Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Bais gražus tas šiukšlinas gyvenimas... bigsmile.gif Šviesa labai jaukiai nugulusi.

Gotte, man spalvota, jei jau rinktis. biggrin.gif Labai tapybiškai taip ten viskas. bigsmile.gif Šviesa, šešėliai, spalvos.
Atsakyti
Sayonara, man patinka, kokia sviesa! Mano akys jau pasiilgo saules!

Gotte, man irgi spalvota smile.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif

as irgi pasiilgau saules, namai tokie tamsus ir niurus, vakar vaikus valandele pafotografavau namie, nes buvo grazi diena, nors tiek ax.gif

buvau pries pora dienu fotografuoti anglu seima, faina labai, jokio susikaustymo, viskas easy going. namie keletas kadru ir po to visi sokom i botus ir isejom tokiais laukais pasivaikscioti su ju 3 vaikuciais ir suniu. buvo malonu tiesiog fiksuoti ju akimirkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 vasario 2016 - 17:19
Atradimas, kuris mane kažkuo sužavėjo. Tarp visokių manipuliacijų radau labai įdomių darbų (ne manipuliacijų biggrin.gif ):
http://www.heatherev....com/?load=html
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Ti skelbiam ''Minimalizmo'' konkurso nugaletoja?!

Aciu dalyvavusioms merginoms 4u.gif Labai nustebus esu,kad tiek susidomejusiu ir sudalyvavusiu atsirado. Visu darbai skirtingi ir nesantys sava zinute, savaip itraukiantys ir nepaleidziantys. Labai idomu buvo patyrineti is arciau ir bandyti suprasti autoriaus nuotraukos siunciama zinute, matymo kampa, spalvas ir visa pateikimo stiliu. Kai kuriu darbai patrauke kompozicija, kitu spalvomis, dar kitu linijomis ar atspindziais. Esu seseliu, atspindziu, sviesos megeja todel stabtelejau ties Jurzole_Nl darbu. Patiko. Nepaprastai idomi nuotrauka, itraukianti tyrineti. Joje ir seseliai, ir spalvine pastele, ir linijos, ir mintis, ir TA sviesa. OMG wub.gif

Sveikinu Jurzole_Nl ir laukiu asmenines zinutes su adresiuku. Lauksim naujo konkurso ( temoje sklando gandai,kad noresim mobilfotografijos ax.gif tongue.gif )

Grazios dienos!

Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2016 02 20, 11:44)
Sveiki  smile.gif

Ti skelbiam ''Minimalizmo'' konkurso nugaletoja?!

Aciu dalyvavusioms merginoms  4u.gif Labai nustebus esu,kad tiek susidomejusiu ir sudalyvavusiu atsirado. Visu darbai skirtingi ir nesantys sava zinute, savaip itraukiantys ir nepaleidziantys. Labai idomu buvo patyrineti is arciau ir bandyti suprasti autoriaus nuotraukos siunciama zinute, matymo kampa, spalvas ir visa pateikimo stiliu. Kai kuriu darbai patrauke kompozicija, kitu spalvomis, dar kitu linijomis ar atspindziais. Esu seseliu, atspindziu, sviesos megeja todel stabtelejau ties Jurzole_Nl darbu. Patiko. Nepaprastai idomi nuotrauka, itraukianti tyrineti. Joje ir seseliai, ir spalvine pastele, ir linijos, ir mintis, ir TA sviesa. OMG  wub.gif

Sveikinu Jurzole_Nl ir laukiu asmenines zinutes su adresiuku. Lauksim naujo konkurso ( temoje sklando gandai,kad noresim mobilfotografijos  ax.gif  tongue.gif )

Grazios dienos!

Wow!!! Vos iš kėdės neišvirtau pamačiusi bigsmile.gif Ačiū! wub.gif Labai labai smagu, ypač prisiminus kiek vargau su šita užduotim, kol nepamačiau tos nuostabios šviesos ax.gif

Naujo konkurso temą paskelbsiu rytoj.
Atsakyti
sveikinu Jurzole 4u.gif

Ka, perziurejau tavo ikelta nuoroda, man kaip manipuliaciju gerbejai tai labai patiko manipuliacijos, tiesa ne visos. Kiti darbai irgi zavus. Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 vasario 2016 - 12:58
Gotte, man irgi spalvota 4u.gif

Jurzole, sveikinimai!!! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jurzole, sveikinu 4u.gif

Gotte, kol nemačiau spalvotos, labai patiko JB. Kai pamačiau, spalvotą, jau spalvota.
Atsakyti
Juržole, sveikinu 4u.gif

Mokausi. Bandžiau atskleisti temą "Knyga ir šviesa".
user posted image
Atsakyti
Po galais! Kur nauja konkurso tema? Rytojus jau atėjo! Kiek galima žmones kankint! biggrin.gif
Atsakyti
Naujo konkurso tema - šviesa. TA šviesa, kuria grožimės, kai kuž jos užkliūva mūsų akys, kurią trokštame pagauti ir įamžinti, šviesa, suteikianti nuotraukoms gyvybę, pakylėjanti paprastą kadrą iki įsimenančio... Šviesa namie, ofise, lauke, pirmuosiuose žieminės vyšnios žieduose ar iš kunkuliuojančio puodo virstančiuose garuose - galimybės beribės. Yra tik viena sąlyga - šviesą šįkart gaudome TIK telefonu!

Nuotraukos laukiamos iki kovo 21 dienos. Konkurse gali dalyvauti visi norintys, ND atlikimas nėra būtina sąlyga. Nuotraukos turi būti naujos (ne iš archyvo), kiekvienas dalyvis gali pateikti tik vieną nuotrauką. Nugalėtojo laukia prizas smile.gif

Nuotraukomis dalinamės čia ir nepamirštam jų įkelti į Flickr grupę.

Labai tikiuosi, kad bus daug dalyvių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 21 vasario 2016 - 19:02