Yes
Kokia gera tema. Bandysiu dalyvauti.
O su kokiom programelem apdirbate telefonines foto? nes as niekuo neapdirbineju ir net nemoku
su jokia, as be redagavimo programu. nebent pakarpyt, patamsint ar pasviesinti
QUOTE(gotte @ 2016 02 21, 20:01)
O su kokiom programelem apdirbate telefonines foto? nes as niekuo neapdirbineju ir net nemoku
Aš naudojuosi standartiniu telefono apsu, man tiek ir užtenka, nes kiek gi to redagavimo reikia telefoninei foto? Pakarpyt, šviesumą pataisyt, filtrą kokį užmest, jei labai norisi, rėmelį uždėt... nieko daugiau nėra prireikę iki šiol.
Nors yra juk ir Lightroom versija telefonui... gal kam teko bandyti?
Sveiki jungiuos prie jusu ir as !!! labai smagu,kad tema gyvuoja konkursas super ,laukiu nuotrauku ir bandyisu pati jungtis
QUOTE(gotte @ 2016 02 21, 20:01)
Snapseed labai patinka. Paprasta naudoti. Standartiniai redagavimai, jb filtra naudoju, ir blura
QUOTE(Jurzole @ 2016 02 21, 19:01)
Naujo konkurso tema - šviesa. TA šviesa, kuria grožimės, kai kuž jos užkliūva mūsų akys, kurią trokštame pagauti ir įamžinti, šviesa, suteikianti nuotraukoms gyvybę, pakylėjanti paprastą kadrą iki įsimenančio... Šviesa namie, ofise, lauke, pirmuosiuose žieminės vyšnios žieduose ar iš kunkuliuojančio puodo virstančiuose garuose - galimybės beribės. Yra tik viena sąlyga - šviesą šįkart gaudome TIK telefonu!
Nuotraukos laukiamos iki kovo 21 dienos. Konkurse gali dalyvauti visi norintys, ND atlikimas nėra būtina sąlyga. Nuotraukos turi būti naujos (ne iš archyvo), kiekvienas dalyvis gali pateikti tik vieną nuotrauką. Nugalėtojo laukia prizas
Nuotraukomis dalinamės čia ir nepamirštam jų įkelti į Flickr grupę.
Labai tikiuosi, kad bus daug dalyvių
Nuotraukos laukiamos iki kovo 21 dienos. Konkurse gali dalyvauti visi norintys, ND atlikimas nėra būtina sąlyga. Nuotraukos turi būti naujos (ne iš archyvo), kiekvienas dalyvis gali pateikti tik vieną nuotrauką. Nugalėtojo laukia prizas
Nuotraukomis dalinamės čia ir nepamirštam jų įkelti į Flickr grupę.
Labai tikiuosi, kad bus daug dalyvių
Puiki tema, ačiū už mobiliografiją - man šansas sudalyvauti..
aš naudojuosi Snapseedu arba Instragramu. Retai - telefono default'ine programke, kai beveik nieko nereikia koreguoti, nes joje siūlomos tik primityvios korekcijos, bet kartais jų visiškai pakanka
Ar tikrai "photoroom"? Man randa tik fhotoroom.
QUOTE(Ka @ 2016 02 22, 20:52)
Aš tai radau photoroom
QUOTE(Ka @ 2016 02 22, 19:52)
Aha, tiksliai, fhotoroom