pavydžiu baisiausiai  blush2.gif  biggrin.gif  ). Labai, labai gražus darbas!

Ačiū. Kaip man gera gauti iš tavęs pagyrimą, kai akis pražiūrėjau į tavo nuotraukas bigsmile.gif 4u.gif
Indelis simplisimus - iš tėčio Ermitažo ax.gif
Atsakyti
Aster, man antroje patinka viskas, išskyrus erdvinį pasirinkimą. Norisi daugiau erdvės. Tai sukurtų atskyrimo, vienišumo, meditacinį įspūdį. O to kažkokio įspūdžio norisi, kad tai nebūtų tik gerai ir subtiliai techniškai ir spalviškai atlikta foto. Bet šiaip šaunu smile.gif

Pirmoji gi ne mano skonio. Man patinka tik dešinioji jos dalis, kuri ne fokuse - graži šviesa, linijos, o bet tačiau priekyje - jovalėlis, kurį sukuria medžiaga (rankšluostėlis?). Kitą kartą siūlyčiau jį tvarkingai sulankstyti, pasirinkti vienspalvį variantą su aiškia faktūra, pvz., liną (pagal visą nuotaiką tiktų būtent jis), arba visai atsisakyti tokio daikto.

saigha, man visai patinka, išskyrus spalvas. jos tokios murzinos, kad norisi į jb paversti, tada pasiteisintų telefoninė nekokybė.
Papildyta:
Ryto žiūriniai: Alex Webb

user posted image

user posted image

Žiūrint jo foto, mintyse vietomis norėjosi sakyti - spalvotas Bresson'as.

Interviu su juo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 24 vasario 2016 - 08:15
QUOTE(Aster @ 2016 02 23, 20:08)
Vėl aš  ax.gif

Jei yra ką komentuoti, būsiu dėkinga už pastabas  4u.gif

antra labai labai wub.gif man kaip ir Say, šiek tiek daugiau erdvės norėtųsi wink.gif
Atsakyti
Popietės skaitiniai: Kai Narcizas atgyja

Pasigirkit, prašau, kokiam maždaug skaičiui asmenų buvo įdomus šis str., kas perskaitėt iki galo ir pajutot kažką gavę. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2016 02 24, 13:20)

Pasigirkit, prašau, kokiam maždaug skaičiui asmenų buvo įdomus šis str., kas perskaitėt iki galo ir pajutot kažką gavę. Ačiū.

kaip tik ryte jau norėjau rašyt, kad esu labai dėkinga už visus skaitinius, nuorodas! Tikrai perskaitau, peržiūriu, kol turiu laiko. 4u.gif
O būtent apie šiuos jaunuolius - žaviuosi jų vienybe, aišku, talentu, norėčiau gyvai jų darbus pamatyti. Labai įdomi technika pastarųjų autoportretų, ir labai taikliai atspindi tai, kokie jie yra - dviese, bet tartum vienas drinks_cheers.gif
Dar sekmadienį juos rodė Tūkstantmečio vaikų laidoje biggrin.gif
Atsakyti

Aš perskaičiau iki galo. Esu baigusi lietuvių filologiją, tad į straipsnį, sudėliotas mintis ir sakinius labiau žiūrėjau iš literatūrinės pusės: kaip analizuojamas kūrinys.
Bet patys darbai nesudomino, kad likčiau sau kažką mąstyti ir svarstyti schmoll.gif

Aster, jau FB rašiau, kad man pirmas natiurmortas labai patiko. Daiktų daugybė nemaišo. Patinka, kaip išdėlioti visi objektai, kaip ant jų krenta šviesa, kaip pasteliškai liejasi spalvos ir faktūros, išlaikytas erdvės pojūtis. Prisiminiau tapybos pamokas. Kažkaip labai jauku man kai žiūriu į šitą tavo natiurmortą.

Pritarsiu komentarams, kad antrojoje foto trūksta erdvės, vazelė per daug priplota prie sienos.
Graži spalvinė gama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 24 vasario 2016 - 14:01

Esu anksciau apie juos girdejusi,nes socialines problemos man yra aktualios, tad ir ju gyvenimo detales nepraslydo pro akis. Kiek zinau, jie yra salininkai ''Lietuva be vaiku namu'', taip pat uzsiema ir svietejiska veikla bendraudami su Lietuvos vaiku globos namais. Ankstensiu darbu ju neuzakcentavau. Bet sie nepraslydo pro akis socialiniame tinkle. Atkreipiau demesi. Man kazkiek su minimalizmu siejasi ju portretai, nera chaoso, nera tiek visko daug. Fonas ir konkretus objektas. Paskaicius straipsni tiesiog dar karta isitikinau,kad laisve kurybai begalybe, kaip ir pati kuryba yra laisve. Gal as labai jau supaprastintai vertinu, bet jei as noriu ta ar ana paveiksla kabinti savo namuose vadinasi paliko ispudi. Skanu, idomu, ne ka maziau ir savita, originalu. Tad viena is siu portretu drasiai kabinciau ant sienos namuose. Manau, kaip ir kiek kiekvieno autoriaus kurybos vaisius randa savo fanus, taip ir su siais broliais ne isimtis. Tikrai turi/tures savo sekeju/fanu rata.
Atsakyti
Dėkui, merginos. Man svarbu žinoti, kad kažkas skaito. Na, nors vienas žmogus lai skaito, antraip paskęsčiau beprasmybėje biggrin.gif

QUOTE(gotte @ 2016 02 24, 13:55)
Aš perskaičiau iki galo. Esu baigusi lietuvių filologiją, tad į straipsnį, sudėliotas mintis ir sakinius labiau žiūrėjau iš literatūrinės pusės: kaip analizuojamas kūrinys.

Man tai irgi patinka recenzijos, jas analizuoti tuo aspektu, kokį būdą rašyti pasirenka menotyrininkas. Ar jis eina istoriniu, lyginamuoju keliu, ar per asmeninę prizmę, ar per autoriaus asmenybę, ar per jo darbus, ar laisvai interpretuoja, ar techniškai analizuoja. Fainas žanras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2016 02 24, 16:13)
Dėkui, merginos. Man svarbu žinoti, kad kažkas skaito. Na, nors vienas žmogus lai skaito, antraip paskęsčiau beprasmybėje biggrin.gif

Skaito 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2016 02 24, 16:13)
Man tai irgi patinka recenzijos, jas analizuoti tuo aspektu, kokį būdą rašyti pasirenka menotyrininkas. Ar jis eina istoriniu, lyginamuoju keliu, ar per asmeninę prizmę, ar per autoriaus asmenybę, ar per jo darbus, ar laisvai interpretuoja, ar techniškai analizuoja. Fainas žanras smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti